Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaAnna N.

Jak stać się wzorową uczennicą?

Polecane posty

Gość EwaAnna N.

Hej.Mam 17 lat,obecnie chodzę do 3 klasy gimnazjum,powtarzałam klasę.Mam problemy z nauką,musze się do wszystkiego zmuszać,nie uczę się systematycznie bo nie umiem.Chciałabym pójść do LO później na studia,ale czy to możliwe?Mam mega zaległości :-(

Gość kjyuiyuitu
możliwe tylko przyłóż się do nauki

Gość EwaAnna N.
Do tego wagaruje,mam średnią 3.0 zachowanie nieodpowiednie.. Jestem załamana,nie wiem jak to zmienić.. :-( Wiem że stać mnie na więcej :-(

Gość psiowaa
do nauki bo nic innego nie pomorze ,nawet zye...podpowiedz jak zwykle orginalna:P

Gość ptasiek nastroszony..,,
a po co ci szkoła ? Jak jesteś ładna możesz znaleźć sponsora, no chyba że jesteś brzydka.

Gość EwaAnna N.
Wiem że jestem sama sobie winna :-( ale ciągle szukam jakiejś motywacji i nic :-(

Gość EwaAnna N.
Brzydka chyba nie jestem,miałam kilku chłopaków tyle że jestem nieśmiała..nie chcę sponsora,wolę sama zapracować,uczciwie na życie.

Gość wredna menda
A może ktoś by Ci pomógł w nauce? Jakieś korki na początek? Dziewczyno, za rok będziesz pełnoletnia! I co ? Taką małą, słodką głupolką chcesz zostać??

Gość EwaAnna N.
Mam wielkiego doła:-(

Gość EwaAnna N.
Tak,korepetycje? Kosztują. Pozatym miałam taką wolontariuszkę rok temu,studentkę..pomagała Mi..a ja z tego nie skorzystałam..:-( Byla na mnie wściekła..chyba jej zależało bardziej niż Mi... Ech,byłam głupia :-(

Gość dyjkdghmkdgj
a czemu ty nie jesteś teraz w szkole

Gość wredna menda
No właśnie. Powinnaś chyba być w szkole, a nie wypłakiwać tu na kafeterii, jak jesteś nieszczęśliwa. A tej studentce zależało, żeby cię wyciągnąć z zaległości, ale skoro umiesz się tylko nad sobą użalać - to nikt ci nie pomoże. Korki - wiem, że kosztują, ale za głupotę się płaci.