Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

którą czekoladkę merci lubicie najbardziej a którą najmniej?

Polecane posty

Gość kijciwoko
A ja lubię wszystkie. Czy to znaczy, że jestem zachłanna?

najbardziej to nugatowa a tak ogolnie to wszystkie mleczne :P za ciemna czekolada nie przepadam

Gość Nie chce mi się z tobą gadać
:(

Dama bez łasiczki - nie lubisz gdy cos idzie nie po Twojej mysli, gdy ktos ma odmienne zdanie, mimo wszystko umiesz sie też dopasować gdy wymaga tego sytuacja

no a ja? a ja? :D o co chodzi z moim nugatem? :D ze co, bo nie mam pomyslu? :D swoja droga podzielilabys sie tymi nugatowumi ;) od gory po prawej stronie sa :D - chyba :P

aby przeprowadzić analizę czipsów musiałabym wejść w stan transu wywołany czipsami a tych niestety obecnie nie posiadam :( 😭 Lady Love- optymistka, wesoła, lubisz to co słodkie bo zużywasz dużo energii, co oznacza, że dużo działasz i nie lenisz sie

ja przed tą z marcepanem uciekam :D osoba która lubi czekoladke z marcepanem - ułozona, porządna, pracowita, miewa sklonnosci do depresji, pesymizmu, duzo mysli o innych

a ja lubie ta co wyglada i smauje jak milka:))) fioletowy kolorek ma.

Ps Lady Love.Toska nadal nie urodzila. czekam z niecperpliwoscia na kosmatą gromadkę;) pozdr.

marcepanowej tez nie lubie, to sa chyba jedyne czekoladki z tym nadzieniem ktore zostaja na samym koncu ;)

Gość Mska..
ja tez lubie wszystkie oprócz gorzkiej..:(bleee a tak to wprrrost uwielllbiam czekolade:D

Toska? a kim jest Toska? lenka, przepraszam ale mnie chyba pamiec zawodzi i nie do konca wiem o czym mowisz :) mozesz rozwinac?

MSKA ja tez jej nie lubie. w ogole po co ktos wymyslil gorzka czekolade. czekolada ma byc slodka.

Lady Love -to ja ratowniczka_medyczna.ostatnio pisalam do Ciebie w sprawie mojej kotki w ciazy, zmienilam nicka.

LAdy Love brzuszek ma juz spory,jak dasz maila to dostaniesz zdjecia maluszków.:)))

ja tez czekam na male kociaki swoja droga :) kotka babci mojego sie okocila, juz ma pokazny brzuszek stawiam ze max za tydzien sie pojawia male :) no i 8 kozlatek sie urodzilo :) bylam przy parciu, mialam na rece, Boze jakie to slodkie :) mieciutkie :) jeszcze jedna koza bedzie rodzic :)

ta co smakuje jak milka - najlepsze chwile życia jeszcze przed Tobą, miałaś dobre dzieciństwo i masz teraz duże wymagania co do partnera, ksiąze z bajki na pewno gdzies istnieje i z czasem sie ujawni.

mam maila, ale musze sobie zalozyc inny na potrzeby kafeterii ;) wiec odezwe sie do Ciebie :)