Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajacek***

Po co grube i brzydkie dziewczyny mają miesiączke?

Polecane posty

Gość Jajacek***

No właśnie,po co? Przecież to jest tak jak z tym powiedzeniem: konia kują a żaba nogę podstawia

Gość Jajacek***
Majowa wysłałabyś mi na maila zdjęcie cyców?:)

Gość fuvuyhv
nieprawda kto chce brzydkie wszyscy wolą ładne

Gość monikaaaaaaaaamonikaaaaaaaa
z tego samego powodu dla ktorego brzydcy nieatrakcyjni faceci maja sperme a maja po to zeby zapylac nieatrakcyjne kobiety i rodzic brzydkie dzieci to fakt wszyscy wola atrakcyjne zarowno kobiety jak i mezczyzn meskie kaszaloty jestescie warci tyle samo co te kobiety na ktore tak jedzicie i ktorych obiatki wcinacie pacany

Gość Jajacek***
Faceci mają spermę po to by mieć orgazmy czyli dla własnej przyjemności,droga Monisiu.

Gość Ganta
justinka_23 Powiedz po prostu, że jesteś gruba i nigdy nie miałaś chłopaka. To przyznaj się :classic_cool:

a to ciekawe bo z tego co wiem to z tego powodu zeby płodzic takie male kaszalotki wiec idac twoim tokiem kobiety maja okres zeby wam zatruwac zycie i was dreczyc pysiu i dupy wam nie dawac zona dzis nie dala co biedaku

Jajacek pytanie z gruntu takich nie udanych jak Ty... Faceci mają spermę dla własnej przyjemości,aby samemu mogli sobie dogadzać hahahaha Jak rozumiem sądzisz sam po sobie!!!! :D

Gość Jajacek***
Nie napisałem,że samemu,baby lecą na naszą spermę a my mamy przyjemność z ruchania tylko po co te brzydkie i grube mają zdolność do zajścia w ciążę skoro są brzydkie i grube.

88remady - to całe szczęście, bo w przeciwnym wypadku, wg "autora" w ogóle nie powinnam zyć :)

misiu bo byscie na dziwki nie wyrobili proste bo kazda z tych lasek ma w dupie takich przystojniakow jak wy no chyba ze sypniecie groszem pozatym byscie brudem zarosli wiec docen ze JAKAKOLWIEK kobieta cie chce idz daj zonie buzi na dobranoc i nie zgrywaj maczo co to zalicza panienki bo jestes malowiarygodny jak wiekszosc z was

Gość Jajacek***
Czemu według mnie nie powinnaś żyć,Luśka?

Sorry, ale inteligencją to ty nie grzeszysz chłopie. Bo wg ciebie brzydkie kobiety to zera.

Gość Jajacek***
Ale ty nie jesteś brzydka,możesz mieć dzieci i na pewno ktoś się na ciebie skusi,o to się nie martw.

15 latek?? niee... bardziej mi wyglada na 30 letniego prawiczka, ktorego nawet ta gruba i brzydka nie chce :D :D Sfrustrowany prawik :D :D

Gość kijciwoko
A już myślałam, że nikt mnie tu dzisiaj swoją głupotą nie zadziwi.. i że nikt nie pobije laski, która miała dylemat: czy mogła zajść w ciążę przez to, że ocierała się o siebie z chłopakiem w ubraniach. I jak widać Jacek dorównał jej tępocie! Gratuluję!

Gość kijciwoko
O, tak.. zaprzestanę. Każdego dnia zaskakują mnie coraz bardziej ;)