Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbity 85

nie moge przestać zdradzać

Polecane posty

Gość rozbity 85

wiem, że wiele osób odrazu powiesi na mnie psy, ale naprawde jestem rozbity. Jestem ze swoja piękną dziewczyną już 5 lat, mieszkamy razem od jakiegoś czasu, planujemy wspólną przyszłość. Ona jest wspaniała, nigdy by mnie nie zdradziła, jest aniołem, kocham Ją Bardzo, ale jednocześnie zdradziłem ją już nie raz, w różnych sytuacjach- poprzez seks, pocałunki itp, z wieloma kobietami, wszędzie gdzie przebywałem- (każda praca, uczelnia, środowisko itp) zawsze miałem jakąś koleżankę z którą ją zdradzałem plus do tego przygodne znajomości, nawet się nie łapie ile było takich koleżanek. Kobiety mnie lubią i łatwo mi przychodzą znajomości z nimi, Gdy to sie dzieje czuje sie jak w amoku, nie myślę o niczym, natomiast gdy powracam do rzeczywistości i zaczynam o tym myśleć to baaaaardzo mi z tym źle, nie wiem co mam ze sobą zrobić, za każdym razem powtarzam sobie że już z tym koniec, że już nie będe, a później znowu robię to samo, bardzo mi to ciąży. Myślałem ze gdy zamieszkamy razem to będzie dla mnie nowy początek, tymczasem znowu to się dzieje.Nie chcę jej stracić a jednocześnie czuję że ją ranię, a gdybym jej o tym powiedział zraniłbym ją jeszcze bardziej. Pomóżcie proszę. Co mam zrobić

tylko terapia i pranie mozgu.Jestes uzalezniony od zdrady , jak alkoholik od alkoholu. To nalog , jak kazdy inny.

Gość crunnkiz
ta za to ta twoja druga połówka musi byc tak wierna ze ohoho

Gość rozbity 85
akurat Ją trzebaby namawiać do zdrady a i tak by tego nie chciała zrobić

Gość rozbity 85
próbowaliśmy swingu ale to jej się nie podoba, bo nie chce robić tego z nikim innym nawet za moim przyzwoleniem, dlatego wiem ze tego nie zrobi, a poza tym to nie jest temat tego postu, temat to ja a nie ona

ja mysle , ze moze tak byc : kochasz a mimo to zdradzasz. To jest wlasnie uzaleznienie od nowego, od adrenaliny itd . Mowie chlopie -na terapie marsz !!!!!!!!!!!!!

tylko psycholog i wieloletnia terapia. Pierwszym krokiem jest przyznanie się bliskim, że masz problem. Więc musisz się kobiecie przyznać.

Gość realistka_22
jesteś zwyczajnym skoorwielem, lepiej uwolnij tą biedną dziewczynę od takiej podłej kreatury jak ty :o

Gość widze, slysze, pisze
facet jak masz problem to nie kosztem innych tylko krzywdz siebie. Czysty egoisto a że nie wpadłeś na to i terapie , świadczy o mysleniu fiutem. Tak to widzę. Szkoda mi laski a związek trwający bez sankcji od lat 5 to dla mnie tez patologia.Ona niestety też pozwoliła na zbyt wiele a szkoda

Gość widze, slysze, pisze
gdy trafisz na suke rowną tobie, poczujesz ten smak