Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inlovewithGarry

Kocham Cię Garry

Polecane posty

Gość kitkalo
2 kiełbaski Karalajn:) i?

Gość proxxxy proxxxy
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx to święta prawda: Bardzo kocham Janusza-Desznika:o:(

Gość NieUstraszona
Walcie się chore internetowe sukinsynki z małymi... :-D

Gość maz kogos tam
i juz zaczyna lubi podpuscic su.a

Gość NieUstraszona
Suka. I to zajebiście lubiąca zwyciężać.

Gość NieUstraszona
Nie umiem przegrywać...nie nauczyłam się.

Gość NieUstraszona
Prawdziwym autorem topu jest delikwent, niejaki Garry, nazwałam go Lujem. Ma własny top, pisząc pod wdzięcznym Nickiem IlovewhitGarry. Rozpływa się w uwielbieniu dla własnej osoby. Klasyczny narcyzm. Na forum wymądrzać się lubi całymi dniami, prawdziwa krynica mądrości i...braku tolerancji. Sądzę że go gwałcono w dzieciństwie lub molestowano. Na pewni wychowała go samotna i apodyktyczna matka. To z pewnością kryptogej jak Krzysiek I. z tv. Myślę ze jest socjopatą. Oby nie znalazł nigdy odwagi aby opuścić internet i pójść w ślady Teddy Bundyego.

zapewniam Cię,że Garry jest wspaniałym człowiekiem.W życiu nie spotkałam tak mądrego i pełnego tolerancji faceta. Nie obchodzi mnie co kto o nim myśli , bo ja go trochę lepiej znam niż Ty.Tu na forum kazdy zakłada wiele masek ale wierz mi,że jego twarz pod maskami jest "najpiekniejsza" nie tak pospolita jak moja czy Twoja.

Gość NieUstraszona
Znowu fetuje :-D Klasyczna reakcja wyparcia.

oj nieustraszona dziś mam ochotę na szczerość bez alter egos( moich wszystkich) Garry to nadczłowiek ,który jest prorokiem.Prekursor oświecenia wszystkich kobiet.Ja go wielbię ,bo tylko On pomógł mi tu na forum ( moim alter egos) i tylko On wie jaka jestem naprawde.Tylko On mnie zna..tylko On...tylko On...

Gość NieUstraszona
Kaganek oświaty w stylu Draculi. :-D Winni piszą usprawiedliwienia

Gość NieUstraszona
Napisałam swoje. Opuszczam ten gnojownik.

Nie karmić trola, chciało by się napisać. Nie chcem ale muszę wpierdolić się w Wasze dziadostwo. Dość oryginalny i rzadko spotykany w dzisiejszych czasach macie sposób komunikowania się, o ile o Garry' ego się nie martwię, bo potrafi o siebie zadbać a co z Tobą NieUstraszona ? Masz jakiś pomysł by rozładować swoją energię, gdy zabraknie Ci leszczyków, którzy tak skutecznie Cię nakręcają.?

Gość NieUstraszona
Zwłaszcza gdy wypiera się prawdę :-D Znajdę was. Wiem pod którym kamieniem się gromadzicie...

Gość NieUstraszona
Nowy w Mieście, jesteś leszczem. Zgłosiłeś się na ochotnika. Zapewne kolejne alter ego ...

Gość NieUstraszona
Więcej nie zaszczycę tego topu komentarzem. Nie opuszczajcie Internetu, dla dobra społeczeństwa, pluskwy.

żegnaj. Ja tez tu juz wszystkich żegnałam i na drugi dzień powróciłam z podkulonym ogonem.Garry ma magnetyczna siłę przyciągania.No przyznaj.

Już ten łoś koleżka11, który jest od Was, lub nawdychał się z waszego topu wykazał się większym wyrafinowaniem. Pewnie z wysiłku puścił kleksa w majty, ale przynajmniej dogadał. :D

Wszędzie cie pełno Garry :) Cześć stary :) na zdrowie...ja sie napije jeżeli ci to nie przeszkadza:)

Nowy w mieście - drogi adwersarzu, dziękuję Ci za szczyptę przychylności, odrobinę dobrego słowa. :D Przychylność drugiemu człowiekowi, zawsze w ceniw :D Positive drink :D

Niech mi ktoś coś dobrego na pozbycie się kaca poleci, dżisas... :O

Gość NieUstraszona
O, podniosłam kamień...!