Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inlovewithGarry

Kocham Cię Garry

Polecane posty

lepiej załoz temat kocham kobiety :classic_cool: obiecuje że bede stała bywalczynia :classic_cool:;) A co ty masz dzisiaj za swieto?;) Własciwie to mogłabym sie z toba napić, ale mam tylko ajerkoniak :O bleee:O

Wronu... kiedy ja cie ajlawiu :P ok ok już nie bede , obiecuje mamusiu....:D:D:D:D:D juz grzecznie ide spac , tylko Garremu dam soczystego buziaka GGAARRYY 😘

Wronka ! jak to jakie świeto kooorwa po 13 latach od męza kwiaty dostałam ! koorwi sie pewnie choooj jeden , wiec ja szukam babki do kielicha ...:P:P:P idziesz? :D:D:D:

Alez mi twoja miłosc tylko schlebia:classic_cool: i absolutnie nic, a nic do niej nie mam :P Tylko... ciekawe czy jutro też mnie kochac bedziesz:P

Klara.... No co ty :O? Dlaczego od razu takie podejrzenia wysnuwasz:O? Może w końcu docenił jaki skarb ma w domku😘:) a sponiewierać się z Toba to będzie zaszczyt:classic_cool::D

:P:P:P: wronka kiedy ja po trzezwemu to mówie :D:D chłopaki mi nastrój poprawili :D:D: i bez alko można sie bawić , a teraz na 1000 uciekam bo kolacja nie gotowa a dzieciarnia za rekaw ciagnie ...:P:D:D:D:DD:D

status klubu: 1.Tylko Garry ma rację vel jego alter ego 2.Tylko Garry jest dobrym człowiekiem vel jego slter ego 3. tylko Garry was zrobi w bambuko vel jego alter ego Zapamiętac to czarna maso!!!!

Gość kitkalo
na jajco:D

Gość kitkalo
dobrze kiełbaska na ciepło z grilla:)

Zapraszam w moje skromne progi, sępy w mordę walone. -.-"

szklankę wody, poproszę :) Ewentualnie może być coś innego, jak nie ma wody :P żeby tylko ugasić pragnienie :P

Tylko mi tu burdla nie zrobić i się grzecznie zachowywać. No.

wypijmy za życie, które potrafi pieprzyć się jak najlepsza dziffka :P Garry ;) wkręcę Ci tu czerwoną żarówkę :P Dobrze? Będzie burdel jak ta lala :) i na miejscu :P

Nie wkręcaj czerwonych żarówek, bo czerwony źle na psychikę wpływa.