Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jullianna123

Przyjaciolka co sie puszcza

Polecane posty

Gość jullianna123

Hej Mam problem przyjaciolka mojego chlopaka (choc wie ze jest ze mna)wypisuje do niego na fejsbooku,naszej klasie, od ponad roku ze go kocha, moj chopak jest dla niej mily ale nie wypisuje do niej nic w tym stylu, ignoruje to.. Zaczelam chodzic z chlopakiem 2 miesiace temu i niedawno sie o niej dowiedzialam. Najgorasze jest to, ze ona nie uznaje normalnych zwiazkow, ma uklad z facetem swoim ze czasem uprawiaja sobie wolny sex:(((((( . Jestem pewna ze z moim chlopakiem nie, bo moj facet jest bardzo niedoswiadczony, chodz mowil mi ze jemu to proponowali wiele razy ale powiedzial ze ma inne zasady i ze powinnam mu ufac. Wiem, ze on ma swoje zasady i na pewno n=mnie nei zdradza ale wiadomo ze w zwiazku sa slabsze i mocniejsze chwile. Czuje strach, dyskomfort, obawe, niepokoj bo bardzo mi na nim zalezy. Najgorsze jest to ze lacza ich tez sprawy azwodowe, wiec pewnie nei zerwie z nia kontaktow. Strasznie mnie to meczy, nie moge przestac o tym myslec, nie moge nic robic ciagle mnie to dreczy. Co byscie z tym zrobili, porozmawiac czy co? Sama nawet nie wiem jak zaczac rozmowe:(((((((((((wiem ze nie zerwie z nia kontaktu.

Gość ja on ona i on
na 100% cię zdradzi. to nieuniknione. lepiej go zostaw zamin to zrobisz, jeśli się choć trochę szanujesz.

Gość jullianna123
Nie wiem czy do tego jej kocham Cie na fejsbooku mam dodac swoj komentarz. Moze zostawic ten wpis i tylko z nim porozmawiac?

Gość sassssssssssssssssss
ale ona pisze prywatnie, że go kocha, czy publicznie? może niech on usuwa te komentarze? albo napisz jej prywatnie, że Tw.facet pokazuje Ci wszystkie wiadomości od niej i ma dać sobie spokój, bo się śmieje z niej

Gość jullianna123
Ona pisze publicznie na jego profilu :(

Gość jullianna123
On nic z tym nie robi. Podczas naszego chodzenia 2-miesiecznego raz sie to zdarzylo ale przejrzalam historie i kiedy nie bylismy ze soba 3 razy w przeciagu ostatniego roku mu napisala kocham cie. Tez publicznie. On sie nie odniosl do tego wczale.

Gość werwerwet
o ile rozumiem chore zasady otwartego związku - jej i tego jej chłopaka, że czasami uprawiają seks z kimś innym - to czy on nie jest zły/zazdrosny że ona KOCHA innego (Twojego chłopaka)?

Gość jullianna123
:( jestem zalamana.

Gość jullianna123
"widze, slysze, pisze" , dzieki za porade .

Gość widze, slysze, pisze
prosze.Do usług :)

Gość ojeciec
Jak będziesz pokazywać facetowi, żeś taka niepewna jego a zwłaszcza swojej pozycji w związku to koleś obczai, ze ma Cię w garści. Ja bym totalnie zlała tamtą laskę i nawet nie zniżała się, aby komentować jej zachowanie, bo to poniżej poziomu. Twój facet leje na to, Ty powinnaś pokazać, ze masz klasę i nie zwracać uwagi. Wez jakąś dziecinadę tamta odstawia i do tego desperacko próbuje zwrócić na siebie uwagę.Bądz ponad to.

Gość jullianna123
"widze, slysze, pisze" kurcze dobitnie mi powiedziales na prawde mnie otrzasneles, podzialalo. Ojciec dzieki wielkie, wiesz jak w gre wchodza uczucia to ciezko tak racjonalnie myslec. Chce dzis z nim porozmawiac ale i tak nie dam rady powiem mu co o niej mysle, ze to dziwka i ze nie szanuje jej bo ona nie szanuje naszeo zwiazku.. Ona chciala mnie poznac na poczatku znajomocsci ale jakos do tego nie doszlo..nie wiem czy teraz bede w stanie jej spojrzec w oczy i nie naplus w twarz. Taj jej nienawidze.

Gość ojeciec
Ty nie gadaj już na ten temat z facetem.Całkowicie olej temat. Co ty się przejmujesz jakąś dziumdzią. W ogóle zachowuj się tak jakby ona z powierzchni ziemi zniknęła.

Gość ojeciec
Odnośnie uczuć i racjonalnego myślenia. Gdybyś zaczęła myśleć racjonalnie to byś widziała całą sytuację jak na dłoni.Nie ma czym się przejmować. Popracuj nad sobą, bo jesteś strasznie zaślepiona.

Gość jullianna123
Wiecie ciezko tak jest udawac ze nic sie nie stalo ja nie potrafie. Powiem mu chcociaz zeby cos z tym zrobil, zeby nie wypisywala takiech farmazonow bo ja sobie nie zycze tego czytac i powiem co o niej mysle, zeby wiedzial ze nie toleruje takiego dziwkarstwa.

Gość widze, slysze, pisze
Kontrola emocji to podstawa.Gdybym nie krzyknął, nie dotarłoby. Nie możesz bazować na ekstremie.Tam gdzie wchodzą w gre uczucia miłości , zalecany jest spokój z odrobina szaleństwa.Masz być stabilna a nie skrajna, bo to szkodzi związkom i tobie.On powinien rozumieć twoje lęki, ale nie ma co reagować zbyt nerwowo. On sam musi się z tym rozprawić.Zawsze pozostaje postraszenie lub faktyczne zgłoszenie na policję czy pozew o nękanie

Gość realistka_22
autorko, ten koleś na pewno Cię zdradzi albo juz to zrobił bo tak sa skonstruowani faceci - jak któraś rozłoży przed nim nogi to oczywiste że skorzysta :o szkoda czasu na skoorwieli :o

Gość id spac
sorry ,ale albo to prowo albo twoj chlopak i ta para jego znajomych to jacys popaprancy. Kto przy zdrowych zmyslach posiadajac chlopaka wypisuje publicznie "kocham cie" na scianie fejsbuka swojego kolegi?? na pewno ma tez swojego faceta na fb, widzi to on., widza znajomi ich znajomych!! obled jakis, serio nie znam takich ludzi, ale jakby cos takiego zobaczyla to zaczelabym podejrzewac, ze z nimi jest "cos nie tak".

Gość jullianna123
Hmmm rozmawialam z nim, zareagowal smiechem na to co napisala, nie spioł sie wcale jak sie go o to spytalam. Powiedzial, ze ona jest popierdzielona i ze do wszystkich swoich znajomych wygaduje kocham cie i ze ona jest dziwna taka wlasnie. Powiedzial, ze ma to gdzies co ona wypisuje i za poja sugestia powiedzial ze napisze jej zeby wiecej takiech rzeczy nie pisala. Ale wiecie mi taki niesmak po tym pozostal, kurcze ciagle bede miala ta pare na oku. Jak dla mnie to dziwne ze ma takich znajomych ( tą pare). Reszty jeszcze nie mialam okazji poznac.