Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieporadnażyciowo

Nic mi sie nie chce

Polecane posty

Nic mi się nie chce. Mam jakąś jebaną depresje , rodzinne problemy i zawalam drugie studia. Mam 7 egzaminów do zaliczenia i nie mam do tego siły ,,,, kurwa lepiej iśc sie zabic niz sie z tym wszystkim szamotać.

Gość dlaczemmuu??
mi tez .. :/ pojebane zycie

Gość jhwelkwruehlkjehr
ja zawalam 3 studia, chcesz pogadac?

ja juz mam dosc... nie wiem czy jestem za głupia do tych studiów czy moj wybor powinnien pasc na inne by szlo mi to jakos normalnie....? zrezygnowac nie mozesz bo co znajomi powiedza rodzice itd no i szkoda takiej kasy....

Gość studia??
sa az takie ciezkie??? Ja skonczylem az trzy kierunki w 5 lat i nie bylo problemu jakos! No i tylko podyplomowe placilem a reszte to dzienne panstwowena polibudzie wiec za free!

Gość ????
czego oczekujesz w takim razi ? wspolczucia ? kopa ? bo porady na pewno nie szukasz tutaj I wydajesz sie pielegnowac ten obecny ''stan'' ?

Gość studia??
a co w tymd ziwnego?? Mozna skonczyc 3 kierunki w 5 lat bo 2 sie robi rownolegle a studia podyplomowe zaczyna sie na 5 roku studiow takie dwusemestralne i tojest do zrobienia. Bylo sporo nauki ale moja polibuda oferowala takie mozliwosci a bylo to w latach 2000 - 2005 takze jestem juz 7 lat po studiach. Wtedy sie robilo od razu za jednym razem dwa tytuly mgr inż. a teraz sie robi dwustopniowo najpierw trzeba miec inż. a potem sie robi magisterskie - beznadzieja moim zdaniem. Mialem tos zczescie ze nie musialem robic dwustopniowo tylko od razu za jednym razem mgr inż na dwoch kier. a rownoczesnie podyplomowe. Prace podyplomowa mozna bronic po obronie magisterium bo do podyplomowki trzeba byc juz magistrem.

człowieku ale co mnie kurwa obchodzą twoje studia???? Pytałam się ciebie ? Nie więc mi nie marudz tu o tym swoim studiowaniu piecioletnim. btw jak ktos jest madruy to i bez studiów sobie poradzi studia nie zrobie z ciebie inzyniera tylko praktyka.

Gość w druga strone
A co nas obchodza twoje problemy...

Gość ????
ano, czyli chodzi o wygadanie sie (wyrzucenie z siebie) a czemu nie chcesz, nie zmieniasz tego beznadziejnego ''stanu'' w ktorym plawisz sie ?

nie rezygnuj ja zrezygnowalem po dwoch latacjh zmarnowalem kupe kasy rodzicow zawiodlem i ch a dla wszystkich znajomych i rodziny jestem nikim i zjebem

nie rezygnuj ja zrezygnowalem po dwoch latacjh zmarnowalem kupe kasy rodzicow zawiodlem i ch a dla wszystkich znajomych i rodziny jestem nikim i zjebem

nie chce rezygnowac z tych studiów... poprostu ciezko mi wchodza przedmiotry scisle , ktore musze zaliczyc. obecnie ucze sie makroekonomii....yhhh sa ludzie którym cos przychodzin łatwo np takie konczenie 3 kierunnkow w 5 lat a mi nawet 1 nie przychodzi łatwo skończyc...

po prostu jedni sa bardziej inteligentni a drudzy mniej na jakich studiach jestes na ekonomi zarzadzaniu?

przez cztery pellne semestry to nawet duzo tego mialem nie wiem czy moge reaktywowac bo jednak tego ostatniego nie zaliczylem chyba nie moge juz nawet promotora i przyblizony temat pracy juz mialem myslalem sobie ze znajde prace i sie wyprowadze a tu prosze juz drugi rok siedze w domu jestem zly i krzywdze rodzine wiem o tym jestem pasozytem makroekonomia nie jest az taka trudna chyba ze u was sa wieksze wymagania statystyka chyba gorsza

ja sie przestraszylem pisania pracy jestem pewien ze sam bym jej nie napisal no i mialem coraz wieksze trudnosci chociaz do 4s jakos bez warunkow przechodzilem ale widzialem ze odstaje od reszty duzo trudniej lapie niektore rzeczy do tego nie mialem znajomych nie umialem zalatwic sobie notatek bylem tak jakos na uboczu siedzialem caly czas w akademiku

yhy. Wydaje mi sie ze mogłbys reaktywowac jesli bys powiedział w dziekanacie to bys powtrarzał tylko to co miałbys nie zaliczone... nie wiem no ja troche zaniedbałam bo pracowałam zeby od rodzicow nie brac i mi sie dwie sesje zebrały 2 przedmity z tamtej i z tej .... i mam juz coraz mniej siły by to uczy sie itd...

Gość skąd ja to znam
yyughiuh witaj w klubie...z tym że ja się załamałam i zrezygnowałam...Czy żałuję? Tak,ale wciąż nie mogę znaleźć w sobie tej siły by to wszystko przeżyć jeszcze raz i dojść do końca...

ja nie pracuje mam wyrzuty suimienia ze krzywdze rodzicow chociaz wychowali mnie troche na taka cipe robili wiele rzeczy za mnie tak naprawde to wogole nie powinienem isc na studia nawet do lo niep[otrzebnie poszedlemm to byl podstawowy blad gdybym skonczyl np mechaniaka to teraz mialbym te 1500 czy ile jakos bym sobie zyl i do tej pory mialbym 4 lata doswiadczenia w zawodzie

zeby to bylo po semestrze albo po jednym roku ale po 4s to juz przesada bo mogel chociaz licencjat zrobic mialem chyba dwa warunki na koniec albo jeden wiec moglem jeszcze sprobowac stchorzylem mialem juz tego dosc

a myslałam ze tylko ja jestem w takiej sytuacji zyciowej.... ale u mnie to rodzice maja słaba sytuacje i nie moge powiedziec ze rezygnuje bo jakas prace bym sobie potem moze znalazla na lewo czy na prawo jeden pies. Ale te pare przedmiotów stricte scisłych troche mnie dobija....

ja nie mialam warunku i teraz zaliczam sobie wszystko po swojemu mimo ze juz index powinam oddac w lutym..... ale co mam zrobic tak czy siak musze to wymeczyc pozaliczac jakims cudem? i isc dalej bo 4 semestr uz nie jest taki trudny...

moze bym ci pomogl chociaz nie wiem czy cos pamietam na jakim jestes kierunku na socjologi?