Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandaxyz

chory związek ?

Polecane posty

Gość Amandaxyz

nie wiem już co robić .. jestem w związku z chlopakiem z ktorym znam sie kilka lat, a jestesmy prawie rok . malo sie spotykamy niestety , gdy sie klocimy to z malej klotni powstaje coraz wieksza i on zawsze zrywa , zostawia mnie , miedzy czasie kręci z innymi , mowi ze dzieki temu o mnie nie mysli , a potem ja sie prosze zazwyczaj , bo nie moge bez niego zyc , ulega mi i wracamy do siebie i tak w kolko , mozna powiedziec ze przynajmniej raz w miesiącu . gdy nie jestesmy razem to flirtuje z innymi , a jak do mnie napisze jakis kolega normalnie co slychac etc , to jak do siebie wrocimy to czasami ten kolega dostaje od niego i ja jestem winna , bo go broniłam ze niepotrzebnie go bije , ze sie wyżywa na innych itp , i teraz sie nie oddzywamy i mowi zebym szła do tamtego i go pocieszała , ale no on przesadza .. ogolnie zawsze w klotniach cała wina spada na mnie , a ja go tak kocham , nie umiem bez niego , on nawet tego nie widzi chodź mu to mowie .. nie wiem , czasami po prostu siedze i sobie placze , jest mi bardzo ciezko .. nie wiem co robic , jak sobie z tym radzic , co o tym myslicie ?

Gość masz mózg
? ? ?

Gość Amandaxyz
jesli chcecie w ten sposob odpowiadac to w ogole nie odpowiadajcie

Gość co począć?
nasz związek był bardzo podobny ;/ z tym, że on do nikogo nie latał. teraz mija już 5 rok i jest źle. Już nie zrywamy, ale brakuje szacunku itp. U Was będzie podobnie. Bo już teraz nie szanujecie się a co będzie później.