Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaaa

czy ktoś ma TATUAŻ z boku pleców tak 'pod pachą'?

Polecane posty

moja droga Lady... zdaje sobie sprawe ze skutkow ubocznych noszenia kolcow w jezyku i wedzidelku... mam to w nosie :) zawsze moge sobie zapodac sztuczne :D.. lechtaczka prowokacja??? to nie ciemnogrod!!! a doznania dla faceta jak ta lala :D.... wiec zastanawiam sie nad tym zupelnie powaznie. mam kumpla z przebutymi sutkami... bajka... wyglada swietnie, mam kumpla z piercingiem na penisie... nie widzialam niestety bo sie wstydzi ha ha ha.... swiat idzie do przodu :D nie wszystko co ci sie nie miesci w glowie jest prowokacja :D... dobra dziewczynki... spadam do pracy :) wroce wieczorkiem... trolik trzymaj sie w tym hermetycznym temacie ha ha ha

Gość Sexy LAady
hehe bo chłopacy często mówią do dziewczyn niezależnie na wzrost MALEŃKA, MAŁA itp :) Ale co do wagi to faktycznie strasznie mało, moja koleżanka wazy 44kg na 158 cm i jest mega chuda, a co dopiery Ty.

a to ciekawe, szczupla jestes, faktycznie, ja mam 157 cm i 50 kilo, ,ale tez jestem szczupla bo mam drobne kosci, ostatnio zmiescilam sie do walizki takiej wiekszej wiec mozna mnie przemycac ;) pewnie jestes mloda i masz dobry metabolizm, ja po 25 roku zycia musialam zaczac uwazac na to co jem , nie moge juz bezkarnie zjesc calej pizzy o 24

Gość Sexy LAady
trolick - Nigdy nie mów nigdy :) Coralick - widzisz, zdajesz sobie jednak sprawę, ze skutków ubocznych, a jednak poświęcasz się tak dla faceta, by miał lepsze doznania. Smutne to :( Ja bym w życiu się tak dla facetów nie poświęcała.. A czy wkłuwanie sobie kolczyków gdzie popadnie to postęp? Nie sądzę. Już wiele , wiele wieków temu Indianie tak się oznaczali i w ogóle robili cuda ze swoim ciałem.

jak wazylam 43 to wygladalam jak zabiedzone dziecko z patologicznej rodziny, szrob badania na obecnosc pasozytow, i hormony tarczycowe, a na razie ciesz sie, ze jestes szczupla bo nigdy nie wiadomo kiedy sie cos pozmienia

Gość Sexy LAady
pewnie, mimo że jest trochę za chuda, to zawsze lepiej byc chudym niż grubym :) Uciekam, pa kochane dziewczynki i weźcie pod uwagę moje rady :)

Gość *malutka*
trolik mam 20lat, ludzie wmawiaja mi anoreksje co niektorzy mowia ze oswiecim jestem... nie powiem 4kg by mi sie przydaly i biustu troche bo 78cm to co to za biust...

łeeeee kochana to wszystko przed toba, olej ludzi,ja nawet teraz slysze, ze jestem chuda, lol, zazwyczaj mowia to te grubsze kolezanki wiec nie przejmuj sie tylko napawaj chudoscia :)

Lady.. pozwolisz ze wroce do tematu czy tu jestes czy cie nie ma.... Ja sobie nie przebijalam jezyka zeby dobrze robic blow job :D poza byciem seksi, szczuplym z blond fryzurka trzeba jeszcze miec IQ na w miare normalnym poziomie. Nie chce cie obrazac ale sama sie o to prosisz. Nie wiem czy tylko zgrywasz idiotke czy po prostu nie moglas wymyslec niczego ciekawszego... twoje rady byc moze sa dobre ale powinnas je zamieszczac w innym topiku. z badzo prostej przyczyny.... jak sie nie jest stomatologiem, to sie nie leczy zebow. jak sie nie ma dziar i piersingu to raczej trudno sie wypowiadac w takim temacie :) pozdrawiam