Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynik

kobiety, ktore nie lubia kwatow

Polecane posty

Gość wynik

tak sie zastanawiam, ile kobiet nie lubi otrzymywać kwiatow? chce dac kwiatka nowo poznanej dziewczynie, z okazji dnia kobiet. oczywiscie szanse, ze jej sie to nie spodoba sa bliskie zeru - tak mi sie przynajmniej wydaje, a moze sie myle? czy sa kobiety, ktore nie lubia otrzymywac kwiatow?

Gość tak myślę.........
ja lubię, ale nie przyjmuję do tego aż takiej wagi... myślę, że dzień kobiet to dobra okazja:) nie traktuję tego jak obowiązek faceta, ale zawsze miło jest dostać.... jeżeli nie jest jakąś wojującą feministką, to raczej powinno jej się to spodobać...

Kwiaty są piękne, ale niestety szybko więdną. Kobiety lubią otrzymywać kwiaty. Tylko, co z nimi zrobić na randce która może potrwać...długo ? ;)

Gość Muti60
oreore-mieć najlepiej pełną butelke wody po jakiejś mineralce i gotowe:D

Ja nie lubie - cietych. Bo mi ich zal... wole doniczkowe. Nawet jesli nie lubi kwiatow, pewnie bedzie jej milo. Tylko kwiaty sa takie oklepane...

Gość crunnkiz
pada sobie deszczyk, pada sobie równo raz spadnie na kwiatek a raz na gówno

Gość wynik
oreore - ale to wlasnie kwiaty moga byc przepustka do dlugiej randki ;D

Gość paula145
ja tam lubie

Gość Muti60
paula145-a jakie jeśli wolno spytać?

Gość sassssssssssssssssss
ja nie przepadam, ale na dzień kobiet to chyba każda kobieta chce kwiatka :) więc to dobry pomysł :)

Gość paula145
gerbery i sloneczniki :)

Mogą, ale wcale nie muszą. Długość randki kwiatek nie gwarantuje, tylko to, co się na niej dzieje: czy jest rewelacyjnie, śmiesznie, odlotowo, nie prozaicznie, czy są wspólne tematy, czy jest na co patrzeć [chodzi o obiekt spotkania ;)], dużą rolę odgrywa też miejsce randki. Chodzenie z butelką na długiej randce jest może i romantyczne, jednak szpetnie wygląda :D

Gość ja nie przepadam za kwiatami
ciętymi , wolę w doniczce albo wcale.🖐️

Gość Muti60
paula145-to super bo akurat takie dokładnie mam i choduje na działce swej i z przyjemnością bym je ci wręczył:)

Gość ralf____
miejsce spotkania... hmmm a co powiesz na knajpe z telebimem i meczem polska-portugalia? poszedlem, bo to ona prosila o to, sam nie przepadam za meczami. wiec zamiast meczu ogladalem obiekt, z ktorym przyszedlm. ale przynajmniej bylo smiesznie:D

Gość Muti60
oreore-masz racje niezbyt to ilustracyjnie wyglądało ale chciałem zabłysnąć pomysłowością jakoś a najważniejsze to przebieg randki całej od początku do końca:D

Gość ralf____
multi60 - to zes wymyslil z butelka po mineralce ;p kupujesz kwiaty, obcinasz główki, nalewasz wody do wanny i wrzucasz je tam. butelkę po mineralce zastępujesz butelką, ale szklaną, taką po winie (oczywiście pełną), zapraszasz dziewczynę. dalej chyba nie musze tlumaczyc, a przynajmniej problem z woda dla kwiatów rozwiązany i nie nosisz szpetnych butelek;d