Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etima

Wróżę, zapraszam. Jedno konkretne pytanie.

Polecane posty

Gość jestem jaaa
kamila 19.12.1986 czy urodzę kiedyś dziecko?

Gość Wrózka Kasandrita
wruszka zembuszkaaaaaaaaaaaaaaaaaa trololololo

Gość bardzo prosze o odp;)
Justyna 15.10.1987 Czy w tyn roku znajde prace w zawodzie? W jakim miescie?

Czesc Etima:)! Dziekuje ci za tak fajny topic:-) Chetnie skorzystam:-) Mam na imie Aleksandra ur. 7.04.1983 Z jakiego zrodla pozyskam najlatwiej finansowanie? Dziekuje ci slicznie, to bardoz milo z Twojej strony:-)

autorko jestes tu w ogóle?

Hej! Nie gorączkujcie się tak, potrzebuję trochę czasu na wróżbę! :) anetta... Do końca listopada tego roku. Będzie przestronne ale przytulne, dokładnie takie, jakiego szukacie. kottonn Czeka Cię egzamin ustny/rozmowa z kimś wysoko postawionym na uczelni - mamy tu Królową Mieczy mówiącą o sile słowa, o powadze sytuacji i o tym, że wszystko zależy od Twojego racjonalnego podejścia i działania. Widzę niestety przerwę w nauce, możliwe, że czegoś nie zaliczysz, nie zdasz i będziesz musiała "przezimować" kilka miesięcy w bezczynności. Twoja sytuacja będzie niestabilna natomiast wrócisz na studia, Tarot pokazuje kontynuację nauki. Na dzień dzisiejszy jednak zawieszenie, wycofanie się. edziadziea Magdo, nie widzę przy Tobie męża ani żadnego sformalizowanego związku. W ciągu najbliższych 6 mcy będziesz natomiast obracać się w jakimś dużym towarzystwie, będziesz imprezować, bawić się w dużym gronie i tam widzę przynajmniej dwóch mężczyzn bardzo Tobą zainteresowanych. To jednak znajomości przelotne, tak jak to sama określiłaś - romanse. Taki układ będzie Ci jednak jak najbardziej odpowiadał. Związek na stałe nie prędzej niż za dwa lata. Nataliaaaaaa000 Natalio, niestety nie. Widzę rozstanie, odejście, potraktuje Cię bardzo przedmiotowo, zrani. Między Wami karta Śmierci - pożegnania, zamknięcia pewnego rozdziału, utraty bliskiej osoby, w tym wypadku Twojego obecnego partnera. agnichcha:):):)0000 Agnieszko, zdecydowanie nie ma znaczenia różnica wieku między Wami. Jesteście na najlepszej drodze do założenia rodziny, sformalizowania waszego związku. Tak, to ten właściwy, z którym przyjdzie Ci iść przez życie :) elenre00 Kochana, niestety nie. Ogromna różnica charakterów, zupełnie inne oczekiwania wobec życia, partnerstwa. Niestety nie widzę was razem. nassima77 Pierwsze, co mi się wysuwa w rozkładzie to to, że pracuje zagranicą i fakt, że jego sytuacja zawodowa jest bardzo niestabilna. Zadałaś przewrotne pytanie, bo nie wiem, czy jesteś z kimś, czy nie - jeżeli jesteś mam nieciekawy układ, tzn duże problemy między wami. Jeśli nie oznacza to, że jego kariera zawodowa będzie sinusoidą i nie zapewni Ci stabilności finansowej. Co do zawodu - niestety nie napiszę. Tarot tego nie pokazuje, a ja nie chcę zgadywać. Może to oznaczać, że będzie pracował dorywczo, nie chwyci się jednego zawodu, pracy. onanieonaona Niestety, wręcz przeciwnie Martyno. Ktoś Cię zrani, przeżyjesz krótki, burzliwy związek, który skutecznie Cię zniechęci do poznawania nowych mężczyzn. Przykro mi. kolorowa11 Nie wiem jakie są Twoje oczekiwania, ale niestety między Wami widzę rozstanie, ból, zdradę, rozejście się waszych dróg. Niestety (albo i stety), to nie on. Już Duża Kasia Kasiu, przyszły rok, wiosna. W tym niestety nie ma szans na zbudowanie stabilnego związku. Jeśli chodzi o pytanie gdzie - Tarot pokazuje otoczenie wody - morza, jeziora, w jakiejś luźnej, niezobowiązującej sytuacji. Być może jakiś wyjazd urlopowy, wypoczynkowy, być może nawet krótki, weekendowy. AniaAniaAniaAnia77 Aniu, spróbuj we wrześniu, tutaj masz ogromne szanse. Na pewno nie inwestuj w gry losowe teraz - nie masz sprzyjającego dla finansów czasu. kobietaaa;;.;. Widzę dolegliwości, niestety. Na przełomie