Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 Witam! Przed chwila patrzylam w lustro i moje sutki zrobily sie obrzydliwie duze :/ Oczywiscie bola... CZy sutki moge sie tak bardzo powiekszyc przed okresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 same problem z moim organizmem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 Te brodawki i śluz... To ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 serio?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 100% Też tak miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 uuuu... a moze jednak objawia sie tak choroba... bo wiesz ja juz mialam podejrzenia co do ciazy dzisiaj oddalam krew do badania... wczoraj zrobilam test ciazowy, ktory wyszedl negatywnie... Jutro ide po wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 Myślisz, że to rzeżączka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowa11 Napisano Marzec 6, 2012 bolące piersi są rzeczywiście objawem ciąży ale to też zależy od kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 rzezaczka to raczej niee... a do tego mam stalego partnera, ktory nie choruje na nic takiego... noo wlasnieee nie wiem czy sa moze jakies inne choroby ktore objawy sa podobne do ciazy... ale brodawki do tego too juz sama nie wiem... a moze test sie pomylil jak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 "ktory nie choruje na nic takiego.." Badał się i jesteś pewna, że jest Ci wierny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 jestem pewna ze jest mi wierny, ale jezeli by chorowal to pewnie mialby jakies objawy... a on zdrowy jak ryba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 "jestem pewna ze jest mi wierny" Głupiaś. Nie wszystkie choroby dają od razu objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 Jestem pewna! :) Wiem, wiem to jest najgorsze:/ hymmm byle do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna121X 0 Napisano Marzec 6, 2012 Jestem pewna! :) Wiem, wiem to jest najgorsze:/ Byle do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach