Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimkim44

Zabrala mi męża dziwka

Polecane posty

Gość Kimkim44
Mam dowody . Oczywiście jej maz je dostanie. Mój już mnie nie interesuje jako facet jest skończony. Ale jest jeszcze ojcem moich dzieci. Ja mam 44 lata ona tez ma tyle , ja mam 3 dzieci 19 12 i 7 Ona ma syna 18 i jakieś małe ok 4-5 lat

Gość Kimkim44
Robiłam wszystko żeby był ze mną " No kur" a to miałam robić wszystko żeby nie był?:) ja pierdole , logika ! Robiłam , byłam żona przez prawie 20 lat

Gość a tak konkretnie
44 lata i tak się wypowiadasz? Martwisz się o to co ona mowi "na miescie"? Litosci

Gość Kimkim44
Tak bo mi szarga opinie i tego sobie nie życzę :)

Gość Kimkim44
Oubtv. -- tez pozbylas sie palanta? :)

Gość Kimkim44
Odczep sie debilko ode mnie . Zacznij myśleć .

Gość oubvtv
Kimkim44 wrócił i błagał jak kocha mnie i dziecko ,że to był błąd ale moj walił mnie po rogach rok i to z gówniarami. Myslał ,że nie wyjdzie na jaw. Kutas i tyle. KimKim44 ceńmy się a ich niszczyć robale i tyle. Moj jest w dupie bo zagroziłam sądem bo jakas cipka miała 15 lat;) Jest w czarnej dupie heheh. Trzymam kciuki a jemu staremu gnojasowi życze jak najgorzej w tym wieku rodzinę zostawić///

Gość Kimkim44
Ja tam msciwa nie jestem ale o swoje interesy dbam. Nie wiem czy on coś zrozumie z czasem mu sie woda do uszu naleje. Ja mam dowody na jego podłe zachowanie , wykorzystam to w sadzie ale ona tez zostanie ukarana. Jestem to winna moim dzieciom. :)

Gość Kimkim44
Ona nie jest kobieta mojego ex meza a dziwka to różnica . jest jeszcze zona swojego meza .

Gość chamówa jakich wiele
''umyj mózg, debilko debilką jesteś TY. skoro uważasz, że męża można zabrać i nie wiesz, jak się bronić przed chamstwem kobiety Twojego (niebawem eks) męża '' masz rację, ty nie jesteś debilką chamówo, ty jesteś kretynką i to zidiociałą kretynką a jeśli chodzi o chamstwo to póki co autorka musi bronić się przed tobą ośli mózgu, że też takie trole zawsze muszą wtrącać na tym forum swoje wypociska spod swojej śmierdzącej chamstwem doopy!

ja 4 lata temu mialam tak samo....tyle ze jestem mlodsza od Ciebie Autorko....ja kutasa spakowalam i szybciutko wyprowadzialm ...z mieszkania i ze swego zycia...rozwiodlam sie i od ponad dwoch lat mam nowego faceta z ktorym mieszkam i jestem narzeczona...nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..jestem szczesliwa..jestem babcia miesiecznego malucha... kochanka mego ex tez mi zjadala nerwy..i to bardzo dlugo ..moje zdrowie troszke na tym ucierpialo..przeszlam etap wrzeszczeia do sluchawki i dojebujacych esemeskow...w tej chwili to ja jestem gora...bo mam zasadzone spore alimenty..mam faceta ktory mnie kocha i z ktorym tworze rodzine i jestesmy dziadkami...a ex? zrobil bachora kochance ktora mieszka nadal z mezusiem -rogaczem...sam mieszka katem u siostry wiec na stare lata to tylko torba i kij.,i tyle mu z tego wszystkiego zostalo... glowa do gory...JESTES KOBIETA WIEC DASZ RADE!

czasem jest tak, ze to kobita zawini np. duzo pije, puszcza sie, nie dba o dom i o dzieci... ale nie wiem jak bylow Twoim przypadku

Gość Kimkim44
Ja nie pije, nie palę , pracuje , jestem zadbana , nie mam towarzystwa nie szlajam sie , nie puszczam. Nigdy meza nie zdradzilam. Jest mi przykro ze tak sie stało ale może właśnie dlatego ze nie mam sobie nic do zarzucenia jestem tak silna i pewna siebie.

No to rozumiem, ze byl zwyklym glupim ch**** Na pewno dasz rade :) Zobaczysz jeszcze bedzie tak, ze znajdziesz faceta, z ktorym bedziesz szczesliwa, a on bedzie zalowal wszystkiego boo tamta okaze sie beznadziejna kobieta bez wartosci:) AA i to nie ona Ci zabrala meza, to on odszedl bo jest zaslepiony i pusty!

Mialczydelko- :) i panna :) dzięki za słowa wsparcia . Wiem ze nie można tego tolerować . Zrobię wszystko żeby moja rodzina odzyskała spokój . Bez frajera. On niech spada.

Gość chamówa jakich wiele
czytaj ze zrozumieniem ośli mózgu, tytuł posta nie znaczy, że to mój nick ciężko pomyśleć? to dokształć móżdżek kretyneczko

Jest to przykre kiedy żyjesz z kimś 20 pare lat , i nagle ktos wywija ci taki numer :( Cóż.. zdaza sie. Najgorsze ze mnie sie o to oskarza

Gość oubvtv
umyj mózg, debilko juz myslałam ,że odeszłaś;( ale jesteś;) Świat nabrał barw;) ehheh

Gość takie tam duperele nic więcej
Nie wiedziałam, że qrwienie się z kochanką nazywa się teraz zakochaniem :D Autorko, miej w doopie takiego chłopa i dziękuj Bogu, że znalazła się głupsza od Ciebie co go chciała :) Olej ich oboje, niech gadają co im ślina na język przyniesie a Ty zadbaj o siebie i swoje dalsze życie.

Gość bez ograniczeń
Dokładnie, liżesz mu jaja 20 lat a on idzie do innej, masakra.

:) On już wiele stracił ale chyba jeszcze nie wszystko. Ciekawe czy jak jej maz sie dowie będzie taka słodka .

Gość bez ograniczeń
ale Ty stara jesteś ? w tym wieku już się nie myśli o seksie więc po co Ci On?

Po co mi on? No właśnie po co. Przecież ja nigdzie nie napisałam ze go chce , dzieciaku

Gość skoro go nie chcesz
I skoro jak twierdzisz sama go wyrzucilas to skad tytul "zabrala mi meza" ?

Gość napisze..
a może spróbowalibyście trójkąta, zawsze ciekawiej?