Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Brzydkie dziewczyny...

Polecane posty

Mam do was pytanie, czy widzicie swoją przyszłość z nie atrakcyjnym, brzydkim chłopakiem? Czy też nie dopuszczacie takiej mysli i jesli miałybyście być w związku to tylko z przystojniakiem? Wiem, że tak naprawde chodzi o miłość i jesli się to coś czuje do drugiej osoby to reszta ma bardzo małe znaczenie. Ale tak na chłodno dziś jak uważacie ?

Gość beezon
tu nie ma brzydkich dziewczyn :classic_cool:

jestem ciekaw jak większość by powiedziała. Sam uważam że nie jestem atrakcyjny i bez najmniejszego problemu z taką mógłbym się związać. Oczywiście jeśli cała magia by zadziałała

marne szanse te mniej atrakcyjne zazwyczaj szukają przystojniaka żeby własne poczucie wartości poprawić...

Gość rzydka jak nigdy
ja chciałabym sie zwiazac z brzydalem takim jak ja o ile byłby normalny/silny z charakteru :D nie np jak ten "zyeb ":)

Gość ruletka|||
Zasadniczo wygląd nie musi byc rewelacyjny, byleby osoba była odpowiednia.

Gość ruletka|||
madry, zabawny z dystansem do siebie, ambitny, mający cel w życiu, taki z którym dobrze się czuję

Gość Pasqqqdka
No i chuj- jestem brzydka. Okrągła twarz, lekka nadwaga. Ponoć mam ładne oczy, włosy, chadzam w szpilkach, dobieram sobie odpowiednie ubrania, ale i tak jestem okropna. Mój ideał nie musi być piękny :) chcę faceta męskiego, nie modela. Takie coś: http://1.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E4/TNPnqkwifNI/AAAAAAAAH7M/1vxEYvJEEso/s1600/sexy+man+tattoo+22.jpg mnie nie interesuje :P Chciałabym faceta mądrego, dowcipnego, lekko cynicznego, albo żeby chociaż rozumiał mój wrednawy sposób bycia. Powinien mieć też dobrą pracę, zarabiać minimum tyle co ja. Wygląd... Tak od 185 cm wzwyż. Nie gruby i nie chudy. Niech ma trochę siły :P Ostatnio mój ulubiony typ to intelektualista w okularach :P Ech... gdzież ja takiego znajdę, skoro mam 70 kg ;(

Gość Ple
Może by tak jeszcze głupie dziewczyny się wypowiedziały.

Gość brzydka dziewczynaaa
wolałabym zrezygnować z kolejnego odcinka barw szczęścia na wspólnej niż z moich wymagań co do przystojności mężczyzny

Gość Pasqqqdka ty chyba sobie kpisz
"mój facet nie musi być piękny ot takie coś.." hahah. ten facet przebiera w panienkach jak rękawiczkach. jeśli ten jest przeciętny to strach zapytać o zayebistego :D🖐️

Gość Pasqqqdka ty chyba sobie kpisz
ops pardon. nie doczytałem "mnie nie interesuje"