Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mojcel2012

Jaki macie cel na życie, na Siebie?

Polecane posty

Cześć Nazywam się Bartek i mam 20 lat. Moje życie do tej pory głównie polegało na wegetacji, unikałem ludzi, kontaktu z nimi. Teraz chce to zmienić. Zaczne od tego, że poszukam pracy, zaczne otwierać się na ludzi, może znajde znajomych być może przyjaciół na dobre i na złe, wkońcu dziewczyny. Właśnie wykupiłem karnet na siłownie i mam zamiar codziennie chodzić i dbać o Siebie, wyleczyć wkońcu zęby, żeby to jakoś wyglądało heh. Nauczyć się jezyka angielskiego, żeby się jakoś porozumieć. Już szukam pracy na wakacje ponieważ ucze się w lo przy zbiorach, żeby zarobić troche grosza i kupić sobie samochód. Taki jest mój cel na najbliższy rok. Postaram się to zrealizować. A u was? Co chcecie zrobić, czego się boicie i co macie do stracenia. Pozdrawiam

nie mam nic do stracenia, aktualnie moje życie jest takie , jakie miało byc, ale jednak czegoś brakuje, chyba wolności, choć mam jej dużo. i pracuję nad tym. w razie czego, po prostu się spakuję i wyjadę. bez planowania, na żywioł.

Gość Natalia 87
Mój cel to zawsze i wszędzie pięknie wyglądać, dzięki urodzie wygrałam życie i mam wszystko :)

Gość Mietek z pod monopolu
drogi Bartku a nie myslales moze o kontakcie z facetem i to starszym z checia wsadzil bym Ci swoja pyte i sposcil sie na twarz co Ty na to?

chyba pomylilem fora widze tutaj sami chorzy ludzie pisza może oprócz pierwszej wypowiedzi

to jak bartusi rozdziewiczyc Cie?

Gość ihiouhio
drogi mietku, a nie zauwazyles ze z tym analem to podszyw? :o :D :classic_cool:

Gość szisz9
Nie przejmu7j sie świrami z tego forum :) Bardzo dobrze, że masz jakiś plan i pamiętaj by sie nigdy iei zniechęcać, nawet po małych porażkach, tylko zawsze do przodu z podniesionym czołem Powodzenia!

Praktycznie żaden żyje chwila,czas tak szybko ucieka:d Ale tak samo chce wyleczyć zęby ni i twarz bo mam lekkie problemy skórne.Zadbać o swój wygląd przede wszystkim,nie dla kogoś,ale dla siebie!

why? lubie zapinac 20 latkow szczegolnie dziewice :)