listopada/grudnia one ustaną raz na zawsze, uwolnisz się od bólu i leczenia jednak do tej pory widzę lekarzy, konsultacje, rehabilitacje. Nie będzie to jednak nic poważnego, raczej próby powrotu do pełnej sprawności. Nie znasz mężczyzny, z którym zwiążesz się na stałe. Poznasz go w pracy, ale na to będziesz musiała poczekać do okolicy marca przyszłego roku. I tu przejdę płynnie do tematu pracy - korzystną ofertę otrzymasz we wrześniu. Będziesz pracowała w otoczeniu urzędników, bardzo oficjalnych osób, zajmiesz się papierami, dokumentacją, być może praca związana (nawet pośrednio) z wymiarem sprawiedliwości, z rozpatrywaniem stanowiska dwóch stron, z rozstrzyganiem sporów. Kokoszanel peel Agnieszko Tarot pokazuje, że całkiem niedawno runął Twój uczuciowy świat. Jednak głowa do góry, już w okolicach maja poznasz kogoś, kto zacznie odbudowywać Twoje poczucie wartości, to będzie ktoś, z kim zwiążesz się na długo. Będziesz spełniona i szczęśliwa z tym mężczyzną, w tej relacji. Bądź więc dobrej myśli :) arwena8 Nie prędzej niż za pięć miesięcy. Widzę przy Tobie chłopca :) DObry czas Zdecydowanie tak. Widzę między Wami dziecko ale karty nie pokazuje małżeństwa, związku urzędowego. Będziecie natomiast szczęśliwi, możesz być spokojna o swoją przyszłość z Luca :) gritula Niestety, obawiam się, że tak. Nie jest to jednak żadna zdrada czy coś poważniejszego, choć ukrywa przed Tobą fakt, że ma z nią sporadyczny kontakt. Nie musisz się obawiać tego, że ta znajomość Wam zagraża jednak co najważniejsze - musisz jasno i wyraźnie dać mu do zrozumienia, że Ci o przeszkadza, bo ewidentnie tak jest. Jesteś zbyt mało pewna siebie, dałaś się zapędzić troszkę w rolę dobrej, kochającej i zawsze wyrozumiałej żony. Mówiąc brzydko, powinnaś pokazać pazury, bo mąż poczuł się zbyt pewny siebie. Jednak tak jak napisałam - to nie zaważy na Waszej relacji. na bezrybiu i ... Owszem, do trzech miesięcy :) xyzjghjghg Będziesz musiała poczekać na to pół roku. To niedużo zważając na to, że Twoja sytuacja jest bardzo niestabilna ale mimo to masz bardzo silny charakter, który pozwala Ci myśleć zdroworozsądkowo. Poradzisz sobie, cierpliwości. Zwróć uwagę na osobę, która jest "współwinna" Twoich problemów. ti amo dio Wszystkiego dobrego Marzeno, spełnienia marzeń :) Kochana, przyjdzie Wam poczekać do jesieni tego roku, ale dom sprzedacie dokładnie na takich warunkach, na jakich chcecie. Październik roku przyszłego natomiast to czas, kiedy będziecie już na dobre siedzieć wygodnie w fotelu w nowym domu. Przy okazji budowy nowego domu widzę przy was dwójkę dzieci :) samotna_mama_ania Kochana, dwa lata. w międzyczasie widzę przy Tobie jednego mężczyznę, który całkiem konkretnie da Ci się we znaki, sprawi dużo problemów, także finansowych. Będziesz miała z nim masę kłopotów, rozstanie będzie nieprzyjemne i burzliwe. Ale do dwóch lat spotkasz kogoś, z kim spędzisz już resztę życia. Warto czekać, bo masz ładny, pełny układ rodzinny. Clarisse0101 Moniko, widzę przy Tobie czwarte dziecko - dziewczynkę. gdygygygygyyyy Kochana, przypatrz mu się uważnie, bo jestem pewna, że tak. Mało tego, czuje się totalnie beztroski, niewinny i wierzy w to, że niczego się nie domyślasz. Mam nadzieję, że się mylę, ale miej oczy szeroko otwarte. flora1725 Niestety, widzę tu układ trójkowy, pojawiła się inna kobieta Natalio. incognito99 Tak ogólnie, prosiłam o konkretne pytanie! :) Napiszę o tym, co wyszło na pierwszym planie: czekają Cię duże zmiany w pracy, zmiana, zwolnienie. Okupione wprawdzie dużym stresem, bezsennością, niestabilnością finansową ale koniec końców zmiany te będą korzystne. W okolicach września Twoja sytuacja finansowa ulegnie znacznej poprawie. Clodija Marcin :) Z Danielem czekałby Cię krótki, namiętny ale bez przyszłościowy romans, a z Jakubem rozstanie, zdrada, ogromne rozczarowanie.

