Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona34535

dziwne zachowanie koleżanki mojego chłopaka - o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość zaniepokojona34535

z moim chłopakiem jesteśmy razem od ponad tygodnia. Ma on bliską koleżankę od której niedawno (zanim byliśmy razem) dostał kosza. Wiem, ze widują się codziennie i to ona w dużej mierze o te spotkania zabiega. Ona chce aby on do niej przyjeżdżał. Oczywiście rozmawiałam o tym z moim chłopakiem. Napisałam także do niej czy ona ze swojej strony mogłaby ograniczyć z nim kontakty to odpisała, że nie bo Mateusz jest osobą którą ona ceni i szanuje i nie zrobi tego oraz zapewniła mnie że ich relacje są czysto koleżeńskie i takie pozostaną. On z nią o tym rozmawiał, to mi później powiedział, że ona wręcz sugerowała, żeby Mateusz się zastanowił czy ja jestem odpowiednią dziewczyną dla niego. Nie wiem tak naprawdę o co jej chodzi. Z jednej strony dała mu wcześniej kosza i zapewnia, ze łączą ich relacje czysto koleżeńskie a z drugiej strony chce jak najczęściej z nim przebywać sugeruje mu aby się zastanowił nad naszym związkiem. Do tego laska nie jest jakąś gówniarą bo ma 25 lat. Nie rozumiem jej zachowania.

Gość zaniepokojona34535
Sram sobie do ryja :)

Gość zaniepokojona34535
jeszcze ani razu nie robiłam mu loda bo on wstydzi sie pokazać mi wacka co to znaczy?

Gość takie jest życie...
A nie przyszło ci na myśl że ona jest teraz zazdrosna bo już nie jest w centrum uwagi? Może chcieć co go teraz odbić mimo jej zapewnień że to tylko kolega...

Gość zaniepokojona34535
Dodam, iż za każdym razem jak do niej idzie, uprzednie ginie z szafki kilka prezerwatyw. Myślicie, że mają romans?

Gość takie sa kobiety
ona taki widac pies ogrodnika, niby go nie chciala, ale jak on jest z inna to ja kluje w sercu, chce zeby o nia zabiegal, na pewno teraz cos do niego poczula jak juz nie jest na wyciagniecie reki, na pewno chce namocic, ja bym chloakowi kategorycznie zabronila z nia kontaktow, bo to sie bardzo zle skaczy dla ciebie!

Gość barddottka
Skoro dopiero co zaczęliście się spotykać, to po co chcesz sie bawić w jakieś trójkąty, tracić nerwy. Kategorycznie, niech się ogarnie i albo spotyka się z Tobą albo z nią. Nie ma tu nad czym dyskutować. Jak chłopakowi się bardzo podobasz, to każe jej się pocałować.