Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaanna22

Jestem w zaawansowanej ciazy a poszlabym sie upic.

Polecane posty

Gość paulaanna22

Wpowadzilam sie pare dni temu do narzeczonego i juz mam dosc.

Gość gcsfgvjbnu
zapal sobie lepiej

Gość gcsfgvjbnu
albo wciągnij koke nosem :O

Gość adfnalnflanvalunrel
skoro twoja zachcianka jeste wazniejsza od dziecka... albo moze ten byly ... dziecko to chyba jedyne co ci zostalo wiec rusz glowa

Gość hhihohh
Gdyby ciocia miała wąsy, to by była wujkiem. Bez sensu z tym upijaniem... Jeszcze potem źle się czuć? A ciąża to już w ogóle... A ten twój przybiegnie na czworakach. A jak nie to kij mu w d...

Gość paulaanna22
nie pije ale taki mam nastroj przez h*ja

Gość dorisdoris...
trzeba bylo sobie z chujem dziecka nie robic

Gość paulaanna22
zeby ktos byl madrzejszy od wpadki albo od tego jaki sie czlowiek okaze to kazdy by mial idealnie.

Gość dorisdoris...
idealnie-bez przesady............ ale kandydata na ojca tol epiej wybierac rozsadnie i potem nie latac z lamentami jak ty teraz:O

Gość paulaanna22
no to wlasnie, tylko gorzej ze sie nie szukalo kandydata na ojca bo nie chcialo sie z nikogo ojca zrobic, tak jak mi daleko bylo do planow o dziecku.ale trudno dziecko w drodze.

Nie jest łatwo tyle czasu ale wez pod uwagę dobro malenstwa a w zwiazkach zawsze roznie bywa musisz sie przyzwyczaić bo zycie to nie bajka ani serial z TV. Trzy głebokie wdechy szczera rozmowa mocne przytulenie a rano wszystko będzie wygladało inaczej, a stwierdzenie ze chcesz sie upic puścisz w niepamięć :)

Gość paulaanna22
przytulic sie no jasne... zeby potem dalej robil swoje. jestem nowa w jego domu bo mieszka z rodzicami, mieszkam tu niecale 3 dni i jest mi niezrecznie i wstyd- kwestia przyzwyczajenia do nowego miejsca, ajuz sie ulotnil z kolega - blisko domu bo blisko, ale nie wzial telefonu, a najlepszy jest powod- byleby sie nie kochac.co rusz inna wymowka.

Gość paulaanna22
o rozmowach albo przytuleniu to nawet mowy nie ma... najlepiej jakby sie mialo zrobic mu loda i byly wielce szczesliwy.

Gość adfnalnflanvalunrel
to co ty z nim robilas?? tak z dnia na dzien tak sie zmienil?? cos wczesniej musialo na to wskazywac

Gość paulaanna22
co mialo wskazywac jak to typ ktory woli obracac wiele rzeczy w zart a teraz gdy sie wprowadzilam to juz jakby z wszystkiego byl zwolniony

Gość paulaanna22
23

Gość adfnalnflanvalunrel
wlasnie te zarty mogly na to wskazywac.. a ile ty w ogole z nim jestes? moze dziecku bedzie lepiej bez takiego ojca

Gość paulaanna22
ale gdyby mial 50 pewnie niewielka by to byla roznica

Gość paulaanna22
5 lat

Gość hkjgighjgjgkjgkj
weź go zlej, narazie myśl o dzidzi, a jak tylko przestaniesz karmić (jak masz zamiar oczywiście) to się nachlejesz i odbijesz sobie wszystko. A wy nic nie jej nie piszcie na temat ojca bo pewnie jak kilka miesięcy temu pisała że chce usunąć to kazałyście jej nie zabijać dziecka. Także teraz jej pomóżcie!!!!

Gość adfnalnflanvalunrel
to ze morderstwo ktos odradzal nie znaczy ze wybor ojca -"takiego ojca" ktos teraz bedzie chwalic... 1 do 2 nic nie ma ..

Gość adfnalnflanvalunrel
dla Ciebie teraz najwazniejsze jeste dziecko- powinno przynajmniej. moze rozmowa by sie przydala jak nie to nie mecz sie z nim. szkoda waszego zdrowia (towjego i dziecka). nerwy sa najgorsze w ciazy. moze powinnas poszukac domu gdzie bedzie wam dobrze teraz- u twoich rodzicow. jak jestes w ciazy w miejsciu gdzie jest zle to nie jest dobre rozwiazanie.. reszta sama jakos sie ulozy

Gość hahahahaheczka
witaj w klubie :) ale dziecko ważniejsze :) po ciąży sobie odbijemy.Mój też się okazuje totalną pomyłka

Gość paulaanna22
nie, nie przeprowadze sie od razu do rodzicow. no dopiero co wprowadzilam sie tutaj wiec bez sensu. do hahahahaheczka: no nie masz pojecia jak marze o tym zeby odreagowac choc jednym piwkiem, nawet takim typowo slodkim, babskim. wiecie co mi zarzucil wczoraj? ze co to on juz nie moze nigdzie wyjsc czy co, co mnie kompletnie zaskoczylo, przeciez nie chodzilo o samo wyjscie.to mu powiedzialam o co chodzi, a potem on powiedzial, ze to przeciez nie wolno sie juz kochac az do porodu.ZONK.to powiedzialam mu ze nawet jesli tak uwazal to chyba moze mi inaczej okazywac czulosc, przytulac itd. No to najwyrazniej wczoraj tego dowiedzial sie ode mnie, choc fakt faktem ze ta wiedza nie odmieni jego zacowania, zrobil sie kompletnym leniem ktory uwaza ze inicjowanie czegokolwiek zalezy wylacznie od dziewczyny,a jak mu wyperswadowac ta mysl to ja pojecia zielonego nie mam.

Przykro ,ze Ci to powiem ale tak to jest z tymi konkubinatami i zyciem bez Boga. Masz co chcialas jesli zaczynalas zycie od DUPY strony.

Gość hjkgjkg
jagoda369 ty katolicka zgorzkniała cipo ciekawe jakiego Ty masz partnera? chyba drewnianego

Gość paulaanna22
no wiec co, mam leciec po slub do ksiedza? a jak to niby ma sie do tematu? moja siostra i ciotka byly dziewicami do slubu,jedna ma 1 dziecko a druga trójkę i co to dalo? wcale nie zaczynaly od dupy strony a teraz jedna jest rozwodka a druga w separacji. kazdy facet to huj i na to nie ma mocnych, zalezy wszystko od dobrych checi obu stron.

Gość paulaanna22
wiara nie ma znaczenia,bo zona moze byc idealna religijna osoba a facet pod taka przykrywka poboznego to dopiero moze robic co chce.bynajmniej mysle REALNIE,zyjemy w 21 wieku.