Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość das Madxhennnnnnnnnnnnnn

jak wy możecie znosić tego Levviatana?

Polecane posty

Gość ale wtopa
11:27 [zgłoś do usunięcia] garbata zosia Partnera też możesz szukać. Nie mów, że nie chciałbyś być przecwelony przez jakiegoś przystojniaczka 11:30 [zgłoś do usunięcia] Levviatan garbata zosia -> jeśli mi ktoś odpowiednio zapłaci :D

Gość Piękna Marietta
:D

"za milion chciałeś dać facetowi w kakao!!!!" "za milion euro bym się zastanowił" teraz to ty kłamiesz bo zastanowienie się a danie to co innego :P ale fakt to był milion coś pomieszało mi się i sądziłem że 100 (może w tym temacie też była mowa o setce i stąd błąd) ;]

Piękna Marietta -> czy ja napisałem że mi się podoba? :P choć przyznam się że pasuje się bardziej intensywnie wziąć do pracy nad swoim ciałem ;]

Gość Piękna Marietta
nie chrzań haha :D wcześniej odpowiedziałeś na pytanie, czy byś chciał być PRZECWELONY, napisałeś "jeśli mi ktoś odpowiednio zapłaci" co oznacza zgode jednoznacznie!!! za milion dałbys du­py hahaha :D

ciężko przystojna -> połowa kafe ma z tym problem nie mówiąc o tym że często lekkie żarty biorą śmiertelnie poważnie :D choć założę się że za 100 milionów nie jedna osoba by została homo na jedną noc a osoby bi były by w dodatku bardzo zadowolone :P nie mówiąc o tym że co im do tego jaka to ma orientację :D

Chyba gdzies, tak mi sie wydaje, Levviatan pisal,ze jest bi, wiec o co chodzi?

Piękna Marietta -> a gdzie tam pisze że akurat milion to odpowiednia zapłata? :P

Gość Piękna Marietta
Calluna79, naprawde tak ciezko kumata jesteś? :o chodzi o to, że kobiety wyzywa od kurew i puszczalskich na każdym kroku, a sam by dał dupy za kase, czysta hipokryzja:o co jeszcze jest niejasne?

Gość ale wtopa
Do tego wszystkiego nie rozumie tego co sam pisze. :D

Gość Piękna Marietta
nigdy nie widziałaś, żeby wyzywał kobiety ????? :D:D:D a ja mam wrażenie, jak i pewnie wiekszosc ludzi tutaj, że on nie robi nic innego, nie ma dnia żeby z kogoś nie lżył !!!! he he

Piękna Marietta -> ok to znajdź wpis ze wczoraj gdzie kogoś zmieszałem z błotem i zwyzywałem ;]

Gość Piękna Marietta
śmiertelnie powaznie? a jak wyzywasz od kurew to jak mam to traktowac? jak zarty? jak objezdzales dziewczyne z domu dziecka to tez zarty byly?? chamie jeden???

jak na razie to twój jedyny argument przeciwko mnie. mam rozumieć że ty błędów nie popełniasz

Gość ale wtopa
ok to znajdź wpis ze wczoraj A dlaczego wczoraj? Wczoraj to może Ciebie na forum nie było, ja nie wiem. Ale sam doskonale pamiętasz, że wielokrotnie obrażałeś kobiety. Nie wiem czemu tak boisz się do tego przyznać. Nie chcesz źle wypaść w oczach nowych psiapsiółek? :D

wczoraj byłem na kafe :P a po drugie ja nieraz po prostu nazywam rzeczy po imieniu a nei udaje że ktoś coś robi i jest dobrze

Gość synneve
a co ty kurwo męska, śmierdzielu robisz?nazywasz rzeczy na imieniu? to nazwij siebie pizdusiem, który boi się nawet do panny w realu zagadać tylko wyzywa dziewczyny w internecie od kurew, poczekaj bo jak mnie wkurwisz to pojade do twojej wiochy z wydrukowanymi skanami twoich wypowiedzi i pokaże je ludziom.

Gość ale wtopa
Zobacz Levviatan jak kręcisz. Ja i Piękna Marietta piszemy o tym samym, a Ty raz chcesz uzasadnienia, po czym dajesz jednak gadkę o nazywaniu przez Ciebie rzeczy po imieniu. Gubisz się. :)

Gość jak tam levy
znalazłeś już robotę czy kolejny rok siedzisz na garnuszku rodziców?

ale wtopa -> a czy to przypadkiem nie jest to samo? proszę podać przykłady że użyłem tego wobec osoby niewinnej ;]