KOCHANI APEL!!! Zatrzymuję się na postach, które zakończą się na stronie trzeciej. Będę także jutro w ciągu dnia - postaram się odpowiedzieć na pozostawione pytania, nie wiem, czy wszystkie - w zależności od tego ile ich będzie :) Pozdrawiam i dziękuję za ciepłe słowa! :)

;(((

Etima dziekuje bardzo za odpowiedz. mam jeszcze jedno pytanie jesli mozna...? czy bede kiedys mama?

Gość edziadziea
dziękuję za wrózbę :) A mogę prosić o jeszcze jedno pytanie: Czy będę miała kiedykolwiek dzieci? Magdalena 24.06.1990

Gość Clarisse0101
Dziekuje bardzo za wrozbe! Cztery dziewczynki to sporo, hi hi.

Gość ti amo dio
Dziękuję Ci ,że odpisałas !!! Tchnęlas we mnie nadzieję , a 2 dzieci już mamy . Zyję nadzieją o tym ,że wybudujemy DOM , dobranoc :)

Gość Nataliaaaaaa000
Natalia 14.12.1992 r. kiedy wyjdę za mąż?

Gość anetta...
Moge jeszcze zapytac czy mama sprzeda dom czy moze zapisze majatek? komu? Najmlodszej corce, najstarszej, srodkowej czy synowi?

Gość Kokoszanel peel
Pozdrawiam kochana wróżko i dziękuję za słowa otuchy 🌼

Gość AniaAniaAniaAnia77
dziekuje za poswiecony czas :)

Gość lito ito20
Witam. Chciałabym wiedzieć czy i kiedy wyjde za mąż,kiedy i czy w ogole wezmę ślub? Monika 10.10.1992

