Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię dla pierworodnej

Tylko wariatki i puszczalskie uprawiaja anal. Normalna kobieta NIE!

Polecane posty

Gość znowu to samo ??? A tak na
jasne,jasne . Niech sobie robia co chca . Prawda taka ,ze jest to szkodliwe , a poza tym te co daja/biora :-P nie szanuja sie .

Gość beijanka23
I pewnie jeszcze z dupy do ryja bierzecie :-O

Gość kijciwoko
Jesteście kłody i tyle. Na miejscu Waszych mężów wolała bym dmuchaną lalkę. A później lament, o ja biedna, mąż mnie zdradził. I wcale im się nie dziwię. Ciemnota jedna.

Gość akabarbiette
i wy to wszystko robicie dla swoich pożal sie boże mężusiów zeby was nie zostawili a wmawiacie sobie jak to uwielbiacie anal i jakie to wyzwolone kobiety z was. są tacy co i na siebie srają i to jedzą są różne dewiacje tylko po co sie obrażać??????ja sie nie dziwie ze wy w dupe i pewnie do buzi potem jak takie wulgarne jesteście

Gość do ciebie ....
do ciebie ,,Sra 12:29 [zgłoś do usunięcia]Sranie Co za margines spoleczny tutaj. Od razu widac po pierwsze ze pisza tutaj ludzie w wiekszosci niewyksztalceni to raz a dwa osoby niepelnoletnie. Po pierwsze, osoby heteroseksualne uprawiaja czesciej seks analny niz homoseksualisci (badania naukowe). Homoseksualisci w znacznej wiekszosci (ponad 80 %) akt sprowadzają do wspólnej masturbacji. Idac zatem tokiem myslenia idiotow na kafeterii, pedałem jest nie ten kto uprawia seks analny, a najzwyczajniej wali konia. Mniejsza o to. Po drugie, najwiecej pisza o seksie osoby, które jeszcze go nawet nie uprawialy, albo uwazaja ze zrobienie laski albo przelecenie w kiblu naj**anej kolezanki to jest seks. Gówno wiecie o seksie, gówno wiecie o analu i innych rodzajach współżycia. Poziom tej dyskusji jest tak daremny, że to głowa mała i pomyslec ze tak ograniczone umyslowo osoby beda pozniej w tym kraju pracowac. Zenada.nie ,, ,, Najwiekszy margines i patologie reprezentujesz ty Sranie!!!!!

Gość kijciwoko
akabarbiette idź stąd kłodo jedna!

Gość do ciebie ....
kijciwoko na miejscu twojego meza kopnelabym cie w doope , scierko. Myslisz ,ze mezusia zatrzymasz , bo dajesz sie dymac we wszystkie otwory , glupia jestes . Zaden facet nie bedzie szanowal osoby , ktora sama sie nie szanuje i ty taka osoba jestes. Chocbys stanela na glowie i klaskala uszami to ,ze dajesz odbyt nie gwarantuje ci ,ze ktos cie nie zdradzi . Wrecz przeciwnie .

Gość do ciebie ....
kilciwoko dupa ci sie poluzuje to cie kopnie i poszuka takiej , ktora ma odbyt nie ruszany :-0 I ja bedzie bardziej szanowal niz ciebie :-0

Gość kijciwoko
A skąd wiesz, że ja to robię, kłodo jedna? Puknij się w ten pusty łep bo aż żal Ciebie słuchać. A z mężem mam taki seks, że możesz tylko pomarzyć, dziecinko. Ty pewnie w łóżku paciorek odmawiasz.

Gość barddottka
Ja analu nie uprawiam, bo nie chcę. Ale dobrałam się z partnerem, który też tej formy seksu nie uznaje. Więc jaki problem? A zaglądanie innym do sypialni, komentowanie i wyzywanie od niewiadomo kogo jest poniżej wszelkiego poziomu. Ludzie co z wami :o

Gość kijciwoko
słuchać-czytać. Bo pewnie tępota nie zrozumie.

Gość kijciwoko
bardottka, ale zawsze się znajdą takie kretynki co będą jad tu sączyć, bo ktoś robi coś, co dla nich jest feee. Ludzka (polska) mentalność. Swojego nie przypilnuje ale cudze będzie dokładnie doglądał.

Gość do ciebie ....
kijciwoko skoro nie robisz to po chuj sie wypowiadasz ! A i tak wiem ,ze robisz i myslisz ze odbytem chlopa przy sobie zatrzymasz . Zalosne kretynki.

Gość kijciwoko
Ale to jest moja sprawa czy robię czy nie, a Tobie małpo zawistna nic do tego. A Twój mężuś zapewne i tak będzie korzystał z usług innej, zazna dobrego seksu i kopnie Cię w tyłek. Nikt przy takiej jędzy długo nie wytrzyma. Kłodo jedna! A teraz zmów paciorek za wszystkie grzesznice z kafe, które wiedzą co to nieziemski orgazm.

