Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etima

Wróżę, zapraszam. Jedno konkretne pytanie.

Polecane posty

kolorowa11 Karolino, szybciej niż Ci się wydaje, bo w przeciągu półtora roku. Masz piękne karty dotyczące rodziny, ślubu, sformalizowania związku. Nie będę określać tego czasu jeszcze dokładniej, ponieważ czas w Tarocie jest bardzo ruchomy, różnica może wynieść nawet kilka mcy. Ale to półtora roku to maksimum. gbv gbghbv Mileno, latem tego roku poznasz kogoś, kto Cię zrani, to będzie bardzo burzliwa relacja, krótkotrwała, rozstanie będzie bardzo bolało. Uwolnienie się z żalu potrwa do jesieni, potem będzie już tylko lepiej - zaczniesz szukać, rozglądać się na nowo za kimś, kto będzie partnerem na całe życie. Takowego z kolei spotkasz na swojej drodze zimą przyszłego roku. Nie wiem czy się uczysz, ale poznasz go w okolicznościach kształcenia, nauki, w jakiejś szkole, być może na szkoleniu, kursie. Zatem głowa do góry, to będzie Twój partner docelowy :) Na początku nie będzie między wami fajerwerków, będziecie przechodzić przez wszystkie etapy: od koleżeństwa, przez przyjaźń aż do dojrzałego, świadomego uczucia. missdiorrr Agnieszko, niestety nie widzę, abyście byli razem. Nie skończy się na jednym spotkaniu, bo jeszcze się zobaczycie, będziecie rozmawiać. Ale Tarot pokazuje odejście tego mężczyzny, wyjazd, zmianę miejsca zamieszkania, a tym samym urwany kontakt z Panią. Przykro mi, natomiast widzę, że ten człowiek nie ma szczerych intencji, może jest nie tyle nieuczciwy, co nie zważa na Pani uczucia. Kasia1988alks Poproszę datę ur i imiona. Lady Love No faktycznie konkretnie :D Przede wszystkim widzę u Ciebie problemy z zajściem w ciążę, jakieś komplikacje, stany zdrowotne, które uniemożliwiały Ci to. Natomiast teraz stoi przy tobie karta Słońca - ciąża, ciąża i jeszcze raz ciąża :) Leć więc po test, jeśli nie uda się tym razem - Tarot daje Ci maksymalnie dwa miesiące, jednak śmiem interpretować to tak, że już teraz jesteś bogatsza o jedną głowę w brzuchu :) Powodzenia :) sza la la la la la la la la la Gdybym tylko potrafiła :D Ale temat o jasnowidzu tez tu gdzieś widziałam :) lknkln Kochana, bądź pewna tego Krakowa, wyszedł mi rozkład typowo małżeński, ślubny, obrazujący właśnie zaręczyny, oświadczyny :) Możesz być tego pewna :) psiowaa Wioletto, będzie dobrze ale czekają Cię jakieś sprawy formalne dotyczące Twoich finansów, być może otrzesz się o sąd. Na pewno będzie rozchodziło się o jakieś długi, kredyty, zapożyczenia, stoi przy Tobie Diabeł mówiący o tym, że jesteś na smyczy jakiegoś zobowiązania finansowego, który spędza Ci sen z powiek. Wszystko jednak ułoży się pomyślnie, masz w sobie dużo siły do walki o swoje. Do sierpnia Twoja sytuacja się unormuje. [zgłoś do usunięcia] zosia samosia1983 Kochana, stoi przy Tobie VIII Denarów - cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Czas leczy rany i w Twoim przypadku to się sprawdzi. To nie była miłość Twojego życia Aleksandro, to była miłość destrukcyjna, a partner to człowiek bardzo porywczy, zaborczy, palący za sobą mosty, niedojrzały emocjonalnie. Czeka natomiast na Ciebie kompletnie inny mężczyzna, odwrotność charakteru tego poprzedniego: romantyczny, spokojny, stabilny emocjonalnie. Zapewni Ci trwały i bezpieczny związek. Poznasz go już niedługo, bo wiosną tego roku.

