Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa mama

czy wozicie 3-latki do przedszkola wozkiem? jesli jest daleko?

Polecane posty

Gość cytrynowa mama

uzywacie wozka dlaprzedszkolakow-tych najmlodszych? moje dziecko idzie od wrzesnia do pzredszkola-obecnie z wozka nie korzysta,wozek stoi w korytarzu i sie kurzy chcialam go sprzedac ale obawiam sie ze jak dostaniemy sie do przedszkola oddalonego sporo od domu to bedzie trzeba poginac wozkiem:D co wy na to??

Gość lalalalaalaljla
Oszalalas?z dziecka kaleke robic...

Gość cytrynowa mama
nie oszalalam-pytam po prostu....:O jak trzeba bedzie isc ze 2 km do przedszkola to na nogach srednio to widze-szczegolnie rano,jak trzeba jeszcze wyrobic sie do pracy...

Gość teraz juz z wozka nie
korzystam,a raczej ze spacerowki,ale na poczatku chodziłam z corka własnie w spacerowce,bo była jesien-czesto padało-zakladalam folie i szłysmy z domu albo do domu.Jest wygodniej,jesli np trzeba podczas powrotu do domu zrobi zakupy itd- w naszym przedszkolu jest specjalna wiata na wozki i powiem Ci,ze stoi ich zawsze kilka.

Gość cytrynowa mama
a z reszta-taki pomysł moze nie przyszedłby mi do glowy, gdybym przy zapisywaniu dziecka nie widziala kilku mam ktore przyszly po dzieci z wozkami wlasnie....

Gość sharing pack czy cos takiego
Nie. Wózek już oddałam. Mój 3 latek jest przyzwyczajony dużo chodzić, więc nie ma problemu. A do przedszkola mam jakieś 15 minut na nogach. Chodem mojego dziecka będzie ze 25 :)

Gość cytrynowa mama
moje dziecko tez duzo chodzi,ale tempo czasami ma nieszczegolne:D kazda mama malucha chyba wie o comi chodzi...:P spacerowke mamy nieduza i lekka:)i nie wiem czy jej poprostu nie schowac i na wszeli wypadek zostawic:)

Zostaw, przyda się np na deszczowe dni :) Dużo łatwiej zapakować dziecko do wózka, przykryć folią niż przyprowadzić całe przemoczone, bo przecież kałuże są bardzo interesujące :)

bądź dziecko wstanie nie w humorze, po co całą drogę psuć sobie nerwy i się szarpać. Ciach do wózka i po problemie. W naszym przedszkolu wózków też kilka stoi. W zimie znów same sanki :)

Ja woziłam, ale w podwójnym bo miałam jeszcze młodsze dziecko. W tym roku już czekałam z utęsknieniem na śnieg by małe nie chodziły na nogach tylko jechały w sankach. Z 15 minut zeszłam na mrozie do 5. Sanki to duże ułatwienie.

Gość cytrynowa mama
dzięki dziewczyny :) zostawie wozek:)

pewnie,że zostaw wiadomo, jakie tempo ma 3-latek, nawet jeśli dużo chodzi, a z doświadczenia wiem, że rano każda minuta cenna

Gość mama dwojeczki
Synek chodzi do przedszkola odkad skonszyl 2 lata (teraz ma 2,5 roku, chodzi 3 razy w tygodniu), a wozek odstawilismy jak mial dokladnie rok i 10 miesiecy...takze my w ogole nie uzywamy wozka juz od bardzo dawna.