Gość barddottka
Nie no padłam :P Oj dzieci :D

A ja lubię seks analny, mój facet też, za szmatę się nie uważam.

Gość do ciebie ....
kijciwoko i nie mysl sobie ,ze tylko ty masz udane zycie seksualne .A wszystkie te , ktore uwazaja ,ze anal nie jestim do szczescia potrzebny to dewotki i tylko po bozemu. Co za durne babska tu siedza , masakra .Mylisz sie i to bardzo . Nie wypowiadaj sie za innych tylko za siebie . Nie wiesz kto jak spedza czas w lozku , wiec sie zamknij zalosna idiotko.

Gość do ciebie ....
kijciwoko ciebie kopnie ., bo jestes wyruchana szmata . Myslisz ,ze jak dasz sie rznac na wszystkie sposoby to z toba zostanie . Zalosna jestes i durna . Predzej cie w doope kopnie , bo jestes scierka , ktora sie nie szanuje . I dupa ci nie pomoze . I predzej znajdzie analna dziewice niz taka wyruchana w odbyt. Takie jak wy to sie rucha i sie rzuca , a szanuje sie inne. I nie mysl ,ze wszystkie sa klodami . Idz sie nadstaw zalosna , durna sciero .

Gość proekozielona
Sranie Co za margines spoleczny tutaj. Od razu widac po pierwsze ze pisza tutaj ludzie w wiekszosci niewyksztalceni to raz a dwa osoby niepelnoletnie. WYPRASZAM SOBIE, czytaj moze wszyskie wypowiedzi przed oceną! i powienienes/powinnas tez odszczekac slowa ze wzjedu na kijciwoko

Gość kijciwoko
Ale osoba ograniczona, czyli taka jak Ty, która ocenia innych po tym co lubi a co nie, (przypominam, że to przeciwniczki analu same pierwsze sypią wyzwiska), widzi tylko czarne i białe.. no sory, wątpię, żeby miała udane życie seksualne. Każdy robi to co lubi, a że znajdą się takie idiotki co to lament podnoszą i inne kobiety od szmat wyzywają.. co cóż, to świadczy tylko o ich frustracji i smutnym życiu.

Gość proekozielona
teraz ja odszczekuje! widze ze to inny topik pod ta sama nazwa, na którym ja sie wypowiadałam, ok widze, ze sredniointeligentna autorka sie nudzi spadam stąd

Gość kijciwoko
No dziwne.. tyle lat jesteśmy razem i jakoś nie narzeka. A wiesz dlaczego? Bo nie ma powodu :D

Gość kijciwoko , ale z ciebie
hipokrytka. Sama ludzi oceniasz i wyzywasz , myslisz ze wiesz lepiej kto jak sie w sypialni zachowuje :-0 Z gory atakujesz i wyzywasz od klod, a nie masz o czyims zyciu ziolonego pojecia. Mozna byc naprawde goraca kochanka i wcale nie trzeba analu uprawiac . Nie wyzywaj i nie osadzaj . A to ,ze ktos uprawia anal nie gwarantuje mu ,ze nie zostanie zdradzony . Gdyby to od analu zlezalo ...:-0

Gość kijciwoko
Ale mi nie chodzi o to, że ktoś uprawia anal albo nie. Od tego w żadnym wypadku nie zależy jakość seksu, no bez przesady. Ale o to, że to już jest kolejny temat, gdzie są wyzywane kobiety od szmat itd., które ten seks preferują. Niech każdy pilnuje swojego tyłka! A to że wyzwałam którąś tam dewotkę od kłody, bo już ręce opadają co one wypisują. No jak można komuś z buciorami do łóżka wchodzić? Niech zobaczą jak to jest. A poza tym, jeżeli one są tak ograniczone co do seksu tutaj (chodzi mi o wyzywanie i narzucanie innym, że to obleśne itd) to wątpię, że są inne w sypialni.

Gość proekozielona
kijciwoko ma pojecie, ma na mysli ze seks to obupolna przyjemnosc, nie jest to dawanie dupy, tylko branie przez kobiete takze rozkoszy, jak ktos tu wczejsniej wspomniał, on sie broni przed atakiem waszych not open mind glów zreszta jak mozna inaczej nazwac kobiete jak nie klodą, dla ktorej seks to tylko dawanie swojemu chlopu i rzadzenie nim przez swoja dupe (dam ci lubi nie dam). A wy mądrale tak wlasnie myslicie, ze anal to ujma waszych swiętojebliwych dup. seks to czerpanie wzajemnej rozkoszy, to bliskosc, oddawanie siebie wzajemnie, tez eksperymentowanie, popieram osobnika pod nickiem sranie: jestescie niedoksztalcone lub niedoswiadczone

"Prawda taka ,ze jest to szkodliwe , a poza tym te co daja/biora nie szanuja sie ." powtarzasz jakieś zapyziałe powiedzonka, nie rozumiesz co znaczy szanować samego siebie. jak ktoś szanuje siebie i swoje ciało to dostarcza mu tego czego ono chce

Gość Samosia 3+

Świenta racja.