Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabita w butelkę...

o co chodzi z tym że niby pieluchy DADA, te z Lidla czy Tesco sa takiej samej

Polecane posty

Gość nabita w butelkę...

jakości jak oryginalne Pampersy??!! Od urodzenia córki, która ma teraz 6 miesięcy używam pampersów Premium Care albo Active, ale naczytałam się tutaj różnych tematów gdzie same peany na temat tych pieluszek i jak głupia kupiłam po paczce każdego rodzaju i sorry ale te pieluchy to nawet koło pampersów nie stały,a co dopiero pisać że są tak samo dobre... Jak chcecie to ich używajcie ale na litość boska nie wypisujcie na forach, że są takie świetne bo to nie jest prawda...

Gość nawet nie wiesz jak
o naiwności ludzka :p

Gość a ja tam
kupuje te pieluchy dada z biedronki bo one mi jakosciowo odpowiadaja jesli tobie nie to ok uzywaj pampersów szczerze mówiac nie obchodzi mnie kto jakich pieluch uzywa bo kazdy kupuje te ktore mu odpowiadaja

Gość dweere4r4e
pieluch jak pieluchy wszystkie są do d*u*p*y....

Gość a ja uzywalam
wszystkich pieluch chyba jakie są dostępne. Premium care mnie nie zachwyciły kupa z nich wypływala. Dady byly ok ale uczulały, huggiesy okropne, chyba najgorsze z możliwych. Aktualnie stosujemy pampers slip &play. Myślę ze są całkiem ok. Mojemu dziecku odpowiadają bo nic nie wycieka i nie odparza. Myślę, ze nie ma co sie sprzeczać bo dla każdego rodzica i dla każdego dziecka co innego jest dobre i co innego się sprawdza. U nas najdroższe wcale nie okazały się najlepsze.

Gość NIezapominajka zółta:p
Nie są takie same - każde są inne. Najbardziej do pampersów podobne są babydream z rossmana. A dady, tak jak i helen harper to raczej przypominają Huggiesy, innych nie używałam.

Gość a ja tam
te z lidla tez mialam i tez byly ok jeszcze happy byly calkiem dobre co do huggiesy to sie zgodze sa okropne ale najgorsze wg mnie sa te z polomarketu

Gość ja uzywalam
z polo marketu mialam raz jakies fifi czy cos co sie na tasme klejącą zapinały. Kupilam bo pilnie potrzebowalam pieluchy a innych nie bylo. Wywalilam prawie calą paczkę. Pokryte cerata to bylo odparzalo i tej taśmy nie dalo sie odkleić.

Gość dady akurat jako jedyne
nie uczulaly mojej corki, wiec to przedadzilo o tym, ze ich uzywalam:)

Gość psiowaa
Moje dziecko miało uczulenie od pampersów właśnie:(

Gość a ja tam
te fifi czy tam tifi to sa z biedronki okropne tez sa

MY przy pierwszym dziecku tylko pampersy oryginalne, jakos do glowy nie przyszlo mi, by brac inne, te wydawaly sie najlepsze, nie uczulaly itd... ale kiedy urodzily sie bliźniaki, to przyznaje, trochę ze wzgledów ekonomicznych zamawialismy od producenta wielkie paki HAPPY bella baby, i powiem szczerze, że bylam bardzo zadowolona! Gdy czasami zabrkalo i dokupowalismy w sklepie papmeprsy, to jakos wydawaly mi sie zbyt cienkie i śmierdzące :-O

Gość a ja tam
a co do babydream to one tez mi zbytnio nie odpowiadaja jednak wole dade

cały czas używam dady i są według mnie najlepsze mój syn nie miał odparzeń i są warte swojej ceny a za bodydream nie dała bym złamanej złotówki bo mały miał odparzenia a do tego przesikiwał!

Gość taakie oszczedne z was matki
kupujecie najtansze gówna, ale: 1. nie oszczedzacie bo takiego "pampersa" np. dada zmieniacie czesciej niz oryginalne, nie mowcie ze nie. Nawet tego nie zauważacie, a cena wychodzi tyle co oryginalne. 2. są gorszej jakości, duuuużo gorszej, więc i mogą się pojawić odparzenia 3. i śmiecie mówić, że my matki kupujące oryginalne Pampers jesteśmy rozrzutne

Gość a ja tam
ale czemu ty sie tak drzesz ja nic nie mowie ze jestes rozrzutna bo uzywasz pampersow ja uzywam dada bo tak mi sie podoba i nikomu swojego zdania nie narzucam uzywaj sobie pampersow a ja dalej bede dady i dobrze mi z tym :)

Gość tammmta
Ja tam wole kupic dziecku tansza a zmienic czesciej. A jak po dada dziecku nic nie jest i jest mu wygodnie to po co mam wywalac pieniadze tam gdzie nie trzeba

