Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek i żal...............

Wróciłam do domu ze łzami w oczach :((

Polecane posty

pelno mlodych dziewczyn ,gimnazjalistek ,licealistek , - wychodzily ze szkoly...rozesmiane radosne , z masą kolezanek i koolegow... nektore bardzo ładne.. a ja co ? 23 laa ,czuje sie okropnie ,brzydko,staro ,nadal bym chciala wygladac na 15 lat , nie mam zadnych znajomych :( siedze w domu jak idiotka ,wraca chyba moja depresja ;(

chce sie poddac operacji plastycznej nosa, usa i podbrodka..

Gość Trudno się przełamać :/
To nie kwestia wieku tylko chandry. Idz na solarium ;) Ja nie chodzę normalnie, ale po zimie dobrze człowiekowi zrobi jak się trochę wygrzeje i o wiele lepiej się wygląda, raz czy dwa i zobaczysz, że poprawi Ci się humor ;)

Gość Trudno się przełamać :/
To nie kwestia wieku tylko chandry. Idz na solarium ;) Ja nie chodzę normalnie, ale po zimie dobrze człowiekowi zrobi jak się trochę wygrzeje i o wiele lepiej się wygląda, raz czy dwa i zobaczysz, że poprawi Ci się humor ;)

Gość anuskaaaaaaaaaa
kup sobie sok z noni to jest bardzo dobry na doły i depresje , ładnie sie pomaluj rzęsy błyszczyk fajna fryzurka i od razu bedzie sliczna ;_)))))

Gość baba,,,,
Oj, jeszcze jesteś młoda, jest nadzieja na zmianę! Nie wciągaj sie w tego doła, bo to nic nie da.

Nawet nie wiesz ile moze w sobie zmienic ;) Nowa fryzura solarium ladny makijarz i cos do ubrania