Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoc granatu ..........

Owoc granatu leczy raka

Polecane posty

Gość Marzenkam
@Mirek73 Dziękuję Ci serdecznie za wpis o tych kapsułkach z chili. Dzięki Tobie poczytałam sobie o tym więcej, tzn o właściwościach chili i jestem pod wrażeniem wyników badań. Nigdy wcześniej nie słyszałam o czymś takim, ale nie dziwię się bo przy takich wynikach koncernom opłaca się blokować takie informacje.. Już sobie zakupiłam i będę się wspomagać dodatkowo.

Gość Karolina8866
Nigdy sie z tym nie spotkałam, zeby leczył raka. Ja stawiam na profilaktykę a nie suplementację. Badania profilaktyczne sa bardzo ważne. Czy któraś z was ma kontrole nad swoim ciałem? Bada sie regularnie? Wykonuje samobadanie piersi?

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali leczenie terapią hipertermii onkologicznej i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;a mp ;a mp ;t=156s

Gość gość
Najlepsza klinika jeśli chodzi o informacje, z których można dowiedzieć się wszystkiego o leczeniu nowotworów terapią hipertermii onkologicznej to Biała Onkologia w Gdańsku, wszystko jasno przejrzyście wyjaśnione, pokazane na stronie prawdziwe historie ludzi, wiadomo dokładnie jacy lekarze przyjmują no po prostu baza wiedzy na temat leczenia raka hipertermią. www.bialaonkologia.pl

Może i tak ale też są dobre pestki moreli tz. gorzkie jądra , kupuję je w internetowym sklepie ekogram.

Gość gość
Owoc granatu jest na pewno bardzo zdrowy. I warto go jeść, jednak czy leczy? To chyba troche za duzo powiedziane. Warto - zanim jeszcze okaże sie ze jestescie chorzy zrobic testy DNA zeby sie dowiedziec na jaka z chorob jestescie narazeni. Zrobia Wam takie badania np w http://www.euro-klinika.pl/artykul/testy-dna-na-raka To nic nie boli, a przynajmniej wiece co jest grane:)