Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam dosc tych kitti

Dlaczego wiekszosc mam kupuje córkom ciuszki z Hello Kitty?

Polecane posty

Gość bo stoi i piszczy
akurat jak bluzka czerwona to zielona spódnica jest zarąbista i czerwone rajstopy i jest ekstra. Słaby ten twoj gust :P

Gość awercv
bo---> chyba żartujesz...

panna anna- dlatego ze wyglada tandetnie ale widze ze uwaszasz tak jak wiekszosc ze nie wazne co dziecko załozy moze byc byle jak i tak będzie super,ja troszke inaczej ucze córke ze nalezy zwracac uwage bo nie wszystko do siebie pasuje. ale skoro pozwalacie dzieciom o wszystkim decydowac to rozumiem ze chodza w sandałkach zima bo tak chca tak???

Gość bo stoi i piszczy
Oczywiscie ze nie zartuje. zielony pasuje do czerwonego (przynajmniej dla dziecka) i kazdy to wie! to sie nazywa kontrast tak jak czarny z bielą pasują. Szkoda ze tego nie wiesz :P

Gość awercv
nie pasuje....

Gość bo stoi i piszczy
co innego ubierac sie odpowiednio do pogody a co innego nie pozwalac nosic bluzek z hello kitty do spódniczki z peppy (choc oczywiscie wolalabym zeby nie bylo zadnych kitty i zadnych pep)

zielen z czerwienia pasuje do dziecka ale sama pewnie bys sie tak nie ubrała?Same sie stroicie i zastanawiacie do do siebie pasuje ale dziecko to juz niech zakłada co chce.

bo- kurde gdzie napisałam ze nie powinno sie ubierac pep czy kitty?

Gość awercv
no właśnie, dziecku wszystko pasuje, co za bzdura :O

czy chociaz raz napisałam ze nie pozwalam córce zakładac bluzek z peppa?Czy wy nie rozumiecie tematu?????????

Gość awercv
oczywiście że jest najwięcej ubrań różowych, ale nikt mi nie wmówi, że nie ma innych kolorów :O

Jeżeli to Twoje dzieci to córka ma bluzkę z postacią ze znanej bajki to bylo do mnienie rozumiem o co ci chodzi?

Gość bo stoi i piszczy
rozumiem temat wiem o co ci chodzi widzialąm w tesco laleczke okolo 4 lat bluzke miala w krówki taką polarową do tego spódniczkę w kotki (brązową) i do tego granatowe rajstopy w zolte gwiazdki. Modowo nie bylo,a le to dziecko:D Widocznie tak chciała. Ja tam mojej kupuje gladkie kiecki wiec niech sobie te bluzki zakląda z czym już chce ;)

Wiesz już sam temat sugeruje, że masz dość ubierania dzieci w rzeczy z Hello Kitty itp. a nie w pstrokate różowe.

ja tam nikomu tego wypominac nie bede tylko mi sie to zwyczajnie nie podoba kiedy dziewczynka jest od stop do głowy z hello kitty ubrana,a jedno z drugim sie nie wyklucza bo zazwyczaj ciuchy z peppa czy kitty sa wlasnie rózowe i pstrokate. bo- własnie o to chodzi zeby łaczyc z czyms gładkim i jest git,wtedy niech sobie dziecko wybiera co chce.

Dla mnie to oczywiste nie jest, bo moja np. ma białą bluzkę z Hello Kitty. Druga ma granatową z Bobem budowniczym i białe skarpetki z Hello Kitty. Nie zawsze są różowe.

Gość bo stoi i piszczy
Czasem tak wypada bo wiesz moze mloda w przedszkolu sie polala czyms i miala taką blyuzkę i rajstopy na zmianę? Albo babcia ją stroila. Moja mama ma zasadę ze nie wazne co tylko zeby dziecku bylo wygodnie i cieplo i czyste zeby bylo wiec jak ubiera czasem dzieciaki to wychodzi szalowo niczym w latach 80, a przeciez sie z nią spierać nie bede i afery o portki w biedronki robić. Inna sprawa ze każdy ma swój gust i jednemu sie to podoba innemu inne nieraz jak ide z kumpelami na zakupy to ona kupują takie ciuchy dla siebie i dzieci co ja bym za darmo nie wzięła, a to co ja kupuje to mówią ze paskudne. Rożnie z tym jest.

napisałam zazwyczaj sa rózowe a nie zawsze.

bo-ale to jest cała taka bluzka a wez do tego załoz spodnie w kratke...

Gość bo stoi i piszczy
No ale są dwa motywy nie? kropki i paski na jednym ubraniu.

Gość bo stoi i piszczy
spodnie gladkie biale i bedzie cacy. Oj podoba mi sie taki ten granatowy.

no tak ale ja pisałam z trzech,kropkach,paskach i kratce ;-)

wredna- z osobami twojego pokroju to nawet nie rozmawiam see you....

wyjazd....

Gość xxxxx8888
Ja kupuję córce ubranka z hello kitty, bo po prostu podoba mi się ten kotek :) uwielbiam koty, a ta aplikacja jest przeurocza , innych ubranek z aplikacjami Peppy, Miki itd. nie kupuję, bo mi się nie podobają, a córka ma ubrania w najróżniejszych kolorach od białego po brązowy, czerni nie akceptuje, bo dziwnie wg mnie wyglądają 1,5roczne dzieci ubrane w tym kolorze. Jakoś tak grobowo mi się to kojarzy :P

Gość leonella
Ale macie problemy. A mój 12-letni syn za moimi plecami przebił sobie ucho i założył kolczyk - taka małą wkrętkę z brylancikiem. W szkole oczywiście afera, więc do szkoły go wyjmuje, ale nawet nie chce słyszeć o tym że ma go nie nosić. Bo on ma prawo wyglądać tak jak chce, powołuje się nawet na prawa dziecka. No a poza tym to tak podoba się koleżankom.