Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odszkodowaniedlaciebie

odszkodowanie po wypadku

Polecane posty

Gość bogacz_
30 tysi ? Ja za takie grosze nie kiwnę palcem w bucie, szkoda dzwonić.

Gość DominikaNa91
Teraz z odszkodowaniami jest naprawdę duży problem... Ja słyszałam, że Pani Agnieszka Mikołajczyk z http://meritumodszkodowania.pl/ jest bardzo skuteczna w odzyskiwaniu odszkodowań. Może warto się do niej zgłosić? Miałam kiedyś sytuację w rodzinie, że o odszkodowanie walczono ponad rok. Na szczęście z pomocą prawnika się udał wygrać.

Gość Quba2
Dużo jest takich firm, które pomagają w odzyskaniu odszkodowania. Ja dużo słyszę o Votum SA. Oni dużo spraw wygrywają i mają doświadczenie i jedna z większych firm w Polsce w tej branży. Znajomy korzystał przy stłuczce. Podobno nieźle wydzierają od ubezp.

Gość gość
Quba2 firma Votum SA bierze % od kwoty wygranej a co zatym idzie czym wiecej wyciagna tym wiecej zarobia proste a i klijent tez zyska Dobra robote robia POLECAM

Gość danka p
Właśnie słyszałam o firmie Votum. Podobno wynegocjowali 2mln odszkodowania dla swojego klienta. Są skuteczni, tak się słyszy. Na szczęście nie miałam żadnego wypadku, ale pewnie gdybym miała jakiś kłopot z ubezpieczycielem to bym się do nich zgłosiła

Gość kowalinho
Nihil Obstat obsługuję już prawie całą naszą rodzinę. znalazłem ich jak miałem wypadek samochodowy. załatwili wszystko jak należy, więc oddałem im sprawę za gazociąg. też wygali. teraz mój brat chciał zlecić im spraw za linie energetyczną ale odmówili i przyjeli sprawę siostry za wodociąg. nie wiem na jakim jest etapie ale podobno siostrze się podoba ich działanie, więc już tam nie wnikam

Gość nareeew
Warto się zgłosić do firmy RSM ( www.rsm-odszkodowania.pl ). Dzięki nim dostałem samochód zastępczy po kolizji, w której mój wóz ucierpiał. Oczywiście wine nie była moja, więc samochód został opłacony z OC sprawcy tego zdarzenia. Heh, nawet nie wiedziałem, że jest taka opcja. Jednak – nieznajomość prawa szkodzi, to stara prawda, ale się zgadza.

Gość jacki chan
ach ten Nihil Obstat Sp. z o.o. nie wiem co o nich sądzić. zleciłem im 2 sprawy: wodociąg i linia energetyczna. za wodociąg wygrali i ok, a za gazociąg przegrali i namawiają mnie na II instancję, twierdząc że Sędzie orzekł błędnie bo się nie znał i II instancja uzna mi te roszczenie. ogólnie dobrze mi się z nimi współpraca układa. widać dużą różnicę na tle innych tego typu firm ale mocno mnie zdenerwowali tą przegraną bo zapewniali że wygrają.

Gość gość
Tak, jest szansa, że dostaniesz odszkodowanie, ale to wymaga współpracy z kancelarią prawną. Sam miałem podobną sytuację kilka lat temu i gdyby nie pomoc z http://www.kancelariakufieta.pl/ to raczej nie udałoby się nic otrzymać.

Gość onek45
Ja bym się z tą sprawą zgłosił do Votum właśnie. Mają na stronie formularz kontaktowy. Są chyba największą tego typu polską firmą, a co za tym idzie to najbardziej skuteczną

Gość gość
To zadna nowosc. Ja dokladnie takim sposobem uzyskalem wysokie odszkodowanie gdy walczylem o to przy wspolpracy z kancelaria www.adwokat-lodz.eu

Gość ucho
idź na 2gą instancję skoro tak twierdzą. dobre opinie o nich słyszałem

Gość dużawrona
ja wygrałem dzięki nim w 2ej instancji. też się bałem, że już po ptokach ale w życiu trzeba iść do końca jak facet nie jak dziewczynka...

