Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....:pierot:....

brak okresu i brak ciąży

Polecane posty

nie mam 3 miesiace okresu zrobilam 2 testy i oba negatywne jeden kilka dni po podejrzanym zapłodnieniu u lekarza bylam tak jakby w 6 tyg i 1 dniu i powiedzial ze nie widzi nic na usg, ciagle kreci mi sie w glowie, jest mi nie dobrze, obojetnie co tylko zjem to mam zgage lub nudności, mam nabrzmiale piersi tak z 3 - 4 cm wieksze niz zawsze i wydety brzuch, ciagle chodze śpiąca i moglabym caly czas robic siku totalnie nie wiem co sie ze mna dzieje przepisal mi luteine 50 po ktorej przez 3 dni mialam "okres" ktory sie skonczył nagle totalnie zniknal nie byl w ogole bolesny i byl brazowy ze "strzepkami" i teraz powinnam miec 3 okres i nadal nie mam a juz kilka dni test robilam przed terminem okresu i tez negatywny a i od jakiegos tyg boli mnie brzuch jak na okres i ciagle bolą mnie piersi, ostatnio troche poswędywały :(:(:( co mi sie moze dziac? czy jest mozliwosc ze jednak jestem w ciazy? czy da sie to inaczej sprawdzic bez bety?

Gość nou
usg albo beta -trzeciej opcji brak

to sie znaczy jest mozliwe ze lekarz nie zauwazył zarodka w 6 tyg i 1 dzien na USG?

Gość cisza na morzu
Dokładnie. Zrób bete aby potwierdzić lub wykluczyc ciąze. jesli wykluczysz, to muszisz isc do lekarza, 3 miesiace bez okresu jest podejrzane, moze masz problem z hormonami

Gość przystojniak z klatki obok
to proste - jesteś męzczyzną

juz mam dosyc tego ciaglego zlego samopoczucia po nie jest chyba mozliwe zeby to byla urojona ciaza jesli w ogole o niej nie myslalam?

i czy to normalne zeby test sie pomylil 2 razy? no jeden moze i za wczesnie no ale ten drugi to juz pozno

???

Gość nou
może po prostu masz zaburzenia hormonalne i stąd to wszystko zrób betę aby wykluczyć ostatecznie ciążę.