ania prosi o wróżbę Kochana, sprawy nabiorą takiego obrotu, że sama będziesz zdziwiona! Przede wszystkim już niedługo, bo jeszcze wiosną tego roku. Po drugie zostaniesz rzucona na głęboką wodę, bo otrzymasz stanowisko lidera, odpowiedzialne, samodzielne i wymagające dużej koncentracji. Ale dasz sobie świetnie radę, stoi przy Tobie IV Buław - karta pewności siebie, nabrania siły witalnej, tolerancji dla siebie, akceptacji swoich wad i zalet. To będzie praca, w której zatrzymasz się na dłużej, widzę korzystną umowę, dobre warunki zatrudnienia. Powodzenia!! Aisha 123 Alicjo, poważnego ale trudnego. To związek, który będzie wymagał wielu kompromisów, poświęceń. Człowiek, którego poznałaś ma jakieś tajemnice, sprawy, o których nie wiesz - przysporzą Ci one zmartwień. Ale koniec końców widzę Was szczęśliwych, spełnionych. na pewno warto przepracować tę relację. Kwiatuszek123456 Niestety, nie. adziorek Bardzo prawdopodobna jest jesień tego roku Agnieszko. jestem jaaa Urodzisz Kamilo, choć będziesz musiała poczekać na to przynajmniej trzy lata :) bardzo prosze o odp;) Justyno, łatwiej byłoby gdybyś napisała jakie miasta wchodzą w grę, niestety nie jestem w stanie określić tego sama :) Co do pracy - znajdziesz ją, bez obaw i to już niedługo, bo na przełomie wiosny i lata. Co do miasta - na pewno nie tu, gdzie mieszkasz - VI Mieczy mówi nam o zmianie miejsca zamieszkania związanej z nową pracą. Oliinka Aleksandro, karty wskazują na organizacje, osoby, które nie są związane z urzędami, oficjelami. Szukałabym więc u osób, inwestorów prywatnych, w prywatnych placówkach. Uważaj jednak - nie napisałaś czego finansowanie chciałabyś uzyskać, ale będą obok Ciebie kręcić się brudne, nielegalne pieniądze, które mogą przysporzyć Ci wiele kłopotów, mogą skutkować nawet zablokowaniem finansów. Bądź czujna, bo jest przy Tobie realne zagrożenie trudnościami. nassima77 kochana.. nie widzę niestety przy Tobie dziecka. edziadziea Pani Magdo, karty pokazują, że niestety nie. incognito99 Napisałam, że czekają Cię duże zmiany w pracy, czyli ogólnie - w Twojej sytuacji zawodowej nawet, jeśli pracy nie masz. Ogólne pytanie = ogólna odpowiedź, która może być mylna, jeżeli nie mam sprecyzowanego pytania. Proszę nie spodziewać się konkretów, jeśli nie mam bazy, na której mogę się oprzeć. Właśnie stąd moja prośba w pierwszym poście.

Gość Clodija
Dziekuje Ci .. naprawde mowisz prawde powiedz tylko mi prosze czy Marcin 10.9.1991 bedzie moim przyszlym chlopakiem, czy tylko najbardziej z nich 3 pasuje do mnie.. a chodzi mi o to czy bedzie to zwiazek i kiedy? Klaudia 27.10.1994- Ja ..

Nataliaaaaaa000 Spodziewałabym się ślubu w ciągu najbliższych dwóch lat, chociaż bardziej rzeczywistym czasem jest w rozkładzie konkretnie przyszły rok :) anetta... Syn jest osobą, która będzie dziedziczyć po mamie. Jawi się tutaj jednak jako osoba ucziwa, która nie będzie chciała zagarnąć wszystkiego dla siebie. Widzę tutaj podział tego majątku, uczciwe podejście do sprawy. lito ito20 Moniko, ślub jak najbardziej jest Ci pisany jednak nie wcześniej niż za trzy, nawet cztery lata.

Etima mimo, ze nie takich odpowiedzi oczekiwalam to jeszcze raz bardzo dziekuje

Gość Aisha 123
Dziekuję za poświęcony czas :) i otuchę

Clodija Klaudio, z Marcinem stworzysz stabilną relację, u pozostałych dwóch mężczyzn nie widzę żadnego związku z Tobą, nie będzie tu żadnej relacji. nassima77 Ja także dziękuję, mam nadzieję, że pomyliłam się co do Twojej wróżby, czego naprawdę życzę Ci z całego serca..

Etima Jestem w 6 miesiącu ciąży. Czy będzie to chłopczyk czy dziewczynka?

Gość wieslawaaaaa84j
wiesława 1.02.1984 kiedy sprzedam dom?

Kochani, ja także dziękuję za zaufanie i poświęcony czas. Jeśli ktoś ma życzenie jeszcze o coś zapytać - bardzo proszę, jutro odpowiem. Tymczasem życzę Wam miłego wieczoru, do napisania :)

Gość rfaello o
rafał 12.08.1979 kiedy wprowadze się do nowego mieszkania

Gość Clodija
O fajnie ;) mialas racje co do Daniela- krotki namietny romans- swietnie ujete. Co do Jakuba nie wiem czy pasuje ale pewnie tak skoro tak wyszlo. Ostatnie pytanko male- Kiedy? Kiedy bedziemy razem.. ja i Marcin? miesiac, rok dwa??