Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjb\mb\cdm\s

Klasyczna czarna sukienka do biura......gdzie znajde

Polecane posty

Gość kjb\mb\cdm\s

moze ktos mi podpowie w jakiej firmie widzial klasyczne czarne sukienki, cm za kolanko, 3/4 rekaw czarna , raczej dopasowana, zadnych marszczen, zakladek i innych zdobien, tylko czern,ma byc prosta i dopasowana, w firmie Caterina widzialam z dekoltem łódką ale za 800zl, to troche duzo

Gość lookinij w tym sklepie
zobacz w sklepie naia.pl - kupowałam tam sukienke na wesele i widzałam że maja sporo ciekawych takich bardziej codziennych

Gość Liceowa91
U mnie mega paka ubran, spodnie i spodenki rozmiar S. Buty rozm37 wkladka 23,5cm. Nowa bielizna itp. 95zl juz z wysylka naprawde warto. Podaje linkh - sprzedajemy.pl/mega-paka-ubran-95zl,533102

Gość revilo
faktycznie rewelacyjna. sa jeszcze w sklepach? bo skoczylabym sobie po nia :D

Gość mama dwojga
ja moge Ci polecic Solara, Mango lub s.Olivera - sprawdzone ;) jakis miesiac temu w tym ostatnim wlasnie kupowalam mala czarna :)

Gość klassi
Zobacz sobie do Stilago.pl, oni tam mają dość sporo klasycznych sukienek, które idealnie nadają się do biura i formalne spotkania. Mają tam co chwile kampanie wyprzedażowe, więc można trafić na oryginalną sukienkę w sensownej cenie.

Gość zalezy czego oczekujesz?
jesli chcesz by byla dobra jakosc i super kroj to polecam s.Olivera a jesli wazne jest by byla po prostu OK i tanio to Dorothy Perkins ;)