Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi----

Mleko Nestle Junior - co to za mleko???

Polecane posty

Gość vi----

Dostałam próbkę - dziecku smakuje, ale: na opakowaniu jest napisane: "Nestle Junior nie jest substytutem mleka matki, lecz specjalnym mlekiem przeznaczonym dla zdrowych dzieci" WTF? Co to znaczy? Sprawdzałam na bebilonie - dotąd pitym - jest napisane produkt mlekozastępczy :( No i klops Mogę z bebilonu przejść na to Nestle Junior? Niby pisze, że jest to mleko modyfikowane, ale przez ten głupi napis i ja zgłupiałam :/

Gość nou
ile ma dziecko?

Gość mama już wkrótce 2raz
Nestle to NAN. Piszą,że jest dla dzieci zdrowych-czyli bez alergii na białko czy nietolerancji laktozy.

MamaMałpki-w Kauflandzie jest zawsze pół regału nana :)

I pół regału bebiko.

nasz 2 tygodnie temu odstawił bebiko 3 i nie chciał nawet powąchac, kupiłam mu Nestle waniliowe i zjada na kolacje aż miło :) ma 15 miesięcy (za 3 dni)

To albo u Was słabo w Kaufie,albo u nas super z zaopatrzeniem :) bo moje dwie siostry karmią właśnie nanem i bebiko i często im kupuję,bo u nich w sklepach nie ma a w kaufie zawsze jest :)

Gość vi----
zapytam inaczej: czyli Nestle Junior (bez NAN) jest takim samym mlekiem jak bebilon? (oczywiście pomijając subtelene różnice - chodzi mi ogólnie)

mama już wkrótce - u nas też zawsze było, ale wydaje mi się że ostatnio zdobycie 3R gdziekolwiek graniczy z cudem :D Przynajmniej u mnie w mieście. Tak samo jak kaszki manny z nestle.

ja byłam w kazdym markecie i kazdym skleiku i nie ma bebiko 3 ;) a pił tylko bananowe . Wiec jeśli mu smakuje nestle waniliowe niech je ;) nie bd zmieniac znowu . Jedynie z miodem mu nie smakuje ;)

Gość ...MMORELKA
moja pije Nestle junior ale naturalne bo te smakowe to nic innego jak masa cukru.

Gość vi----
w takim razie kupię dzisiaj Nestle Junior dla mojej małej :) dzięki

Gość OlkaR5775
Używaliście preparatu co się nazywa Nestlé Junior – mleko o smaku waniliowym? Bo szukałam opinii dotyczących tego leku i nic nie mogę znaleźć. Możecie coś napisać mi o tym produkcie? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Na tej stronie przeczytałam trochę informacji o Nestlé Junior – mleko o smaku waniliowym: http://www.listalekow.pl/nestle-junior-mleko-o-smaku-waniliowym/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie w smak mi się rozczarować i zmarnować bezsensownie pieniądze, dlatego pytam Was. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość gość
super mleko dzięki niemu skończyłam karmić piersią po roku tylko to mleko zasmakowalo mojemu synkowi i caly czas teraz pije ,polecam