Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh.coWYBRAC

telefon nokia c3 czy e72 . ktory ... ? ;/

Polecane posty

Gość ***sweetie***
Ja mialam obydwa tzn e72 tylko "macalam" i jak dla mnie jest zakanciasty :P mam male lapki i lepiej c3 lezy:) ale to juz Twoj wybor :) ja jestem zadowolona z tego ze tel ani razy mi sie nie zepsul i ta bateria jest niesamowita:)

Gość ehhh.coWYBRAC
strzalka wybacz :) hehe no mi sie wydaje e72 tez taki za kanciasty

Gość ehhh.coWYBRAC
***sweetie*** jak wg ciebie pisze sie na nokii c3 a jak na e72 ? ;D tez mam male lapki ... dlatego pytam cb :)

Gość ***sweetie***
mi wygodniej na c3 bo nawet jedna lapka dalam rade w biegu esa napisac:) a na e72 juz niekoniecznie :)

Gość kasinka...
dla mnie e72 jest w porzadku, wcale nie wydaje mi sie za duza, czy zbyt kanciasta. Raczej jest taka....porzadna :D no i upadki jej nie szkodza, jak juz napisalam ;)

Gość kasinka...
telefon mam od dobrego roku, uzywam bardzo czesto, a klawiatura dziala bez zarzutu, nic nie zgrzyta itp. Poprzednie "plastikowe" modele szybko sie zuzywaly.

Gość ehhh.coWYBRAC
no wlasnie w nokii e72 jest duzym plusem obudowa ... a ja raaczej jestem niezdara i nie watpie w to ze telefon nieraz mi wyleci z reki ... z 2 strony tak jak mowie nie trzeba mi niewiadomo ile tych funkcji ... i nadal nie potrafie rozwiazac prooblemu - ktory wybrac . ;/

Gość ***sweetie***
kasinka to tez od modelu zalezy:) byl taki okres kiedy mialam lg cookie (wiem ze dziadostwo) i mi bat dwa dni trzymala, nie wazne czy cos robilam czy tylko lezala, a kumpela ktora kupila w tym samym dniu i miejscu (media expert) byla zachwycona ze bateria trzyma tydzien a non stop cos robila:) widzisz autorko tu reguly nie ma:) ja np o swoj tel dbam ani razu mi nie upadl etc i moze dlatego ciezko mi sie z nim rozstac (nie zamienilabym na inny) :)

ja mam c3 i jest awaryjna, juz 2 raz byla w naprawie:/ raz mi ekran ditykowy nie działam ,a za 2 razem sama się wyłaczała. poczytaj sobie włanie a necie ze się sam wyłacza

Gość ehhh.coWYBRAC
hmm no ta obudowa niezla sprawa ... chyba wybiore nokie c3 ... najwyzej jesli ten telefon mi sie nie spodoba to kupie e72 . pozniej juz bd musiala ze swoich uzbierac . ale wydaje mi sie ze nie trzeba mi tyle tych dupereli ...

Gość ***sweetie***
ja mam ta zelowke hehe i spoko jest:) nawet jak tel padnie na glebe to klapka nie odpada:P odnosnie dupereli to masz racje jak czegos nie uzywasz to po co Ci to:)

Gość ehhh.coWYBRAC
"a jak jest z ekranem , podobno bardzo sie rysuje ? < w c3>"

Gość ehhh.coWYBRAC
nokia c3 od wczoraj jest moja