Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający Pracy

Poszukuję Pracy za Granicą

Polecane posty

Gość Szukający Pracy

Poszukuję Pracy na okres wiosenno-letni w Holandii , Anglii lub w Niemczech przy zbiorach owoców lub inne prace sezonowe.

Gość sfdfdsf
ja tez poszukuje, teraz, i co - i dupa

Gość Szukający Pracy
Ja kiedyś jeździłem do Niemiec na wiśnie i to wtedy był zorganizowany wyjazd grupowy i teraz również chciałbym w taki sam sposób wyjechać ale jeżeli nie będzie możliwości takiego wyjazdu grupowego to wówczas będzie trzeba szukać przez agencję.

Gość adelina12345
ja jade do niemiec w czerwcu na truskawki, sprawdzona firma. jesli chcesz wyslij mi maila anna.walczak@wp.pl praca na 6-8 tyg, legalna.

Gość Viola

Jak w ciemno to tylko do Szwecji. Praca jest, ludzie sympatyczni i jak coś blisko do pl. Zarobki doskonałe. Dam przykład: polska sprzątaczka w Sztokholmie bez znajomości języka ma 50 zł/godz na czysto. 

Gość Viola
21 minut temu, PATOL napisał:

NO W CIEMNO TO ŚWIETNY POMYSŁ SKOŃCZY NA ULICY I JĄ ZGWAŁCĄ I ZABIJA CIAPAKI PIERWSZEGO DNIA 

CHYBA CIĘ POJEEEBAŁO  WSZĘDZIE WYMAGAJĄ JEZYKA SZWEDY

podstawy angielskiego wystarcza a z reszta do sprzaania nie trzeba znac jezyka. Tam sa Polki, ktore sprzataja dziesiec lat i ani me ani be po szwedzku. A kazda zarabia 50 zl/raczke. Caly czas sa ogloszenia, ze potrzebuja sprzataczek.