Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etima

Wróżę, zapraszam. Jedno konkretne pytanie.

Polecane posty

Gość kobietaaa.;.;.;.29.10.1987 iza
a mężczyzna duzo starszy czuje cos do mnie?? jeden nazywa sie jacek drugiemu tez sie podobam ma na imie Marcin czują cos wiecej do mnie czy bede miała okazje z którymś z nich być??? i wrózko napisz prosze czy dostane mieszkanie na które tak długo juz oczekuje a ten jedyny ktorego mam poznac w marcu kim będzie mozesz napisac o nim cos wiecej??:) przepraszam ze tak duzo pytam:)

Gość ito lito20
wiedziałam,że nie prędko:-) mam tylko nadzieje,że z obecnym partnerem:-) Dziękuję

Gość Już Duża Kasia
nie wiem czy za wróżbę można dziękować, bo różnie ludzie mówią... wobec tego dziękuję za to, że poświęciłaś mi swój czas :-) Jeśli będziesz miała chwilkę to bardzo proszę zapytaj kart o moje zdrowie, od pewnego czasu źle się czuję, lekarze szukają przyczyny, ale nie mogą znaleźć źródła. Jeszcze się przypomnę: Katarzyna 16.05.1974 Pozdrawiam

Eitma, Jestem w ciąży, będzie to chłopczyk czy dziewczynka? 08.03.1990 Patrcyja

dziękuje za odpowiedź. Mam kochana jeszcze jedno pytanie. czy już na zawsze będę z Darkiem? Agnieszka 28.11.1978

Gość ito lito20
wiedziałam,że nie prędko:-) mam tylko nadzieje,że z obecnym partnerem:-) Dziękuję

Gość Clodija
Teraz wszystko ulozylo mi sie w jedna calosc.. bo wrozyla mi tez pewna cyganka ale nie do konca wiedzialam kogo miala na mysli. Juz wszystko wiem;) Etimo jesli to czytasz (wiem jestem natarczywa, wybacz) odpowiedz mi na ostatnie pytanie, czy dlugo mam czekac? Kiedy bedziemy razem? przypomne Klaudia-27.10.1994 Marcin- 9.10.1991 Zegnamm, dziekuje za poswiecenie mi czasu ;)

Gość bryta1977
Czy moj maz zdecyduje sie na drugie dziecko Agnieszka 05.02.1977 Dziekuje

Gość jestem jaaa
"Urodzisz Kamilo, choć będziesz musiała poczekać na to przynajmniej trzy lata " oj..bardzo bym chciała:) dziękuję za wróżbę. oby się spełniła!:)

Gość bardzo prosze o odp;)
O jejciu dziekuje za odpowiedz;) Mam nadzieje ze wrozba sie sprawdzi;) A miasta jakie wchodza w gre to: Białystok, Łomża, Kolno, Olsztyn, Pisz, Ostrołęka Prosze napisz ktore z tych;)

Gość księżyc w pełni....
Monika 7.07.75 czy będę kiedyś mamą?

Gość księżyc w pełni....
cholera pomyliłam miesiące; jeszcze raz Monika 07.05.75 czy będę kiedyś mamą?

Gość ti amo dio
Skoro będziesz równiez jutro , napisz proszę , czy moja rodzina będzie cieszyc się zdrowiem i czy moje dzieci ( 6-12lat) zdobędą dobre i satysfakcjonujące wykształcenie. Z góry Ci dziękuję i pozdrawiam .Marzena 06.03. 78. :):):)

Gość bardzo prosze o odp;)
To ja jeszcze goroca prosze o odp na te pytania: Czy moj maz dostanie sie do pracy na policje? Kiedy bedziemy mieli pierwsze dziecko? Czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka? Ile bedziemy mieli dzieci? Czy bedzie nam sie w zyciu powodzic? Baaaardzo prosze o odp i z gory dziekuje;)

Gość flora1725
natalia 02.12.1985 czy on do mnie cos czuje i czy mąż zmieni prace bardzo proszę i dziękuje za poswięcony czas i bardzo proszę o odpowiedz :(

Gość norbi62
norbert 25.10.1981 witam 2 pytania czy w uda mi sie zmienic pracę i czy moja żona mnie zdradziła .

Gość szara reneta
11.10.81 czy znajdę w tym roku pracę w szkole? jeśli tak to w jakiej?

Gość kolorowa11
a czy mogłabyś przybliżyć mężczyznę za którego mam wyjść.? imię, czy miejsce zamieszkania, wygląd coś z tych rzeczy.?

Gość nie poniedziałek ONA
Aleksandra 02.07.1983 poznalam kilka miesiecy temu chlopaka w internecie czy cos miedzy nami będzie??????? z góry dziekuje za odpowiedz

Gość Nataliaaaaaa000
Natalia 14.12.1992 r. A jak będzie miał na imię mój przyszły mąż?

Gość around my heart ...
Angelika 01.09.1994 Czy mój obecny chłopak faktycznie zostanie moim mężem?? Bardzo prosze o odpowiedz

Małgorzata 15.07.1982 za którym razem zdam egzamin na prawo jazdy? :)

Witam, czy finansowo będzie mi się powodzić, co ze zdrowiem i czy będę miała jeszcze kiedyś dziecko? Adriana 09. 08. 1978

Gość Nataliaaaaaa000
Kurczę, bo nie rozumiem za bardzo.. Wcześniej przepowiedziała mi Pani, ze rozstanę się z moim obecnym chłopakiem ( w zasadzie już narzeczonym ), a potem, że wyjdę za mąż najbardziej prawdopodobnie w przyszłym roku.. To za kogo ja wyjdę? :) jak z narzeczonym się rozstanę. A może mi Pani powiedzieć kiedy będę w ciąży i jak będzie miała na imię miłość mojego życia? Natalia 14.12.1992 r .

Gość dAwId@
Dawid15.11.88 Czy mam powaznie traktowac kobiete z ktora jestem teraz w zwiazku czy lepiej szukac kogos w moim wieku(kobieta duzo starsza ode mnie).Czy ten zwiazek przetrwa ....?

Gość gdygygygygyyyy Kochana, przyp
gdygygygygyyyy Kochana, przypatrz mu się uważnie, bo jestem pewna, że tak. Mało tego, czuje się totalnie beztroski, niewinny i wierzy w to, że niczego się nie domyślasz. Mam nadzieję, że się mylę, ale miej oczy szeroko otwarte. MAGDALENA 05.06.81- dla przypomnienia A mozesz mi powiedziec co dokladnie tam widzisz w tych kartach? Z czym/ w czym czuje sie tak beztroski?

Gość pimkie 12345
Czy mam szansę jeszcze spotkac tego jedynego? Paulina ur.26 Grudzień1979

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... - Sprawdz nasze opinie na allegro - możliwa płatność przy odbiorze bez żadnych dodatkowych kosztów !!! www.venus-meble.eu

Gość na bezrybiu i ...
Etimo dziękuję :) strasznie chciałabym aby się spełniło :-D