Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula z Malborka

Ratunku!!! Mój chłopak jest Kosmitą!!!!

Polecane posty

Gość Paula z Malborka

Dziś wszystko się wydało. Z początku to było nawet zabawne facet który w ogóle nie myślał o figlach, ale po 3 miesiącach stało się to podejrzane. Gdy próbowałam go dotknąć przez spodnie szybko zabierał moją dłoń i cofał się z lękiem w oczach. Dziś go podejrzałam z ukrytej kamerki w ubikacji MA DWA PENISY! Boże i z obu sika...Nie wiem co o tym myśleć, przecież mężczyzna nie posiada normalnie dwóch penisów. Nie wiem chyba powinnam gdzieś zadzwonić on chyba na razie niczego nie podejrzewa.... Paula lat 26

Polecam zadzwonić do FAKTu, oni się takimi sprawami zajmują.

Gość ciesz sie
będzie cię walił w dwa otwory jeden koleś dwoma żywymi penisami i nie będzie moralniaka i innych takich że jesteś szmatą która ruchało dwoch skoro jeden da ci to co dwaj :):PP

Gość zadzwoń do C.I.A albo do S.B.U
:o:classic_cool:

Gość Paula z Malborka
Nie wiem co robić zapytać go co to ma znaczyć czy może najpierw iść do lekarza i wybadać czy takie coś jest medycznie w ogóle możliwe? A do Faktów dzwonić nie zamierzam

Gość dsafgsgsdgdas
powaga nie żartujesz może źle zobaczyłaś??

Słuchaj, wrzuć ten filmik! Chciałem zorientować się, czy ma dwa prącia z przodu czy też jedno z przodu a drugie z tyłu. A może, jak w dawnych czasach ma "Członek z ramienia wysunięty na czoło"?