Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam dosc tych kitti

Dlaczego wiekszosc mam kupuje córkom ciuszki z Hello Kitty?

Polecane posty

Rozumiem że mama dziecku do lat 3 jak kupuje Hello Kitty to jej sprawa, moje koleżanki mają córki, i nie jest to tak że mamy nakręcają dzieci do Hello Kitty, lecz małe uwielbiają je i to one stawiają już warunki że chce to mieć, tamto i owanto, że mama nie ma nic do powiedzenia. Jest na to teraz szał, nic się na to nie poradzi. Nic, teraz czekać na kolejny szał pał. Po Hannah Montana jest Hello Kitty, i zobaczymy co następne będzie :).

Gość kwoczyca
W każdym przypadku przesada jest niewskazana, czy to natłok postaci z bajek, czy ubrane dziecko od stóp do głów w same paski, czy kropki. We w wszystkim należy zachować umiar i tyle. Ciekawa jestem gdzie jest to przedszkole, bo w przedszkolu mojego dziecka królują bure kolory- szare, beżowe, zgniła zieleń, od czasu do czasu trafi się róż.

moja córka ma 20 lat i też lubi hello kitty :D tylko raczej w czarno-szarych kolorach a najbardziej takie hello kitty z karabinem, bo studiuje terroryzm ;)

Gość Sylviee.D.
Mamy kupuję ciuszki z Hello Kitty bo takie ciuszki sie dzieciom podobają a ja nie mam zamiaru zabierAC DZIECKU DZIECINSTWA WCISKAJAC JES W CIUSZKI KTORE SIE JEJ NIE PODOBAJĄ. uWAZAM ZE DZIECKO LETNIE JUZ SAMO moze decydowac o doborze ubran, mama powinna pilnowac aby bylo adekwatne do pory roku. Nie znosze jakichlkolwiek ograniczen, wiec jesli mi niek nie narzuca w co mam sie ubierac nie bede tego tez robic mojemu dziecku. Moge podpowiadac, sugerowac czy inaczej probowac ksztaltowac gust córki ale zmuszac nie będę. Moja corka miala etap ze ubrala sie jak dziwadlo w pierwszy dzien swita wielkanocnych. Ale skoro jej sie podobalo to ja nie bede jej narzucac bo skonczy sie awantura. Akurat tym swoim gustem nikomu krzywdy nie robi wiec nie uwazam ze to dobry powod do kłotni.

Gość nikosia m
Moje dziecko ma jedną rzecz z Hello Kity i to jest rzecz, która podchodzi od koleżanki. Raczej wybieram coś z kolekcji Mariquita i MMDadak, ze sklepu kolorowemarzenia. Po prostu nie zależy mi na takich motywach - tym bardziej omijam ubranka dla dzieci z motywami z Disneya.

Gość nie kapuje tej mody
na robienie z dzieci starych malutkich?? ciezko dzis zobaczyc dziecko ladnie ubrane, ktorego matka nie wpada w przesadne w ktoras z stron, bo jak nie kicz i tandeta to ciuchy jak po prababce, z gustem ubranych dzieci jest malo

Gość kocilapka.a
Moja corka ma 1,5 roku i juz pewne preferencje. Czasem protestuje przeciwko jakiemus ubraniu i chce inne. Jesli dziecko chce hello kitty,to niech nosi. Ty bys chciala,zeby ci ktos zabral twoje szrobure ubrania ,kupil rozowe z falbanami i kazal nosic?

Moja córka nie znosi różowego .Teraz mamy problem ,bo trzeba jej kupić płaszczyk na zimę ,a w sklepach przewaga różu:(

Dzieci maja tak ze np dziś chce byc cała na fioletowe licznie z matkami, jutro na różowo 6 latka maja już swój gust i koniec Zestawy ubrań są sprzedawane kolorystycznie i 5-6 latek zazwyczaj sam zagląda do szafy i wybiera