Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola999666

Angielski A2-B1

Polecane posty

Gość Lola999666

Cześć, Chciałabym zapytać czy ktoś mógłby mi podać linki do przykładowych egzaminów certyfikacyjnych o tym zakresie językowym? Bardzo mi na tym zależy. Szukałam ale nie mogę znaleźć nic co konkretnego. Przy okazji... Jak taki egzamin wygląda? Jest w swojej konstrukcji podobny do tego z LO czy trochę inaczej to wygląda? Z góry dzięki za odpowiedzi :D

Gość bardzo prosze o odp;)
po co zdawac certyfikat z angielskiego na a2? tosz to taki niski poziom ze szkoda kasy za egzamin bo taki certyfikat to wstyd pokazac, ze sie zna jezyk na takim niskim poziomie

Gość Lola999666
Nie o to chodzi że niski, wiem że nie wysoki. Chciałam sobie poprostu poprzypominać pewne rzeczy, mój angielski nie jest jakiś och i ach. A jeżeli coś przypominać lepiej zacząć od podstaw, zwrócić uwagę na jakieś drobne rzeczy itd.

Faktycznie A2 to poziom podstawowy, nie opłaca się zdawać takiego egzaminu, zwłaszcza że to kosztuje. Jak chcesz się podciągnąć, to polecam już B1 - średnio zaawansowany niższy, poziom podstawowej matury.

Gość Lola999666
Pokazać to ja mogę dobrą znajomość rosyjskiego, angielski traktuję jako dodatek ;)

Gość Lola999666
A2 to fakt może trochę ułańska fantazja ponosi... więc chciałabym coś z zakresu średnio-zaawansowanego jeśli uraziłam tym "znających angielski" ;)

Gość Google nie boli. ,. ..
FCE to B1/B2 TOEFL mozna zdac i na A1 jak sie dostanie 10 na 120 mozliwych punktow :classic_cool: pogoogluj, nie chce m sie pisac:O:O