Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Espresso Gold

odchudzanie po 30...mozliwe??

Polecane posty

hej!!! postanowilam wziasc sie w koncu za siebie, bo przytylam w ciagu 5 lat 20 kg!!!!masakra!!!!Szukam zwariowanyh i zdesperowanych dziewczyn, ktore chca tak jak ja pozegnac w koncu walki tluszczu raz na zawsze. Moze ktos zna jakas fajna dietke dla osob w moim wieku????

Moze na poczatek pare slow o mnie.....mieszkam od 5 lat zagranica, mam 35 lat, pracuje zawodowo ,mam meza,syna i dwa koty:)

Gość a dobrze ci
ktos napisal....!!!!Pewnie zapusciałs sie i wmawiasz sobie, ze jestes grubasem, bo jestes po 30 a po 30 to juz sie schudnbąc nie da, ojojojojoj.Tez sobie znalazłas wymówke, 35 lat, załosne!!!!No wiec przyjmij do wiadomosci, ze jak po tek twojej 30 przestaniesz zres, to schudniesz ile chcesz.Moja mam własnie schudła, a jest po 60.Powtórze sie-załosna wymówka.

Gość a dobrze ci
żreć*

Nie przejmuj sie docinkami! My odchudzamy sie na innym topiku po 30 wlasnie. Schudly wszystkie. Jedna (rekordzistka) ponad 40 kilo! Inne dziewczyny po 15 i wiecej i chudniemy dalej.

Witaj Espresso Gold, jestem dietetykiem zajmuję się układaniem diet, dla osób w różnym wieku i z różnymi problemami zdrowotnymi. Po 30 (a nawet będąc starszą) także można schudnąć:) Jestem zwolenniczką zdrowych zasad żywienia. Chętnie ułożę dietę specjalnie dla Ciebie, możesz zapoznać się z moją ofertą na stronie www.diety.poznan.pl. Jeżeli będziesz zainteresowana dietą, wystarczy, że skontaktujesz się ze mną mailowo (mój e-mail to monikach@diety.poznan.pl). Pozdrawiam i życzę powodzenia:)