Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inlovewithGarry

Kocham Cię Garry

Polecane posty

Gość Taka płomienna miłość
inlovewithGarry--zlituj sie i wspomóż oślą pałę :P

niech sobie wpisują zablokować ich moge tylko co oznacza te Video games.Związane z magnetowidem,kamerą czy ki diabeł??:D

Rzeczywiście, jak ktoś napisał - niezła telenowela. Chociaż... osobiście podciągnęłabym to pod groteskę, taką w stylu Fransa Kafki - wszyscy wiedzą, że dzwoni, ale nie wiedzą, w którym kościele. Brakowało mi takiego maślanego gapienia się w monitor. Ha! Jeszcze trochę, a Garry sam się przyzna, że "to on jest ojcem Pablito!". ;D InlovewithGarry - swoją narracją przypominasz mi nieco Wertera... nieszczęśliwa, patetyczna miłość, której następstwem miało być genialnie wykreowane samobójstwo. I ten temat, z bliżej nieokreślonych przyczyn, kojarzy mi się właśnie z tym nieudolnym samobójstwem; "miało być tak pięknie, a tu ch*j w bombki strzelił, bo się nawet porządnie zabić nie umiem". xD

znów wysłali.podali kod i 9 razy mam wysłać aby otrzymać PAD(po 5zł każdy esemses)W dupsko niech się pocałuja,póżniej napiszą ,ze bede brał udział w losowaniu :D palanty porąbane :D

Garry-- z komórki!!!! Porypało ich dokładnie :D

Garry-- dzienks:classic_cool:

Zjadłem sobie właśnie racuchy i jest zajebiście :D

No ale fajki mi się kończą. :( I przydałoby się, żeby ktoś za mnie napisał parę rzeczy, bo rzygać mi się już chce -.-

A co, piękna? Pocztą Ci miałem te racuchy przesłać? :D

Nelvaana, jak możesz!!! Dzwonię do obrońców praw żelkowych zwierząt! Masz przejebane! :D

Bardzo bym prosiła, żeby ów delikwent przestał się pode mnie podszywać. =] Garry, jeśli chcesz mieć na sumieniu moją długoletnią odsiadkę, to proszę, nie krępuj się. ;D Też będę do Ciebie pisywać... dłuuugo, namiętnie, intensywnie i głęboko... opisując dokładnie sposób morderstwa, które na Tobie popełnię gdy tylko wypuszczą mnie z żelkowego więzienia! ;D

Aaaaach! Aż cały drżę. Nie wiem tylko czy ze strachu, czy z podniecenia. :D To dzwonię! ;)

a skąd miałem wiedzieć ,ze jesteś czarująca,miłą i sympatyczna osóbka ,he?? Już znikam na swój nick dziubusiu :P:)

Garry, teraz nie wiem, czy mam traktować to jako obietnicę, czy groźbę. =] Podszywaczu przebrzydły - "dziubusia" proszę poszukać w swoich spodniach, nie za pośrednictwem mojego nicka. Dziękuję. =]

Polecam Immiglikosa greckiego bądź bułgarskiego Witosha, dla koneserów czerwonych, korzennych win. =]