Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasda

jakie kwiatki doniczkowe dla dziewczyny

Polecane posty

Gość do Regresa...
Nie wiedziałam, że z Ciebie taki romantyk :-D

oczywiscie że romantyk często niepoprawny ale swojej kobiecie bardzo chętnie taki bukiet z polnych kwiatów zbiorę :)

...zebrane przez mężczyznę byle nie ze skweru, cudzego ogrodu i oby bez robali w środku :D nie dziwię się :D toż to świecka tradycja, że 8 marca żadna Polka bez tulipana się nie obejdzie :D w pracy, w domu... to idzie w miliony

Gość njunnujn
kwiaty tylko doniczkowe lub hodowane na sprzedaż, zrywać kwiat polny to morderstwo, za pół godziny więdnie, lepiej zostawić go tam gdzie rośnie, niech zdobi łąkę i daje radośść każdemu, kto na niego spojrzy.

Gość njunnujn
ale jak ktoś chce poszczędzić złociszy na kupno, to idzie na pole wyrywa kwiaty i zgrywa romantyka.

za pół godziny więdnie" a ma to jakieś znaczenie ? polnych kwiatków jest "w pyte" więc spokojnie dla wszystkich wystarczy Nawet byś nie zauważyła jakby zniknęło z łąki ok 40 szt :D

ale jak ktoś chce poszczędzić złociszy na kupno, to idzie na pole wyrywa kwiaty i zgrywa romantyka." następny kretyn lub kretynka :)

Gość njunnujn
prędzej ręka by mi zwiedła niż bym zabrała życie kwiatu dla pół godziny posiadania bukietu. nie podnosze ręki na to co nie moje i co żyje w trudzie. Kwiat rósł tygodniami, sam starając się o wodę i walcząc z innymi roślinami o slońce, zasłużył na odwiedziny pszczółki i wydanie nasion, a nie na brutalną łapę jakiegoś "romantyka".

nie podnosze ręki na to co nie moje i co żyje w trudzie.' rozumiem że nie jesz też mięsa,nabiału,serów i że nie korzystasz z kosmetyków testowanych na zwierzętach a także nie spozywasz alkoholu i nie pijesz z plastikowych pojemników ? ;)

Gość Sama nie wiem...
To prawda, trochę szkoda zrywać kwiaty, które tak pięknie prezentują się na łące ;-)

a jesteś pewien ze to jest typ laski z kwiatkiem w doniczce, ja bym ci łeb urwała, ze zmarnowałeś pieniądze bo przy mnie wszelkie życie umiera

kwiaty ciete wlasnie przez to,ze szybko wiedna stanowia produkt luksusowy...i wlasnie dlatego na szczegolne okazje,dla waznej osoby kupuje sie ciete,a nie w doniczce.

Gość Sama nie wiem...
Storczyk rośnie i kwietnie latami. To chyba dobry prezent :-) Ja mam takich kilka ;-)

Gość Evalyna
jak doniczkowe to tylko storczyk

Gość gość
Nie miałam jeszcze problemów ze sklepem Ogród Marzeń, a kupuję u nich sadzonki już od roku spokojnie. Szybka dostawa, doskonały kontakt telefoniczny. Można zamawiać przez ich stronę, albo przez allegro. Ja kupuję właśnie na alle, bo mam tam konto. Długa lista ich roślin jest na stronie http://allegro.pl/listing/user/listing.php?limit=180&order=t&us_id=17390038.

Gość gość
regres ale glupoty piszesz kwiaty doniczkowe to sto razy lepszy prezent niz cięte bo zostaną na o wiele dłużej a cięte za 2 dni zwiędną i to będzie przykre ...ja tam zresztą za różami nie przepadam. zgadzam sie z osobą powyżej także co do zrywania polnych kwiatów..i tak,nie jem mięsa i ogolnie staram sie ograniczac sery,kosmetyki nietestowane i tak dalej..nie pije alkoholu..co,myslales,ze nie ma takich ludzi :P i od razu chcialbys wytknąć hipokryzje..kwiaty zdarzalo mi sie nieraz i nie dwa zrywać ale zmieniłam do tego stosunek bo wlasnie po co je zrywać..niech sobie rosną.

Gość gość
Moim zdaniem piękny storczyk, jakie widziałam w http://kwiaciarniasonia.com/, to idealny prezent dla dziewczyny. No chyba, ze nie lubi dostawać kwiatów, ale rzadko się to zdarza.