Gość onanieonaona
Martyna 06.04.1989 Czy w tym roku spotkam mężczyznę mojego życia

Gość kolorowa11
ooo :) dzięki :D a czy mężczyzną z którym wezmę ślub to Piotr 06.01.1991.?

Gość lknkln
etima:) dziekuje:) jestes kochana, pozdrawiam sciskam

Gość Już Duża Kasia
Katarzyna 16.05.1974 Kiedy spotkam mężczyznę z którym się zestarzeję? I gdzie?

Gość AniaAniaAniaAnia77
UDA MI SIĘ WYGRAC JAKĄS WIEKSZA SUME W LOTTO? :) ANNA 15 11 1989 🌻

Gość kobietaaa;;.;.
29.10.1987 jak z moim zdrowiem w roku 2012 min z kolanem kto jest mi pisany czy go znam?jak ze sfer uczuciową jak z pracą czy bede ją mieć?

Gość Kokoszanel peel
Czy będę kiedyś w szczęśliwym związku? Agnieszka 14.08.1977

Gość arwena8
22.01.1985 czy bede w najblizszym czasie w ciazy

Gość DObry czas
Witaj, czy chlopak z ktorym sie obecnie spotykam to juz ten jedyny? Ja Agnieszka 07.09.1983 on Luca 06.1983

Gość gritula
Czy moj maz nadal ma kontakt ze swoja byla dziewczyna ? Moja data ur. 23 01 66 jego 15 05 63 Dziekuje za Twoj czas

Gość kobietaaa;;.;.
izabela zapomniałam napisać imienia

Gość na bezrybiu i ...
Kasia 8 luty 1986 czy poznam w tym roku tego właściwego mężczyznę?

Gość xyzjghjghg
Agata 05,02,1984 Kiedy skończą się problemy finansowe

Gość ti amo dio
Marzena o6.o3 78, dzis sa moje urodzinki .Czy mnie i mojemu mężowi uda się w tym roku sprzedac stary dom i wybudowac nowy? Z góry dziękuję Ci za odpowiedz:)

gdyby nie to ze pisalam tutaj o problemach z plodnoscia, no ale dziekuje :) wlasnie czuje ze cos sie swieci :) w zasadzie powinnam juz testowac :) ale nie, jeszcze czekam :d choc ta wrozba mi sie podoba i korci oj korci :D

Gość Clarisse0101
Witam, chetnie skorzystam z wrozby, mam takie pytanie: Czy bede miala czwarte dziecko, jesli tak to czy to bedzie syn czy corka? Moja data urodzenia: 30.11.1976 Z gory dziekuje.

Gość Clarisse0101
Imie Monika, zapomnialam dodac.

Gość gdygygygygyyyy
Magdalena 05.06.1981 Czy moj facet robi cos za moimi plecami?

Gość flora1725
natali 02.12.1985 dlaczego on przestał się do mnie odzywac :(

Gość Clodija
27.10.1994 Klaudia czy bede z ktoryms z nich?;)) Daniel 29.03.1991 Marcin 10.9.1991 Jakub 28 11 1987

Gość Wrózka Kasandrita
Clodija - nieletnim się nie wrózy :D

Gość ania prosi o wróżbę
Kiedy znajdę pracę i co to będzie za praca? Mój problem polega na tym, że jestem bardzo nieśmiała i nigdy jeszcze nie pracowałam :( Co ze mną będzie? Ania, 23 lipca 1985, Pozdrawiam.

Gość Aisha 123
Alicja 17.03.68 , czy nowa znajomość to coś poważnego ?

Gość Kwiatuszek123456
Sławomira 25.12.1992 Czy w tym roku schudnę do swojej wymarzonej figury?