Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamalesia

dlaczego tak wiele osób tutaj tak agresywnie atakuje innych?

Polecane posty

Gość Mamalesia

Czy to jakieś małolaty,czy jednak to mamy używają takiego rynsztokowego języka?

Gość Mamalesia
Ciebie głupia małpo nie pytałam o zdanie :O

Gość Mamalesia
wejdzie taka koorew na mój wątek i się wypowiada. Wypierrdalaj zmoro.

Gość Mamalesia
Mama Nasturcja-to wyżej to właśnie to zjawisko,o którym pisałam.

Gość Mamalesia
To powyżej to z kolei kolejny podszyw

Gość bhbhv
nie pasuje ci to nie czytaj, wszędzie jest chamstwo, jest wszechobecne, a tu się wyzywają bo sa anonimowi

Gość bhbhv
%&@%&* Mać !

Gość hyhyhyhyhy
Ja pierdole. O chuj Ci chodzi? Na co, kurwa, Ci takie informacje?

Wczoraj założyłam ten wątek i oto jakie mądre odpowiedzi padły-oczywiście nie licząc jednej normalnej Mamy Nasturcji... to kafe to już całkiem na psy schodzi.

hahaha Mamalesia nie przejmuj się ja w ogole przeczytalam to dopiero dzisiaj trzeba nabrać dystansu i po prostu omijać szerokim łukiem takie wpisy. Najlepiej nie komentować - bo o to im chodzi żeby wywołać lawinę wpisów..

No tak,ja na kafe siedzę od niedawna i już wiem kto tak naprawde potrafi doradzić, a do pomarańczowych mam dystans....nie wiadomo co która wymyśli i jak zbluzga...

no jak widać nie tylko pomarańczki.... zaczernić się to nie sztuka, zakładają kilka nicków i jadą i tak sobie chcą ulżyć niektórzy chyba... ;-)

No i czasami pomarańczowa podszyje się hamsko pod czarną ............bez komentarza

Też tego nie rozumiem.. ciekawa jestem czy te osoby w stosunku do swoich znajomych i rodziny też się tak zachowują.. :/ Dowartościowanie to chyba jedyne sensowne wytłumaczenie.. Albo te osoby są z patologicznych rodzin, albo jakieś rozpieszczone bachory które dostają w życiu wszystko czego chcą, a na forum muszą poznęcać się psychicznie nad innymi bo jeśli ma się pieniążki a nie ma się rozumu i wyczucia.. to właśnie tak to wygląda. Te osoby są poza wszelkimi granicami dobrego wychowania. nie wiedzą co to jest kultura osobista, nie liczą się z emocjami i uczuciami innych osób, nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą kogoś urazić, sprawić komuś przykrość. Współczuję tym ludziom głupoty. Mnie osobiście byłoby wstyd że mam takie dziecko które siedzi i marnuje swój czas żeby dogryzać innym. Szczerze to wolałabym być bezpłodna niż urodzić i wychować taką mende społeczną..