Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaboskaksiezniczka

czy jesteście tolerancyjni wobec osób grubych?

Polecane posty

tyle się mówi o tolerancyjności, a zastanawiam się czy ludzie tolerują grubych? jak sobie radzicie z niechęcia do takich ludzi?

Gość baba,,,,
Nie interesuje mnie niczyja waga poza swoją własną, nikgo nie obgaduję ani nie dokuczam.

Gość Lubię kofeinę
wkurwiaja mnie grube dziewczyny

Gość totalnie ___
mnie to nie interesuje czy ktoś jest gruby czy chudy. Nie ma to dla mnie znaczenia i nie interesuje mnie to. Tak samo czy ktoś ma jasne czy ciemne włosy. A ci, którzy wyśmiewają się z grubych to zwykłe zakompleksieńcy tonący we własncyh mankamentach i w ten sposób chcą się dowartościować i wyżyć na kimś.

Gość xcdfdfghgg
do grubych nic nie mam, nienawidze za to gejow, żydow, cyganow, romow, palaczy....grubi mi naprawde nie przeszkadzają

dobrze. ale ja pytam o bycie tolerancyjnym. ja jestem wobec nich tolerancyjna, chociaz wiem ze sa gorsi.

Toleruje dopóki taka osoba nie dopieprza się do mnie, to dotyczy w zasadzie wszystkich osób

Gość do kofeiny
tak samo ty wkurwiasz swoim kurduplostwem, brzydką paszczą, brakiem mięśni, zaniedbanym ciałym i niedorozwiniętym wackiem. No i oczywiście, tym że jako "facet" przesiadujesz na babskim portalu zamiast zająć się czymś dla faceta przez duże "f"...:-o

Gość dsVgsgS
takajednaboskaksiezniczka dobrze. ale ja pytam o bycie tolerancyjnym. ja jestem wobec nich tolerancyjna, chociaz wiem ze sa gorsi. HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA :D:D:D:D:D 10/10 :classic_cool:

dobrze. ale ja pytam o bycie tolerancyjnym. ja jestem wobec nich tolerancyjna, chociaz wiem ze sa gorsi. popisałas się tym stwierdzeniem. Toleruje

Gość pretendent do tronu
masakra, tolerować można, to ze ktoś pali, czy nie, A nie to, że ktoś jest gruby. Taki po prostu jest i to nie powód by kogoś nietolerować czy wysmiewac

Gość Do takiej jednej boskiej...
są gorsi???? nie rozśmieszaj mnie :-D :-D widzę, że chyba to ty masz problem z kompleksami. Niejedna grubsza kobieta bije urodą i sexapilem szczupłą kobietę. Po tym co ty napisałaś od razu widać że tolerancyjna nie jesteś. A twój nick to przeciwieństwo twojego prawdziwego wyglądu. Poza tym z odpowiedzi ewidentnie wynika kto jest tolerancyjny a kto nie. Nie trzeba chyba odpisywać: tak jestem tolerancyjny, nie jestem tolerancyjny :-o:-o

Gość lela***
A dlaczego mieleibyśmy być nietolerancyjni? Jestem nietolerancyjna wobec chamstwa, przemocy, głupoty.

Gość psiowaa
Oj jaka bidulka ta autorka wysuszona:P

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaaa2132
Raczej nic nie mam do nich. np do facetów szczególnie nic nie mam. a co do grubych kobiet.. bywają (choc nie zawsze są) dosć wredne

wiadomo w nerwach myślę sobie ''Ty wielorybie'' i tak też zdarzyło mi się powiedzieć, ale gdzieś na boku. Jestem tylko człowiekiem, niestety. Mam potem wyrzuty sumienia i nigdy bym wprost tak komuś nie powiedziała. Zdaję sobie sprawę z tego jakie mogłyby być konsekwencje tego. Podsumowując są mi obojętni.

to wynika z jakieś tam ich kompleksów ,ale np nie znosze jak takie grube kobiety wyzywaja te szczuple ( nie jakieś anorektyczne) od wieszaków wkurza mnie to ,ze chcą sie dowartosciowac czyims kosztem mówiąc zreszta nieprawde

Gość fiel
Nie toleruje ani grubasow ani biedakow, choc to zawsaze idzie w parze, bo grubas tak duzo zre, ze pozera cala wyplate i jest tak gruby, ze nie moze wstac z lozka a co za tymid zie nie moze isc do pracy, bo mu ciezko. Wiec grubasy odstawcie kielbasy!

Gość toleruję ich przeważnie
przynajmniej do czasu aż nie zaczną się głupie gadanie, że duże (niby kształtne kobiece) jest piękne itp.

zaczyna :O

Gość adamella
A mnie nie obchodzi czy ktoś jest gruby czy chudy,czy ma rude czy blond włosy, czy ma zeza czy nie ma - nie po wyglądzie oceniam ludzi.

grube tak samo jak przeraxliwie chude jest niezdrowe poprostu i nie powinno sie takich rzeczy nawet uważać za seksowne seksowne to zdrowe , szczuple..

ja jestem akurat szczupla i ladna. a grubsi sa gorsi, ale ich toleruje, bo uwazam sie za dobeeg czlowieka... co w tym dziwnego?

ja może nie uważam ich za ,,gorszych" bo można byc gorszym lub lepszych w wielu kategoriach ,ale za brzydszych raczej tak

nie są gorsi od ładnych, ale prawda jest bolesna. większość zostanie singlami.

No tu już bym nie przesadzała bo znam wiele osób grubych ,którzy kogoś tam mają. nie trzeba byc pieknoscią żeby mieć faceta w koncu

wczoraj wieczorem był podobny temat.

Gość Lubię kofeinę
jestem kobietą tłusty paszczurze :D:D:D