Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość das Madxhennnnnnnnnnnnnn

jak wy możecie znosić tego Levviatana?

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
Levviatan kocham Cie!!! jestes moim idolem

Ale Wy koorwa macie problemy z rana. Dajcie juz spokoj Levviemu... Fajny z niego chlopak. Czasami go tam podszczypne zlosliwie ale to bardziej w zartach niz na serio. Koorwa toz to nie jeden i ostatni prawiczek na kafe!!! Zastanowcie sie czasami czy wy czegos nie robicie na wyrost i bez pojecia.... SPieerdalac... Baby do garow a chlopy do roboty...

Gość synneve
żebyś wiedział! nie mam daleko z gorlic, a w topiku o nowym saczu jest gdzie mieszkasz....

a co do pracy to znalazłem tylko rozpoczęcie pracy może mi się trochę przełożyć w czasie.

Gość ale wtopa
Levviatan, nie odwracaj kota ogonem. Przecież od początku chodzi o to, że najeżdżasz na kobiety, które są puszczalskie, ale sam piszesz, że oddałbyś się facetowi :D , gdyby dobrze zapłacił. Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi. :)

Gość jak tam levy
ano to już nie pierwszy raz ci się przekłada w czasie:D wiele lat zajęło ci znalezienie czegoś

ale wtopa -> widzisz tylko zastanów się najpierw czy ja o tym pisałem śmiertelnie poważnie czy w żartach bo parę emotikonów w tamtym temacie nie pojawiło się bez powodu :D i to nie jest odwracanie kota ogonem tylko stwierdzenie faktu ;]

Gość ale wtopa
Niestety nie mam już czasu na konwersację, niektórzy pracują. :) Nie rób z siebie na drugi raz pajaca to nikt nie będzie się czpiał.

Gość ale wtopa
To jest odwracanie kota ogonem, naucz się czytać ze zrozumieniem również tego co sam piszesz. Cześć.

umiem czytać ze zrozumieniem i po to jest tak parę emotikonów aby pokazać że nie należy tych wypowiedzi traktować zbyt poważnie :D widać nie potrafisz dostrzec tego że na kafe są osoby które nie raz żartują :D

Gość jak zwykle kręcisz
:D

Zostawcie Leviatana w spokoju glupie lajzy :o Jakos nie zauwazylam zeby kogos obrazal dla rozrywki jest spoko moim zdaniem

mother monster to kurwa jebana - ja spadam bo mam spotkanie z fajnym kolesiem :) A ty sobie tu siedz na tym kafe 24h/dobe i wal sobie bo co innego ci zostalo glupi przychlascie :D

Mother_Monster -> też życzę miłego i nie zapomnij kajdanek aby w razie czego go przykuć :P

mother monster to kurwa jebana - ja pier.... jak ty mi zazdroscisz :D nie moge z ciebie :D :D :D Levviatan - nie bedzie kajdanek bo dopiero swiezo go poznalam ;)