Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hi-polymer eareser

Nie mogę dojść od kiedy schudłam :/

Polecane posty

Gość hi-polymer eareser

Mam tego samego chłopaka. Pierwsze 3,5 roku seks był raz lepszy raz gorszy, ale generalnie powyżej średniej w 99.9% przypadków, często dochodziłam, bardzo lubiłam seks. Ale wazyłam miedzy 85 a 95kg. Schudłam w przeciągu 5 miesięcy do 59kg i mniej więcej taką wagę utrzymuję od pół roku i... generalnie rzecz ujmując seks nie sprawia mi wielkiej radości. Najpierw tłumaczyłam sobie że po ćwiczeniach kto by miał ochotę na seks. Potem zmieniłam dietę (moze jednak cukier jest potrzebny do seksu? teraz od 3 miesięcy nie tyję, ale żywię się normalnie, a więc białe pieczywo, slodkie napoje... ale nie tyję), ale nic nie pomoglo. Zwyczajnie seks jest nudny, jego penis wydaje mi się mniejszy niż wcześniej mimo że aż mierzyłam (niby żart "och, jestem ciekawa czy on urósł skoro ja schudłam!")... Generalnie seks nie daje mi radości, kochamy się tak samo często (co najmniej 2 razy w tygodniu), mam ochotę na seks straszną a się czuję jakby miała studnię zamiast pochwy ;/ Sama ze sobą też dojśc nie mogę. Co jest nie tak? Schudnięcie powinno mi dodać pewności siebie - i pewnie, teraz się ubieram w spódniczki szkolne i podkolanówki japońskie (mam buzię 16 latki mimo że mam 24 lata). Ale nie jest okej. Po prostu mam ochotę seks wielką ale nic z tego nie wychodzi, nie chce mi się o tym mówić chłopakowi bo to ewidentnie moja wina, wcześniej sama się ze soba bawiącm ogłam dojść ostatecznie (chociaż z chłopakiem łatwiej i przyjemniej) :(

U mnie jest tak, że po sporcie często mam ogromną ochotę na seks. Nie wiem czemu masz odwrotnie. Disclaimer: jestem samcem, ale wiele moich partnerek też tak miało.

Gość zacznij ćwiczyć mięśnie
kegla