Gość bożena eugenia
miałam przykrą sprawę związaną z błędem medycznym. zwróciłam się do nihil obstat po pomoc i ugrali dla mnie odszkodowanie + inne świadczenia z tego tytułu. jestem im bardzo wdzięczna bo nie mogłam pracować a państwo polskie odwrócilo się ode mnie plecami. teraz mogę normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

Gość Tomasz66
Moim zdaniem w takich sprawach przede wszystkim trzeba zwracać uwagę na doświadczenie danej firmy i jej działalność na rynku. Profesjonalna pomoc w takich sprawach jak za odszkodowanie z OC sprawcy http://www.mk-finanse.pl/oferta/odszkodowania/odszkodowania-komunikacy to moim zdaniem podstawa. Sami moglibyśmy po prostu nie sprostać, a korzystając z takich usług mamy znacznie większe szanse na wyższą kwotę uzyskanego odszkodowania.

Gość gość
Moja znajoma tez miala powazny wypadek. Na szczescie dzieki pomocy www.adwokat-lodz.eu udalo się wywalczyc adekwatne odszkodowanie! Pamiętajcie, żeby walczyc o swoje, bo to co oferuja sami z siebie jest zenujace

Gość gość
Hmm, na twoim miejscu zapytalbym u adwokata, moge ci polecic jednego sprawdzonego, który również zajmuje się tego typu sprawami, lap www.adwokat-lodz.eu

Gość gość
A czy ktos ubiegal sie o odszkodowanie z pomoca adwokata w sadzie? Czy zalozmy taki adwokat www.adwokat-lodz.eu moze zapewnic mi wysoka szanse otrzymania odszkodowania? Jak myslicie? dziei z gory za odpwoiedzi

Gość gość
Teraz zrobilo sie latwiej z tymi odszkodowaniami, warto walczyc o swoje, moja znajoma wygrala taka sprawe. Oczywiscie nie sama, zlgosila sie do tego adwokata www.adwokat-lodz.eu i jak widac udalo sie

Gość gość
No nie wiem czy tak łatwiej się zrobiło...

Gość gość
Gdyby było łatwiej to ludzie w ogóle nie musieliby walczyc o te odszkodowania

Gość zuzka9991
Niestety muszę wam przyznać rację. Walka o odszkodowanie jest bardzo trudna i niekiedy z gory skazana na przegraną. Firmy ubezpieczeniowe mają swoje sposoby na obejście prawa i wypłacanie mniejszej kasy poszkodowanym. Jedynym sposobem na odzyskanie pieniędzy jest zgłoszenie się do odpowiedniej kancelarii. Ja słyszałam, że bardzo dobra jest ta http://cieplak.com Mają za sobą wiele wygranych spraw, dokładnie wszystko sprawdzają, szacują jakie są szansę na wygraną i działają, Myślę, że warto szukac pomocy wśród takich firm bo jak ludzie będą odpuszczać to będzie jeszcze gorzej z tymi ubezpieczeniami.

Gość gość
ja miałam dosyć poważny wypadek samochodowy i ubezpieczyciel nie chciał wypłacić należnych mi pieniędzy. Miałam ogromny problem z wyegzekwowaniem gotówki, udało sie na szczescie za pomoca www.zco.com.pl . Mam wrażenie, że ta firma działa cuda, bo odszkodowanie wypłacili mi nie małe.

Gość jurek z tczewa
6 lat temu miałem wypadek, myślałem że już nic z tym nie można zrobić i przy okazji korzystania z innej usługi prawnej w nihil obstat sp. z o.o. zleciłem im tą sprawę. kilka tysięcy skapnęło. dobre i tyle. dziękuje

Gość gość
ja o odszkodowanie walczylam w sadzie, nie ma co przyjmowac tych niskich odszkodowan ktore zazwyczaj proponuja. Polecam www.kancelaria-temida.pl jezeli ktos ma zapal

Gość Sylak085
Witam Jestem Agentem ds odzyskiwania odszkodowań firmy Europejskie Centrum Odszkodowań, oferuję pomoc w uzyskaniu odszkodowania zapraszam do kontaktu, udzielę wszelkich informacji pod nr telefonu 511464172 Pozdrawiam

Gość gość
moja znajoma odszkodowanie uzyskala dzieki www.kancelaria-temida.pl oczywiscie troche czasu to trwalo, ale oplacalo sie bo dostala duzo wiecej niz jej oferowano

Gość gość
Ja skorzystałam z pomocy firmy odkupy

Gość gość
Ja swoją szkodę poprostu odsprzedałam firmie odkupy.pl. Nie musiałam się denerwować i męczyć z ubezpieczycielem. Sprawa zakończyła się szybko i miałam bardzo korzystne warunki od firmy odkupy