Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawakcjii

co powinnam zrobic??

Polecane posty

Gość zagubionawakcjii

mam przyjaciela / kochanka- ni wiem jak to nazwac bardzo sie oboje lubimy spedzamy mnostwo czasu, zwierzamy ze wszystkiego jest dla mnie wspanialy ale.... nie jestem jego dziewczyna jest muzulmaninem , z bangladeszu. chce tam wrocic on za kilka lat, dlatego nie chce sie z nikim wiazac tu w europie. czasem rozmawiamy o tym. ze zaluje ze nie jestem z jego kraju, ze moglibysmy byc do konca zycia razem. czasem rozmawiamy co y bylo gdyy problem sama nie wiem w czym tkwi chcialabym byc z nim na powaznie, zebym mogla spedzac z nim czas, z jego znajomymi ktorych nie znam, bo on nie moze miec tu dziewczyny ale z drugiej strony wiem ze chyba do tego swiata nie pasuje. wiem jjednak ze im dluzej bede to ciagnac tym gorzej dla mnie i dla mojego serca. chcialabym cos znaczyc, miec prawdzwego chlopaka, identycznego jak on, chlopaka sorry musislam sie wyzalic

Gość Nie chce mi się z tobą gadać
:)

Gość zagubionawakcjii
napisalam mu ze nie chce wiecej byc jego sekretna dziewczyna ze jestem zmeczona i powinnismy byc tylko przyjaciolmi.

Gość zagubionawakcjii
dlaczego jest mi tak smutno i tak za nim tesknie??:( Wczoraj cala noc plakalam

Gość Rycz mała rycz
:)

dobry, wyjechał (pewnie na studia) ma seks za darmo a potem jak nigdy nic sobie wróci do kraju :D poza tym muzułmanie maja to do siebie że są ekstra kochającymi, miłymi facetami... dopóki się nie weźmie ślubu i nie wyjedzie do ich kraju

nie prawda wyjechal na studia, jest tutaj juz 8 lat, ma 3 prace i takiego mezczyzne jak on nigdy nie poznalam. i wiem, ze nigdy nie poznam. Jest ze mna szczery i bardzo go za to szanuje. Tylko, ze ja sie angazuje:((((

Gość barddottka
Już nawet pomijając jego pochodzenie, to trzeba być masochistką, żeby być z facetem, dla którego za wiele jednak nie znaczysz, skoro otwarcie mówi, że za jakiś czas po prostu sie pożegnacie, bo wyjedzie :o