Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smyke45

Czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Polecane posty

Gość smyke45

Błagam, proszę o szybką odpowiedź ! Nie uprawiam z dziewczyną sexu, jedynie od czasu do czasu petting. Kiedy ona ,, bawiła się '' moim przyrodzeniem ( nie doszlo do wytrysku ! ) , możliwe że dotknąłem mojego członka. Potwierdzę jeszcze raz że nie doszło do erekcji. Potem zacząłem dotykać ją w okolicach łechtaczki i pochwy. Przestraszyłem się ponieważ czytałem, że facet doznaje pseudo erekcji ( wydostają się jakieś plemniki ) nawet przed tą erekcją właściwą może dojść do zapłodnienia. Cała sytuacja miała miejsce dwa dni temu, a moja dziewczyna ma dni płodne od jutra lub dziś. Czy jest możliwe zapłodnienie ? Błagam was o jak najszybszą odpowiedź. W przypadku ,, wpadki '' nie chcemy aborcji, więc proszę również powiedzieć, co mamy zrobić aby nie doszło do zapłodnienia, by zahamować je.

Erekcja to nie to samo co wytrysk. Najpierw się doucz, a dopiero potem bierz za seks. 😴

Gość smyke45
Dobrze, ale czy mógłbyś poprostu odpowiedzieć na moje pytanie miast cieszyć się swoją pseudo mądrością ?

Gość smyke45
mógłbyś/mogłabyś ... Czy jeżeli nick będzię np ,, Fontanna '' to mam z góry zakładać że to kobieta ? ,, Bliźniaki będą '' świetna odpowiedź sfrustrowanego światem człowieka. Nikt nie może poprostu ocenić jaka jest na to szansa, REALNA szansa ? Jednym zwykłym normalnym zdaniem, a nie dwuznacznymi wypowiedziami typu ,, bliźniaki będą '' . Obojętnie za kogo mnie teraz uważasz i za kogo masz, za gówniarza, nieodpowiedzialnego dzieciaka czy co tam sobie jeszcze uważasz, to jednak napisanie JEDNEGO normalnego zdania któe zakończyło by tą dyskusję to NIE JEST trud.

Jestem tak zmęczona czytaniem idiotycznych pytań, że nie mam siły wystukać tego jednego zdania. :classic_cool: 🖐️

Gość smyke45
Nie byłaś jednak na tyle by napisać całe dwa. Pozdrawiam, niekoniecznie dziękując za powyższe wypowiedzi...

Gość jakmyślisz
Mogło. Byłam u ginokologa i jesli plemniki sie dostały w okolice pochwy to w czasie owulacji dziwczyny dostaną sie do jajnika. Trzeba uważac.

Gość jakmyślisz
najlepiej to tabletka 72 godziny po.

raczej nie, chyba ze mieliscie naprawde duzego pecha, w kazdym badz razie ja nie daje nawet 1% szansy na strzelenie gola przy pettingu bez wytrysku

Gość jbn,b,nb,b
zero szans,a nastepnym razem zabezpieczajcie sie,ok

Gość smyke45
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Moja dziewczyna jest tak przerażona całą sytuacją że następnego razu do ślubu nie będzie. Teraz się modlę żeby ,, nie wygrać w totka '' dzięki wszystkim jeszcze raz.