Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfdjdghjghdjhdgj

Wywoływanie duchów... (pytanie na poważnie i do tych, którzy uważają, że to możl

Polecane posty

Gość hjfdjdghjghdjhdgj

iwe) chcemy z przyjaciółką wywołać ducha osoby, która zmarła kilka miesięcy temu, należała w pewnym sensie do jej rodziny, ale mówiła tylko po niemiecku(trzeba umieć język ducha żeby się z nim porozumieć?) i prawdopodobnie była bardzo złym człowiekiem. Chcemy się czegoś od niej dowiedzieć... czy takie coś jest niebezpieczne? (zakładając, że jest możliwe)

Gość do zmuszana ale bez podszywu
ja bym się bała, dodam że wierzę

Gość ewfwefew
przecież ludzkie dusze wędrują do nieba lub piekła, a stamtąd ich na ziemie nie ściągniesz, proste

i pod duchy zmarłych podszywają sie demony upadłe anioły bo one znaja wiedza wszystko o danym człowieku co to byłby za demon gdyby nie umiał kusic wszystkkie zło na swiecie dzieje sie z przyczyny demonów

Gość zns;kadj
tak, jest bardzo niebezpieczne, możesz ściągnąć na siebie nieszczęście na kilka lat, lub dłużej

Gość może być bardzo niebezpieczne
szczególnie gdy "uszkodzisz" czasoprzestrzeń

szokuje mnie to że duchy są w stanie nauczyć się płynnie niemieckiego 😭 chcę być duchem 😭

Gość wywołujcie, wywołujcie i tak
nic z tego bo to niemożliwe 🖐️

odradzam...języka w prawdzie nie trzeba znać, bo duchy raczej nie mówią więc i tak by wam nie odpowiedział ewentualnie jakies znaki czy coś. nie wiem jak to możliwe ale podobno potem taki duch moze nie chciec opuścić domu, a jesli to był zły człowiek to różnie moze być.

Gość aaagnieee
Złego ducha wzywac to nie jest madre, ani bezpieczne. Pozniej nie bedzie chciał od was odejsc i co?

Gość do krewetka22
mówią, moja ciocia jak była młoda to wywoływała ze znajomymi ducha kolegi, który się utopił i podobno dowiedziały się od niego, że to wina innego kolegi, który mu nie pomógł... nie pytałam jej dokładnie jak, ale jakoś musiał im to powiedzieć.

Gość cospodobnego
Wywołując ducha zmarłej osoby, tak naprawdę otwierasz drogę diabłu...on tylko czeka na takie okazje, ma Cie wtedy w garści...Podobnie rzecz się ma z wróżeniem i innymi w tym klimacie. To nie jest niewinna zabawa, choć ludziom tak się wydaje Zmarli nie mogą się z nami w żaden sposób skontaktować, wszelkie zjawy, rozmowy z duchami mają jeden cel - odciągnąc od Boga

Gość facet_30x
biblia tego zabrania, a wg tego co mowi pismo swiete jest to grzechem ponadto duchy nie moga przyjsc przychodza tylko zle moce, takze lepiej tego nie praktykowac a zaufac w Boga bo On jest dobrem a nie jaki takie dziwne cos co jest tylko zlem

Gość zns;kadj
tak to prawda-przychodza demony, podszywaja sie pod zmarlych a my myslimy ze to dusze zmarlych slyszalam o pewnej kobiecie ktorej pewnej nocy ppokazal sie duch jej zmarlego syna, ten sam odglos kapci, siadanie na ulubionym fotelu, itp byla przekonana ze nie zyje az ktoregos dnia przyszedl do domu caly i zdrowy :) a co najwazniejsze-zywy:)

Gość Mska..
nie wiem czy wiesz ale przez takie ,,zabawy,,możesz zostać opętana przez demona,obejrzyj sobie Egzorcyzmy Annelise michel oparte na faktach autentycznych to ci sie odechce...