Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kch13

Choroba

Polecane posty

Gość Kch13

Witam! Wiem, że to forum dla kobiet, ale dużo razy tutaj zaglądam kiedy chcę się czegoś dowiedzieć, ale dzisiaj przyszła pora na poradę:) A więc tak, mam 14 lat i dosłownie od 9 dni, utrzymuje się stan podgorączkowy, który maksymalnie wzrósł do 39,1. Tak ogólnie, to mam 36,6 - 37,4 - 37,7 Byłem dwukrotnie u lekarza pediatry, ale na oskrzelach nic nie mam, gardło ''blade'' jak to określił drugi lekarz, ponieważ za pierwszym razem lekarz nic mi nie wykrył. Druga lekarka stwierdziła to samo. Mówiła, że jeżeli to się utrzyma do 2 tyg. To mam iść na badanie krwi. Trochę się boję wyników, jak myślicie mógłbym iść na coś do szpitala leżeć? Moja mama podejrzewa zapalenie górnych dróg oddechowych, bo mam dziwny kaszel. Co może mi dolegać? Do lekarza chcę się wybrać w Poniedziałek, bo może przejdzie do pon. :)

Gość wrth
MOJA ZNAJOMA MIAŁA PODPBNIE I WIESZ CO SIĘ OKAZAŁO ? - ZE MA BOLERIOZĘ A LEKARZE PAKOWALI W NIĄ ANTYBIOTYKI MYŚLĄC ŻE TO GRYPA

Gość Kch13
nie strasz mnie człowieku ;D To mi wyszło z przeziębienia, bo biegałem na dworzu i w nogę grałem a było -3 i tak tam dyszałem bo zmęczony byłem.

Gość Kch13
Tym bardziej ta bolerioza to raczej przez kleszcza się przenosi...-.-'

To Cie "pocieszę". Ja ze stanem podgorączkowym męczyłam sie prawie rok. Badania, lekarze... Samo minęło.

Gość Kch13
Nie wiem, mój kolega miał przez 3 tyg. tem. 38,9 39,1 bo mial zapalenie czegoś tam iciągle mu krew z nosa leciała jak kichnął :/