iwonawar2 0 Napisano Marzec 7, 2012 wow dzięki za bardzo wyczerpujące info :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 7, 2012 witam=) dzisiaj nie pisałam wcześniej bo byłam na egzaqminie i dopiero wróciłam=))) moje śniadanie to 50gramm otrębów owsianych zalanych wrzątkiem+ kilka łyżek jogurtu naturalnego 2sniadanie małe jabłko obiad to 100gram ugotowanego makaronu+sos warzywny no a kolacja to jescze nie wiem =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 7, 2012 ale badziew... ty jestes na sb teraz? bo ja tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 7, 2012 włączam do mojej diety dużo elementów sb ale opieram sie głownie na 1200 kcal.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 7, 2012 tzn tak jak sb z tym ze liczysz kalorie. ja tak robilam pzred sb a potem pzreszlam na sb bez liczenia, ale od jutra chyba zaczne liczyc znowu , no mysle ze efekt bedzie lepszy jednak no nie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiek2950 0 Napisano Marzec 7, 2012 CZESC ja dopiero po całym dniu włączyłam komputer, więc dopiero pisze konsumując właśnie swoją kolacje - filet gotowany na parze + surówka. dziewczyny a jak pielęgnujecie swoją skórę podczas odchudzania? macie jakies dobre sprawdzone sposoby aby ją ujędrnić i uelastycznić? pytam zwłaszcza te kobietki które mają spora nadwage bo wiedzą jaki to problem;/ przy odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiek2950 0 Napisano Marzec 7, 2012 ja mam jeszcze taki problem, że jak leżę w łóżku i oglądam tv z mężem to mnie takie nerwy targaja że musze coś jeść i zazwyczaj jest to 2 marchewki i jakieś jabłko czasem 2. Myślicie że to bardzo blokuje spadek mojej wagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAROLINA WZ2. Napisano Marzec 7, 2012 Nie mam nadwagi,bo przy wzroście 160 cm waże 57 kg-przed urodzeniem dzieci wazyłam 52 kg.Ale moge wam powiedzieć jedno-uwazam,ze wystarczy normalnie i rozsądnie jeść.Po co jakieś ćwiczenia?Ograniczać słodycze,ostatni posiłek jeść o 17 i nie przesadzać z tłustymi potrawami.Niestety to nie działa w przypadku osób które mają spowolnioną przemiane materii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 7, 2012 serene63 na pewno tak bedzie lepiej bo nie licząc możesz zjesc o wiele wiecej=)) nawet tak przypadkowo=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 7, 2012 KAROLINA WZ2 cwiczenia i ruch dużo pomagają=)) tu nie chodzi o to ze sie gubi kg dzieki temu=) bo to nie jest najważniejsze ale o to też ze od razu nasz metabolizm zaczyna przyspieszac...a cwiczenia i ruch temu sprzyjają=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 7, 2012 miriam20_1990 no niby sie nie liczy na sb kalorii ale masz racje jak sie zje mniej to bedzie lepiej :) milego wieczorku dziewczyny , do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 8, 2012 witam wszystkie panie nastepnego dnia:) oczywiście najserdeczniejsze zyczenia osiągnięcia wymarzonej wagi w Dniu Kobiet ;) jestem z siebie nawet zadowolona, bo wczoraj udało mi się pochodzić z kijkami i to około 1 godz. Powiem wam że nawet lepiej się czułam wieczorem. Jeśli chodzi o skórę podczas odchudzania, to przede wszystkim ćwiczenia są ważne, oraz różnego rodzaju pillingi stosowałam nawet taki z fusów z kawy :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 8, 2012 czyli żel pd prysznic mieszałam z fusami z kawy i dłuuugo masowałam, na koniec spłukiwałam, ot cała filozofia.Myślę że pomagało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 wszystkigo najlepszego życze wam wszystkim kochane=D wiecie co dziewczyny zgrzeszyłam=) zjadłam nalesnika ze słodkim serkiem=((( a to mój 30 dzień odchudzania... wieczorem zjem tylko jabłko i tyle bo ten nalesnik to pewnie ze 400 kcal miał=(( ale jakos szczególnie duzego doła nie mam=))w końcu dzień kobiet=) należy mi się cos=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 iwonawar bardzo ciekawe te twoje sposoby =) może i ja zafunduje sobie taki kawowy pilling=))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 wszystkiego najlepszego dziewczyny::) iraima ja robie sobie duzego nalesnika sb jak mam smak albo dwa takie.;0 a ja dzis wypilam capuccino z czekolada aco? :) zyje sie raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 ale ja takiego zwyklego z mąki pszennej zjadłam=)) ale mi się az polepszyło=)) i oczywiscie musze odpokutowac ale warto było bo był pyszniutki=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 a ja robie z mleka lub mleka w proszku i jajka i jeste pychotka a nie jest kaloryczny plus serka homo troche plus slodzik lub jakis olejek zapachowy i pike go na betluszczowej patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 ale to samo mleko +jajko?? =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 tak , bez maki daje na 1 nalesnika, 1 jajko plus 2 lyzki mleka w proszku i wody troche i mieszam lyzka przez chwilke a potem wylewam na rozgrzana dobrze patenie i smaze na 2 stronach, chwile nieraz dawalak do serka kiwi pokrojone w kostke tez pyszne robie tak tez taki krokiet np daje pieczarki miesko lub kapuste i tez jest malo kaloryczny a ja chce 2 to robie z 2 jajek itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 w sobote zrobie sobie papryke czerwona nadziewana mieskiem i pieczarkami z cebulka tak na odmaine :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 jeszcze mnie kusza placki cukiniowe tez takie sb ale nie mam cukini i musze gdzies w markecie kupic bo w jarzyniaku dzis nie bylo a ni w zadnym sklepie, tearz jest droga wiec trudniej na siedlu kupic ( cos po 14 zeta za kg byla ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 ja tych naleśników nie robiłam ale placki cukiniowe tak=)) i powiem ci szczerze ze jak uwielbiam cukinie tak te placki za apetyczne nie były=)) ale wiadomo każdy ma swój gust=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 ja placki lubie, daje jajko, przyprawy pieprz, deko wegety cebulke starta na tarce tak jak cukinie na grubych oczkach , i daje 1 lyzeczke mazeiny, zeby sie nie rozwalaly i dla mnie pyszne sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 aha i polewam je sosem czosnlwym na bazie jogurtu naturalnego swojej roboty i mniam , mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 czosnkowym* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 8, 2012 wow, jakie fajne przepisy zapodajecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 8, 2012 jak dla mnie strasznie słodki posmak mają bo cukinia ma taki fajny smak=)) ale jak mówiłam każdy lubi i nie lubi co innego=)) ale po dukanie zostało mi sporo nawyków które do tej pory kontynuje=) np otręby owsiane =)) zaczełam je spozywać na dukanie dopiero=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 zgadza sie kazdy ma inny smak :) ale zawsze cos sie dla siebie znajdzie dobrego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 ja tez po dukanie dopiero zaczelam otreby i jem dalej sa pyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach