serene63 0 Napisano Marzec 8, 2012 ( tzn teraz nie jem na 1 fazie sb bo nie wolno. ale juz jak bedzie 2 faza , od razu na sniadanie ptreby , musze przyznac ze mi ich brakuje ale juz wkrotce je zjem:) chyba najbardziej mi brakuje wlasnie otrab owsianych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiek2950 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam drogie panie:) wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:) ja dziś też zgrzeszyłam zjadłam kilka kostek czekolady, ale raz na jakiś czas można:) ważne by to nie przerwało naszego odchudzania:). Ja dopiero zjadłam kolację;/ 2 kromeczki ciemnego pieczywa (kupuję w biedronce "just fit" czy coś takiego - jedna kromka ma ok 70 kcal a jest bardzo sycące - któraś z was go kupuję???) z szynką i do tego trochę surówki ale myślę że z moimi dzisiejszymi posiłkami zmieściłam się w 1000 kcal a napewno w 1200. Sądzę że 1200 dla takiego grubaska jak ja to jest w sam raz na dietkę bo przecież nasze cialo dzwigając taki ciężar spala więcej kcal:) Buziaki:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 9, 2012 witam, niestety wczoraj nie oparłam się kawałkowi ciasta, ale za to 60 minut chodziłam z kijkami, żeby zabić wyrzuty sumienia :( no i nie jadłam kolacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 9, 2012 spokojnie ja tez miałam wczoraj taaki wielki grzech=) ten nalesnik z serem=)) witajcie=) na sniadanie 2 kanapki z chleba razowego z jajkiem na twardo=))i kawka=))z mlekiem =)) na obiad makaron w sosie warzywnym=))ale muszę pójsc na zakupy i zakupić ryż brązowy albo dziki bo mi sie teskni=) no albo ewentualnie kasze jeczmienna bo gryczana i jaglana w domu jest=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 9, 2012 witam :) miriam ile jesz posilkow na diecie? tak pytam z ciekawosci bo na sb jem 6 i cos za duzo mi sie wydjae niera nie chce mi sie juz jesc wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 9, 2012 ja powinnam jeśc 5=)) ale ja wolę więcej zjesc w 1 posiłku niż tak co chwila po trochu =)) nieraz czasu nie mam=)) wychodzi mi zazwyczaj tylko 3 posiłki=)) albo 4=) więcej nie=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 9, 2012 dziasiaj oglądam wieczorem o 20.20 na tvp1 dziennik bridget jones=)) chyba już z 10 raz=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 9, 2012 dla mnie te 6 za duzo , ale coz taka dieta ; dzieki miriam za odpowiedz :) pozdrawiam dziewczyny i uciekam juz , do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 10, 2012 dzień dobry dziewczyny=) ja już wstałam i się szykuje do szkoły=)))miłego dnia=)) napisze po szkole=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 11, 2012 dzień dobry z samego niedzielnego poranka ja kolejny dzień szkoły=)) ale nie chciało mi się wstawac...=((( no ale za to bede w domu już koło 15/16=))miłego dzionka=) ja wypije kawke i spadam na zajęcia=))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 12, 2012 witam drogie panie po wekendziku ja jakoś przez cały czas się trzymam i nie podjadam, zobaczymy wyniki w czwartek rano na wadze :) bo chyba będę się ważyć raz w tygodniu, zeby nie sfiksować. Dziś rano przed pracą nawet poszłam na 30 minut pochodzić z kijkami, czyli jak na razie zapał jest . Ciekawe jak długo..... a co u was dziewczęta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 12, 2012 ja przez weekend zjadłam niewskazanego cukierka toffino=)) witajcie ja po wazeniu nareszcie bo wczesniej nie miałam okazji=) jestem zadowolona ze swojego wyniku=) spodziewałam się mniej.. na śniadanie 1/2 jabłka w kosteczkę wymieszana z 2 łyżkami otrąb owsianych i to zalane jogurtem naturalnym ok 180 gram=) pycha=)) na obiad zjem raczej to co wczoraj =)) ewentualnie kotlety zastąpie jajkiem na twardo w sosie chrzanowym... tak dla porównania to na dukanie przez1,5 miesiąca schudłam 4 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 13, 2012 miriam fajny wynik, gratulacje!!!! Ja jak na razie się trzymam i odstępstw nie ma od dietki, ale strasznie boli mnie głowa i tak sobie myślę, że może w ten sposób organizm dopomina się o swoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 13, 2012 witajcie ja dzis mialam wazenie po 14 dniach 1 fazy sb i na minusie 4.80 i minus 4 cm w pasie - wszystko na stopce; naprawde polecam sb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 13, 2012 serene gratulacje=))ja zaczynałam też niby sb ale nie chciałam wprowadzać ograniczeń i tak jestem na 1000-1200 kcal=)) ale ze swojegoo wyniku też jestem bardzo zadowolona=)) na śniadanie zupka ogórkowa bez zabielania/ miseczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 13, 2012 kurcze już nie mogę się doczekać czwartku rana i wejścia na wagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Marzec 13, 2012 Miriam dzieki :) rowniez gratuluje ci dobrych wynikow :) pozdrawiam dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 13, 2012 obiadek kasza gryczana 1/3 woreczka=)) 1 jajko na twardo polane sosem (jogurt naturalny 2 łyżki+łyżeczka chrzanu ze słoiczka) i ogórek kiszony duuzy=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 13, 2012 iwonawar2 to jest zrozumiałe=)) bo na pewno już jest ciebie mniej=) ja teraz z checia tez bym sie zwazyła zeby sprawdzić czy jest coś mniej ale nie bede tego robiła=)) za miesiąc=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 14, 2012 witam w środę nie wytrzymałam i się zważyłam dziś rano.... wynik w stopkce :) szczerze powiedziawszy sądziłam że bedzie trochę lepszy wynik, ale nic to, trzeba brać się do roboty Dziś od rana oczywiście był już spacer w kijkami, potem zjadłam jogurcik naturalny i piję sobie zieloną herbatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 14, 2012 to bardzo dobry wynik po takim czasie =)) gratuluje!!!!! ja zjadłam sniadanie koło 11 dosyc pózno ale byłam na zakupach i rano nie zdażyłam zjesc bo mi się spieszyło....2 kanapki na sniadanie z ogórkami konserwowymi w czosnku=)) na obiad kasza jeczmienna 1/3 woreczka + sałatka jakas i mięska z kurczaka odrobinkę=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gogol8 Napisano Marzec 14, 2012 Najbardziej by ci się dietetyk przydał, ale spróbuj ćwiczeń, diety i suplementów w domu. Obczaj to: http://www.youtube.com/watch?v=QQW90SIvGBY&context=C4decbe0ADvjVQa1PpcFMuJyFT5woUxxrU254xTLuGkT5qXnNICIs= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 14, 2012 na kolacja sałatka owocowa z orzechami włoskimi=)) pycha=)) i zastanawiam się co jutro robić na obiadek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 15, 2012 witam kolejnego dnia. u mnie bez zmian, to znaczy żadnych grzeszków, skrupulatnie pilnuję dietki, co rano chodzę z kijkami, czyli pełna mobilizacja. Jak na razie bez spadków nastroju, więc jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 15, 2012 na sniadanie zjadłam serek wiejski i jabłko=)) na obiad kasze z kotletami sojowymi , a na kolacje może jakies placki=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 15, 2012 wiecie co ja ostatnio kupiłam patelnie w biedronce za 15 zl=)) smazy bez tłuszczu =) nic nie przywiera =) idealna=) nawet tefalowskie były gorsze=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 19, 2012 witam widzę że nie tylko ja się opuszczam, bo nawet chwilkę mi zajęło odszukanie wątku :( u mnie chyba dobrze, lecz niestety nie obyło się bez weekendowych wpadek (przyszli znajomi i wypiłam 2 lampki czerwonego wina) i trochę sobie podjadłam takich nie zdrowych rzeczy... Ale dziś wracam na dobre tory, o szóstej rano zrobiłam 2,5 km z kijkami, teraz zjadłam sobie 2 jajeczka na twardo i biorę się do pracy. Wieczorem mam jeszcze plan iśc na aerobik, zobaczymy czy wypali. A co u was słychać?? w ogóle jeszcze ktoś tu ze mną jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 19, 2012 iwonawar nie pisałam bo nie byłam w domu prezz weekend.. u mnie tez podobnie.. same wpadki.. ale musze w koncu się postarac=)) chyba nic już nie bede jadła niedozwolonego=) bo jak zaczne trochę podjadać to pózniej zaczyna mi sie chciec jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Marzec 20, 2012 witam we wtorek :) jestem bardzo z siebie dumna, bo wczoraj nie dość że rano pochodziłam z kijkami, potem cały dzień pilnowałam się z jedzeniem, to jeszcze wieczorkiem poszłam na aerobik. Normalnie jestem z siebie strasznie, ale to strasznie dumna. Dziś od rana były już kijki, przeszłam 2,5 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 20, 2012 gratuluje =)) oby tak dalej ja to mam fatalny humor od piątku=(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach