Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHonaoratAAA

BEZ WELONU

Polecane posty

Gość HHHonaoratAAA

dziewczyny nie chce tego szkaractwa na glowie. welon zawsze kojarzyl mi sie zle , ostatnio zauwazylam, ze coraz mniej dziewczyn go zaklada, sa tu takie? chce kupic zwylky welon zeby byl na oczepiny, ale nie chce go na glowie.

Gość kika126
Ja jestem zwolenniczką tradycji i welonu:) Ale jeśli Ci się źle kojarzy i nie podoba to nie ma sensu go kupować tylko na oczepiny, możesz rzucać bukietem. Spotkałam się już z tego typu rozwiązaniem.

Ja tez nie bede miala welonu:) Mam gdzies tradycje,nie lubie jak cos majda mi sie po glowie.

Gość HHHonoratAAA
demorela majda po glowie-dobre. mi nie chodzi o majdanie, ale o kicz. nic ladnego w zakladaniu firany na glowe. najgorsze sa te krotkieie z ozdobami-wies tanczy i spiewa...brrr

wiesz o gustach się nie dyskutuje, to co komuś się podoba nie musi się tobie podobać, i odwrotnie mi welony się podobają i nie mam zamiaru z niego zrezygnować, i nie uważam że w tym dniu będę wieśniacko wyglądać, BO TO JA MAM SIĘ DOBRZE CZUĆ, radzę zmienić tok myślenia a nie podświadomie wyzywać, od wieśniactwa i kiczowatości bo ktoś może zostać tym urażony,

Gość nie wiem po co robisz
jakiś problem z tego. Wiele kobiet nie zakłada welonu tylko ma np jakiś ozdobny kwiat we włosach a niektóre nie mają nawet kwiatka i nie ma w tym nic nietradycyjnego, niezwykłego czy dziwnego. Teraz każdy ubiera się tak jak mu odpowiada i zakłada co chce. Trzeba przełamywać stereotypy. To samo jest z paznokciami. Kiedyś tylko french albo zwykłe białe teraz czerwone, amarantowe, granatowe. Czasy się zmieniają i teraz już mało co szokuje i dziwi. Chyba że młoda przyszłaby nago to pewnie by skupiło uwagę ale welon czy jej brak nie jest jakimś problemem. Zakładaj co lubisz o co ci się podoba

Gość niebieska kołdra
ja nie miałam welonu :) miałam przepięknego kwiata we włosach i welon tylko by go przykrył

Gość ';lkjhgfghk;plkj
ja bede miala ozdobna spinke. belony sa ochydne. same zauwazcie, ze wieksosc sukien w katalogach jest prezentowana bez welonu.

bo to ma reklamować suknię anie jeszcze welon, tak samo nie ma biżuterii, każdy ma swoje zdanie i gust, dla mnie np ta woalka jest bardzo brzydka, nie podoba mi się, ale to mi, nie tej osobie co go kupi,

Gość mozaikakkaka
Hmmm nie wiem czy wypowiedz autorki moze kogokolwiek obrazić bo każdy normalny człowiek mający dystans do siebie wie, ze jest to odpowiednik słowa kicz etc. Ja równiez welonu nie bede miała, decyduje się na welon aby nie było przesytu wszystkiego poniewaz sukienka zawiera sporo koronek ..

Gość mozaikakkaka
I ja niczym nie będe rzucała bo akurat wiązanke z moich wymarzonych kwiatów moze nie zbyt orygialnych chce później jeszcze troche w domu potrzymac :)

ja nie miałam welonu. rzucałam bukietem. nie rozwalił się ;)

Gość fluffypuffy
ja tez bez welonu, kwiat, stroik lub woalka na glowe. jestem niska i przy kosci, wiec w welonie bym wyglądala jak troll aa..i bukiet bede miala swojej produkcji, z materiałowych kwiatów