Gość emilianna
u nas kupowalismy rozne najgorsze byly hugies ,bella ciagle sie odklejały,lidlowskie tez ale dziwny zapach byl zesikanego pampa,rosman dobre ale czesto przeciekały ,majtki rosmanowe w miare pampers super nic sie nie działo i identycznie dada,najciensze ze wszystkich,nie smierdzialy,nic nie odparzalo nie odklejaly sie ,nie przeciekały dla mnie rewelacyjne ale wiadomo kazde dziecko inne

Gość tammmta
"nie oszczedzacie bo takiego "pampersa" np. dada zmieniacie czesciej niz oryginalne, nie mowcie ze nie. Nawet tego nie zauważacie, a cena wychodzi tyle co oryginalne" Co to za myslenie w ogle. Jak ma nasikane to przebieram czy to dade czy pampersa. Nie czekam az bokiem zacznie wyciekac albo 2kg wazyc. Zal

Gość emilianna
i nie kupowalam z oszczednosci ! a,ze probowalam roznych to moja sprawa i nie mów mi,ze zmienialam dade czesciej niz pampersa bo uzywalam naprzemian wiec mam porownanie mam do biedronki 100 m wiec raczej kupowalam bo najblizej i chusteczki uwazam,ze dada tez sa ok uzywam na przemian z nivea bo babydream sa strasznie suche a hugis drazni mnie zapach

Gość dlatego ja kupuje bio lub eko
wcale nie sa takie same nie daj sobie wmowic.cena jest inna bo markowe sa czesto lepsze od tych nie markowych.wystarczy dotknac sztywne sa i roznie bywa z utrzymaniem wilgoci.moje dziecko dostalo od biedronkowych wysypki.moja kumpela kupuje w auchan pod ich marka.ale co z tego jak musi czesciej zmieniac?wcale to taniej nie wyjdzie jak sie podliczy,ale jak ktos chce niech kupuje jego wybor

Gość dlatego ja kupuje bio lub eko
chusteczki ok z biedrony

Gość a ja tam
a mi bardzo odpowiadaja te chudteczki huggies o zapachu ogórka ale pieluchy dada i tak wole dlatego uzywam i kolejny raz powtarzam niech kazdy uzywa jakich chce bo to indywidualna sprawa

Gość czy dada czy pampers
po pampersach uczulenie, tylko od dady nie bylo. poza tym tak czy inaczej czestotliwosc zmieniania byla taka sama

Gość dcnjfnrkwe
Jak dla mnie to Dady były do niczego- wystraczyło, że malutka troszkę nasiusiała a juz było strasznie mokro. Ja wolę zamiast nich używać Huggies economy. Są tańsze a czasem wcale nie czuć, że były zamoczone. Poza tym na noc lub na spacer używam lepszych pieluch- huggies premium lub pampers premium care (chociaz na pampersach zawiodłam się bo kilka paczek, które kupiłam miały taki żrący, chemiczny zapach). Wolę w domu zakładać gorsze i częsciej zmieniać, zwłaszcza, że moja córcia bardzo szybko dostaje czkawki jak ma choć troszkę mokro.

Gość Mandraketonia
Jeżeli chodzi o pieluchy to huggies lub właśnie dady-są trochę gorsze więc zakładałam je na dzień,a huggiesy na noc-a jeśli chodzi o chusteczki to tylko pampers. i co najśmieszniejsze-pieluchy pampers powodowały uczulenie-wszystkie trzy rodzaje,a chusteczki te z rumiankiem nie...

Gość a ja właśnie luibię bardzo
chusteczki z Rossmana, zwłaszcza te zielone bo dziecko szybciutko ma sucha pupe i moge nakładać krem i pampersa, a z innymi to całe mokre i trzeba czekać...

Gość DADA to największe
DZIADOSTWO!!!!

Gość ja kupilam
do szpitala bella happy bo niby takie ekstra,ze wyciete miejsce na pepek...a synek je przesikiwal.pozniej kupilam pampersy i to bylo to.ale za namowa koelzanki kupilam dada.one okropnie smierdza i tez zdarzalo sie ze dziecko przesikiwalo je.dopiero pozniej skojarzylam,ze osoby ktore je zachwalaly po prostu oszczedzaly.okazalo sie ze im tez dady dzieciaki tez przesikiwaly/obcieraly ale szkoda bylo kasy na oryginalne pampy.ja czesto kupuje pampersy w promocji i szczerze powiedziawszy wiele drozsze nie sa od tych dad/lidlowych czy innych.a jakosc o niebo lepsza.

Gość nimma
a ja zaczęłam dwa razy od pampersów i oba razy póki co odeszłam od pampersów. pierwsze dziecko przeszło na początku na huggies a potem były różne. drugie dziecko pampersy prawie od początku przesikiwało. więc przeszłam na babydreamy ale strasznie sztywne były w części między nóżkami. Kupiłam więc Dady i jestem zadowolona. Pieluszka wytrzymuje wiele godzin w nocy i nie zdarza sie prawie że dziecko się przemoczy. A pupa też zdrowa i to bez smarowania stałego kremami.